Stvaranje vode ... Ko je stvorio vodu..

ATI

Član
Učlanjen(a)
04.08.2009
Poruka
221
Zasto cim se pomene mogucnost da nismo nastali od majmuna evolucijom automatski prebacujete da negiramo nauku?
Ja ne negiram nauku, naprotiv, smatram da je covek produkt eksperimenta neke visoko razvijene civilizacije. Pa i mi smo na pragu stvaranja zivota. Uspesno kloniranje i manipulacija genima je vec veoma blizu. Ali mi sami kocimo dalji razvoj ne samo danas (Darvinova i Ajnstajnova teorija) nego kroz celu istoriju.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Zasto cim se pomene mogucnost da nismo nastali od majmuna evolucijom automatski prebacujete da negiramo nauku?
Ja ne negiram nauku, naprotiv, smatram da je covek produkt eksperimenta neke visoko razvijene civilizacije. Pa i mi smo na pragu stvaranja zivota. Uspesno kloniranje i manipulacija genima je vec veoma blizu. Ali mi sami kocimo dalji razvoj ne samo danas (Darvinova i Ajnstajnova teorija) nego kroz celu istoriju.

Ne, ne prebacujem AUTOMATSKI da neko negira nauku. Neko ne mora vjerovati u Dravinovu teoriju o porijeklu vrsta, i to atomatski neće značiti da negira nauku. Ali kada čovjek doslovice napiše: "današnja nauka nema blage veze", onda on sâm kaže da negira nauku.

ATI

Član
Učlanjen(a)
04.08.2009
Poruka
221
Ne verujem da je "ISTINITI" mislio na nauku kao nauku vec na Darvinovu teoriju.

Učlanjen(a)
16.11.2009
Poruka
39
Normalno da sam mislio na ateisicku nauku to sa i lepo napisao,samo sto se cita parcijalno i tako shvata;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Normalno da sam mislio na ateisicku nauku to sa i lepo napisao,samo sto se cita parcijalno i tako shvata;)

Ništa se ne čita parcijalno. Šta si mislio, to samo ti znaš. Ja znam šta si napisao. Nisi napisao ateistička nauka nema blage veze, nego, današnja nauka... To je prvo, a drugo, nisam znao da postoji ateistička i neka druga nauka. Ako bi bio ljubazan da malo to elaboriraš i objasniš, šta je to ateistička nauka, a šta neka druga, ili neke sruge? Baš me zanima tvoj odgovor.

Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Ako hoćete Geološki postupak kako je nastala voda, mogu objasniti (nećete razumeti) :D

Najbliže rečeno uporedno sa tim kako je nastalo sunce!? Tako je nastala i voda.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
303
покушај да потрошиш мало времена на наше просвећивање.
можда нешто сконтамо.

Natrag