Stara licna karta

Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
95
Боље је да умреш него да изгубиш душу...

Dodato posle 15 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Читао сам негде и изјаве човека који је радио на пројекту чипова у медицини и који се разочарао кад је видео за шта ће се користити...

Као лекар желео је да помогне човечанству, али злоупотребе су превише опасне, нарочито ако се у питање доводи људска слобода...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
196
Ја сам извадио нову личну карту без чипа... Сматрам да није добро то што сам им дао своје биометријске податке, али од раније имају наше отиске прста, сада је додата и слика лица...

Верујем да је ово увод у жигосање, а то није тешко видети... Надам се да нисам погрешио узимањем ове личне карте... Чуди ме једино што црква још није донела одлуку у вези тога... Мора се одлучити јесу ли штетне или не...

Што се тиче личне карте без чипа, мислим да није лош избор, што никако не могу да кажем за пасош који може да се чита са даљине...

Одлазак у природу ће бити неизбежан уколико дочекамо то време...

sta mislis zasto su ovi silni portparoli tuzilastva toliko srecni sto su kamere snimale nerede u nedelju u Bgu?pa svako ko je izvadio novu licnu kartu bice vrlo brzo identifikovan zbog digitalnog snimka koji imaju....necu da ulazim u sam dogadjaj ali posle ovoga ce vecinu ljudi biti strah da izadju i protestuju oko bilo cega...pogotovo kad one klince iskoriste kao zrtvene jaganjce da bi uterali strah u kosti da se jos neko ne seti da se pobuni protiv "vrle demokratije i borbe za ljudska prava"....neuklapanje u novi svetski poredak i njegove "vrednosti" se nece vise tolerisati.....demokratski naravno...:vorred:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
95
Tacno... Digitalne slike su uzeli i bez problema softver pronalazi lica i identifikuje osobu... Jbg.

Član
Učlanjen(a)
04.05.2010
Poruka
115
а

А шта као помоћу фотографије на старој личној није могло?Ма хајде да мало не претерујете?

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
196
А шта као помоћу фотографије на старој личној није могло?Ма хајде да мало не претерујете?

moglo je ali daleeeko sporije...pluis sto bi u tom slucaju trazili samo one koji su bas ucinili neko krivicno delo....ovo daje mogucnost da za veoma kratko vreme identifikuje veliki broj ljudi i ako bude takve politicke volje,odluci da ih optuzi za "narusavanje javnog reda i mira" bar....pa da vidis posle toga ko ce smeti da izadje i protestvuje protiv bilo cega..da ne ulazimo u zlokobnu pozadinu i prirodu sistema,mogucnost zloupotrebe ovog i ovakvog sistema je ogromna....i nema nijedne garancije da se nece i da se ne koristi na takav nacin...e sad,ko voli da uljuljkuje sebe supljom pricom da se ovakav elektronski logor pravi radi "bolje zastite i bezbednosti" ili nekakve "zastite ljudskih prava" ili nekakvom pricom da on "nije kriminalac pa da se brine sto ga stalno snimaju i prate" taj je vec odavno izgubio osecaj slobode koju smo svi od Boga dobili...jer vise cak i ne postavlja pitanja na nacin:"sta bre ima mene ko da prati ako vec nisam kriminalac"?:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
2
kh.kh. a ja sam jos i jurio vezu da je izvadim, doduse bez poklona administraciji.ali nema veze promenice ih nova generacija foteljasa!

Član
Učlanjen(a)
04.05.2010
Poruka
115
moglo je ali daleeeko sporije...pluis sto bi u tom slucaju trazili samo one koji su bas ucinili neko krivicno delo....ovo daje mogucnost da za veoma kratko vreme identifikuje veliki broj ljudi i ako bude takve politicke volje,odluci da ih optuzi za "narusavanje javnog reda i mira" bar....pa da vidis posle toga ko ce smeti da izadje i protestvuje protiv bilo cega..da ne ulazimo u zlokobnu pozadinu i prirodu sistema,mogucnost zloupotrebe ovog i ovakvog sistema je ogromna....i nema nijedne garancije da se nece i da se ne koristi na takav nacin...e sad,ko voli da uljuljkuje sebe supljom pricom da se ovakav elektronski logor pravi radi "bolje zastite i bezbednosti" ili nekakve "zastite ljudskih prava" ili nekakvom pricom da on "nije kriminalac pa da se brine sto ga stalno snimaju i prate" taj je vec odavno izgubio osecaj slobode koju smo svi od Boga dobili...jer vise cak i ne postavlja pitanja na nacin:"sta bre ima mene ko da prati ako vec nisam kriminalac"?:dntknw:

Па у Русији су постојали и данас постоје катакомбни Истинити Православци који веђ генерацијама неће никаква документа,јер сматрају да је све то ђавоља држава.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Izvinite na off-u da li mozes da mi das neki link sto se tice Rusa i Istinitih pravoslavaca. Volela bih da malo podrobnije procitam to.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Izvinite na off-u da li mozes da mi das neki link sto se tice Rusa i Istinitih pravoslavaca. Volela bih da malo podrobnije procitam to.

Ja sam gledao snimak Rusa kako stoje u kolonama ispred crkvi i manastira a ispred vrata jedno metalno bure u kojem gori vatra oni u to bure ubacuju nove licne karte i ulaze u crkvu na ispovedanje zbog toga sto su ih primili.Pre mesec dana od moje devojke dosao je otac i brat iz Rusije koji tamo rade ja sam ih pitao sta Rusi misle o tome.Oni su mi odgovorili da je Ruski narod obavesten da su to antihristova dokumenta i da to nece da prihvate.I jos su mi rekli da je Ruski narod ogorcen na Srpski narod i ne mogu da veruju koliko smo zastranili i od Boga se odvojili.Rusi prate sta nas nesretni patrijarh radi i kako poziva papu da dodje u Srbiju oni ne mogu jednostavno da veruju sta radimo!Nikad nisu bili gori odnosi sa Pravoslavnom Ruskom crkvom kao sad.Predsenik Medvedev i Putin cesto nenajavljeno posete Svetu Goru tamo su pricali sa nasim igumanom i rekli su mu da je Srpski narod jako pao na duhovnom nivou a o ekumenizmu da i ne pricam bruka i sramota.

Natrag