Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A u svetu kolko ima podela medju adventistima?,ako je kod nas samo na dve grane?U Beogradu ima dve zajednice.
Hriscanska Adventisticka crkva.
I reformni pokret Adventista sedmog dana.
Obadve drze sedmicnu subotu - sedmi dan od odmora po cetvrtoj Bozjoj zapovesti.
Evo, kopiraj ovo pa odnesi Adventistima.
Poslednji dogadjaji svetske istorije odpocinju 21 marta 2021, i trajace do 22 oktobra 2022 godine, i u tom periodu ce se Bog objaviti covecanstvu, i pozvati ga da se obrati i pripremi za Hristov drugi dolazak u slavi.
22 oktobra 2022 godine Isus zavrsava Prvosvestenicku posrednicku sluzbu u Svetinji nad Svetinjama, prestaje vreme Bozje milosti, i odpocinje izlivanje sedam poslednjih zala na one koji odbace ovaj poslednji licni Bozji poziv, koje ce trajati 40 dana i noci.
Posle 40 dana i noci, prvog decembra 2022 godine, zavrsava se izlivanje sedam poslednjih zala, i odpocinje sedam dana tisine.
Sedmog decembra 2022 godine - Isus se pojavljuje na oblacima nebeskim u sili i slavi sa hiljadama Svetih andjela
Amin!
Pitanje je zasto ne komentarises sve ono sto sam napisao a sto se ispunilo, a to je 99,99 posto onoga sto sam izneo i ispunilo se.
Dakle, sve se obistinilo sto sam napisao i sto mi je Bog pokazao.
Jedino je u celoj stvari bilo moje zakljucivanje da je kraj 2022.
Sve ostalo 99,99 stvari se ispunilo.
Sve sto sam napisao se obistinilo.
Pokazani su mi sudovi Bozji u martu na pocetku godine 2011.
Pokazana mi je Korona u periodu 2021 - 2022 kao pocetak poslednjih dogadjaja.
Pokazana mi je Korona u periodu 2021 - 2022 kao pocetak poslednjih dogadjaja.
To se obistinilo pojavom Korone 2021 - 2022.
To se obistinilo pojavom Korone 2021 - 2022.
Naravno 22 oktobra prestaje vreme milosti, i tada Isus izlazi iz Svetinje gde danas posreduje za coveka.
ASD?,adventisti sedmog dana?
Tripo, ti se izdajes za Adventistu, a pokazujes opte neznanje.
Adventisti uce da ce Isus doci u jesen, da bi Ispunio jesenje Jevrejske praznike koji ukazuju na njegov dolazak.
Osim toga - sam Isus svoj dolazak uporedjuje sa zetvom koja se dogadja u jesen.
I na kraju biblija otkriva sta ce izgubljeni govoriti "LETO JE MINULO, ZETVA PROSLA A MI SE NE IZBAVISMO.
Sto se tice Isusove sluzbe u Svetinji, ona se zavrsava u isto vreme kada je i pocela.