Subotari sve znaju, zato pitajte njih

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Razum je po tebi nesloboda i tiranija, feudalizma.

Razum je ono što ti ne možeš razumijeti.

A slobodu si izjednačio sa divljaštvo,

Upravo si ti to napravio. Samo, nemaš razuma pa to ne možeš razumijeti.

jer po tvojim kriterijumima svako ko slobodno misli(ne strogo usmeren po obrascu koji zastupaš) jeste divljak.

Vrlo je jasna i jednostavna definicija divljaka, samo ih idioti ne prepoznaju. Dakle, divljaci su oni koji čine divljaštva. Ja sam naveo desetinu i više primjera koji jasno pokazuju što je divljaštvo i tko su divljaci. Evo ti samo nekih od tih primjera koje sam navodio:

- U studenome 1793. uveden je novi republikanski kalendar kojemu je bio cilj dekristijanizacija Francuske. Ukinuti su sedmodnevni tjedni, a svaki je mjesec bio sastavljen od tri cjeline po deset dana, kako bi ljudi izgubili vremenski ritam i kako ne bi znali kada je nedjelja. A svaki deseti dan određen je kao dan odmora. Blagdani svih svetaca bili su zabranjeni.

Novim kalendarom se pokušalo prekinuti i računanje godina od Kristova rođenja,
----------------
Mislio sam još nekoliko detalja staviti, ali kad ponovo ovo pročitah nešto mi se um prosvijetli. Dakle, sad mi je je jasno zašto si ti sljedbenik i klanjatelj ovi divljaka. Pa htjeli su ukinuti nedjelju. I još važnije, taj kalendar nije imao veze s Isusom, htjeli su i Krista "otjerati u zaborav, a tebi je Krist ionako jednak sotoni.

Čovječe, jesi li ti uopće čovjek, ako ti je divljak Robespierre iznad Krista???? Veličaš i hvališ Francusku revoluciju, a nasrćeš na Kristovu Crkvu.

Ma, baš sam budala. Pa ovo si ti:

Što kažu, tko sam ja? Pitao je Isus svoje učenike.

Židovi: Iv 10,33: Odgovoriše mu Židovi: "Zbog dobra te djela ne kamenujemo, nego zbog hule: što ti - čovjek - sebe Bogom praviš."

Kuran: Меѕіh, ѕіn Меrјеmіn, ѕаmо је роѕlаnіk – і рrіје nјеgа ѕu dоlаzіlі і оdlаzіlі роѕlаnісі – а mајkа nјеgоvа је uvіјеk іѕtіnu gоvоrіlа; і оbоје ѕu hrаnu јеlі. Роglеdај kаkо Мі іznоѕіmо јаѕnе dоkаzе, і роglеdај, zаtіm, nјіh kаkо ѕе оdmеću.

Masoni: Isus Krist je samo čovjek i u rangu je religioznih propovjedika kao što su Buda, Muhamed, Zaratustra, ....

Thomas Paine - "protestantski prosvjetitelj": Po rođenju i po vjeroispovijedi bio je Židov [Isus] i bio je Božji sin na isti način kao i svaka druga osoba, jer je Stvoritelj Otac Sviju.

Jovan Prezviter je napisao(la):
Pismo veli da je Isus samo Čovek.

Već rekoh da s tobom nema diskusije dok se ne očituješ kako si se ovo našao u društvu antikrista. Dakle, očituj se "duše".

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Već rekoh da s tobom nema diskusije dok se ne očituješ kako si se ovo našao u društvu antikrista. Dakle, očituj se "duše".

I jeli se očitovo več jednom?

Ili da započnemo egzorcizam?

Ujedno, što visoko "obrazovani" i "prosvećeni" zagovornici "ljudskih prava i sloboda" kažu na činjenicu da EU planira da na teritorijama država članica zabrani (kao što je to SAD uradila sa školama) Sveto Pismo kao "homofobnu, mizoginu i nasilnu knjigu"?

Prokletinja muhamedanaca i talmud židova su naravno nedodirljivi...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I jeli se očitovo več jednom?

Je, očitovao se je kao divljak i antikrist, evo ti dolje.

Slobode čoveka i građanina, njemu divljaštvo. Fino....sve govoriš o sebi samom.

A zabrana vjere u Boga od francuskih revolucionara tebi je borba za ljudske slobode i prava!?!? "Duše", sve si o sebi rekao, očitovao si se. Ti si divljak i antikrist jednak ovima koji vjeru u Boga zabraniše, a ti ih veličaš i "slobodarima" nazivaš.

Sada znamo s kime posla imamo.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Je, očitovao se je kao divljak i antikrist, evo ti dolje.

A zabrana vjere u Boga od francuskih revolucionara tebi je borba za ljudske slobode i prava!?!? "Duše", sve si o sebi rekao, očitovao si se. Ti si divljak i antikrist jednak ovima koji vjeru u Boga zabraniše, a ti ih veličaš i "slobodarima" nazivaš.

Sada znamo s kime posla imamo.

A taj duh sebe naziva "kršćaninom".....

Hmm, zašto me to ne čudi....

Ah, pa da...

"Ja sam koji nisam"

Natrag