Stara licna karta

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Ajme ljudi pa ja sam već najebao sa hercom. Za mene nano kasni.
Naravno da bih ugradio par rudara da mi pročiste sistem.
Naravno da je tehnološki napredak ispred onog što mi znamo.

Ali koga briga šta radi Mirko i Slavko. Mozgovi su im već isprani i bez čipova.

Simi snima se ali ne svaki. Može ali se to ne radi. Postoje programi koji prave selekciju.
Mene će posebno da snimaju jer im je strašno zanimljivo šta to ja pričam kad sa komšinicom krenem, mislim na pijacu. :roll:

Bazar stvarno si me zabrinuo:this:!Stalno pricas o nekakvom prociscenju organizma:???:.Ako si toliko zacadio otidji kod vulkanizera neka te prikopcaju na kompresor i dobro izduvaju,ja tako cistim racunarwacko2:):yea:

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Simi snima se ali ne svaki. Može ali se to ne radi. Postoje programi koji prave selekciju.
Mene će posebno da snimaju jer im je strašno zanimljivo šta to ja pričam kad sa komšinicom krenem, mislim na pijacu. :roll:

Jedan poznanik je koristio od vise ljudi telefone preko kojih je izvrsio par vecih prevara. Kada je policija pozvala sve vlasnike telefona koje je koristio, pokazala je istim papire a4 formata na kojima su bili svi razgovori i sve poruke koje su upucene sa njihovih telefona, naravno niko nije odmah znao o cemu se radi, jer nisu znali koga je ovaj zvao.

Nadam se da ces razumeti, ovo je skoro bilo i decko je na poternici... Znaci svi se razgovori snimaju kao i poruke, stim sto se verovatno posle izvesnog vremena brisu...

Avatar ti je dobar, je li znas ti zasto je Kain ubio Avelja? Razumeces, ako si gledao film...

Svako dobro!!!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Simi, simi, ovo je tema o ličnoj karti a ne o Kainu i Avelju! Ne spamuj!

Natrag