Subotari sve znaju, zato pitajte njih

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jesu, samo u tvojoj mašti. Da su imali drugačije knjige od Jevreja, ne bi li ih optužili Jevreji da imaju nekononske knjige. Tu optužbu ne vidimo od strane Jevreja.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jesu, samo u tvojoj mašti. Da su imali drugačije knjige od Jevreja, ne bi li ih optužili Jevreji da imaju nekononske knjige. Tu optužbu ne vidimo od strane Jevreja.

Židovi su ih ubijali, a ne samo optuživali.

Sveti Mihaele Arkanđele, brani nas u boju; protiv pakosti i zasjeda đavolskih budi nam zaklon.
Neka mu zapovijedi Bog, ponizno molimo: Ti, vojvodo vojske nebeske, sotonu i druge zle duhove,
koji svijetom obilaze na propast duša, božanskom jakošću u pakao strovali. Amen.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Židovi su ubijali, a ne samo optuživali.

Jesu, za druge stvari. Ali ni jedan ne reče da imaju deuterokanonske knjige pa da ih zato progone. Da jesu, pa to bi im bio dodatni motiv. No, vidim da si izgubio argumentaciju i da ti treba predah. Ja nisam od onih koji hoće da te ponize u diskusiji. Dobro razmisli o ovim stvarima...pa onda ćemo nastaviti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
S Miroljubova foruma:

deckoizbeograda - poruka glasi: dali se desetak daje i od posudjenog novca?

Miroljub Petrović: Ne.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Adventizam je trebao objaviti jevandjelje, i o tome pise Ellen White.

Ali su to uslovna prorocanstva koja su uslovljena probudjenjem.

Ellen White kaze "AKO SE U ADVENTISTICKOJ CRKVI NE DOGODI PROBUDJENJE BOG CE ODBACITI SVOJ NAROD"

Naravno, crkva spava i Bog ce zato sam obaviti delo bez Adventisticke crkve.

To treba da se dogodi do 22 oktobra 2022, nikako nakon, jer 22 oktobra prestaje vreme milosti za svet.

Evo nas točno 4o dana do dana (22.10.2022.) kada prestaje vrijeme milosti za svijet, prema tvome zadnjem proročanstvu. Reci nam Laodikeja, tko će se tada spasiti, ako će kako ti gore proričeš Bog odbaciti vas adventiste?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Naravno.

Bog je objavio da 2021 odpocinju poslednji dogadjaji, sto je bas na biblijski pocetak godine 21 mart popraceno sa cetiri znaka u uprirodi u vidu zemljotresa na cetiri strane sveta, i to sa simbolicnim brojem udaljenosti od epicentra od 1888 kilometara.
( 1888 godina bitna u podizanju Adventne crkve kao naroda ostatka ).

U celom lancu dogadjaja 2022 godina je pokazana kao kljucna, u kojoj ce se odigrati bitni dogadjaji za covecanstvo.

Kao sto vidimo, odpoceo je treci svetski vojno - ekonomski rat.

Da li ce Isus doci sada - to je u pocetku bio moj licni subjektivni zakljucak, ali je onda Bog otkrio da se kontinuitet svih ddogadjaja od 3 i 7 godina u razmaku, zavrsavaju 2024.
Ali, ni to ne mora biti godina Hristovog dolaska, jer mi to direktno nije kazano, vec samo zavrsetak kontinuiteta, iza kojih nema nista.
I ne znam licno zasto bi Bog produzavao vreme milosti.

Naravno 22 oktobra prestaje vreme milosti, i tada Isus izlazi iz Svetinje gde danas posreduje za coveka.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Naravno 22 oktobra prestaje vreme milosti, i tada Isus izlazi iz Svetinje gde danas posreduje za coveka.

Nisi mi odgovorio na pitanje, pa ga ponavljam. S obzirom da 22.10.2022. prestaje vrijeme milosti za svijet, reci nam tko će se tada spasiti, ako će kako ti gore proričeš Bog odbaciti vas adventiste?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nisam ni napisao da ce Bog odbaciti sve Adventiste, vec da je 2008 odbaceno rukovodstvo ASD crkve zbog odbacivanja dela za probudjenje.

Odnosno, oduzet im je autoritet i sila.

Bice spaseni svi koji se pokaju i obrate u ovom vremenu u kome ce se Bog sam objaviti covecanstvu, pa i ovi u crkvi ASD.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Nisam ni napisao da ce Bog odbaciti sve Adventiste, vec da je 2008 odbaceno rukovodstvo ASD crkve zbog odbacivanja dela za probudjenje.

Odnosno, oduzet im je autoritet i sila.

Bice spaseni svi koji se pokaju i obrate u ovom vremenu u kome ce se Bog sam objaviti covecanstvu, pa i ovi u crkvi ASD.
ASD?,adventisti sedmog dana? pa kolko to postoji adventistickih organizacija?
Jel i oni propovedaju da su Bozjih 7 dana trajali po bukvalnih 24 sata?

Natrag