Šta žene žele - kako da je oborite s nogu

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Jednom reči sve što žene žele po mom mišljenju je poštovanje i razumevanje,a to navedeno u svih gore navedenih 10 stavki :)
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1
Napišite joj pesmu?
Pa ja nemam pojma da pišem pesme a i nisu svi tako pesnički nadareni kad bi svi pisali pesme to bi bilo stvarno svaka čast ono kao neko te cima e šta radiš ništa eto dosadno mi je pa pišem malo pesme mislim bez veze.
Pošaljite joj romantičnu poruku imejlom ili je ostavite negde u kući
Ono na kraju "ili je ostavite negde u kući" je stvarno žešća varijanta mislim idealna šema.
Donesite joj doručak u krevet
Mislim idealna glupost jede se u kujni ili trpezariji a ne u krevetu to je tako grozno da nema granica još kada samo pomislim na sve te mrve, prosut jogurt, sok ili tako neke ostatke od hrane u krevetu koje će na kraju naravno da očisti ta ista žena koja je tu "čast" koju je primila da je muž ili dečko usluži hranom koju je on nestručno sbudžio u kujni je posebno grozna.Ajde da je to lepo spremio pa je pozvao da to sve jede u kujni gde se obično i jede uz lepo pripremnjen sto malo cveća kao neko iznenađenje to i nekako i da razumeš.
Pošaljite joj buket cveća ili kutiju čokolada na posao
I onda idu izuzetno bajna i divna pitanja više nego zavidnih kolega a da ne pričamoo o nekima koji imaju želju da podjebavaju samo da im se namesti prilika ima da je zezaju narednih nedelju dana tipa "baš neki fin dečko" i sl. da ne nabrajam šta sam sve video i čuo kao reakciju na pomenuti predlog.
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Ljuta romantika, ali sve to sam već doživela i definitivno je tako! :)

Naravno, ima žena koje ne misle tako i kojima je dovoljan novac, a očigledno i muškaraca razočaranih u iste, koji vrlo negativno govore na ovu temu.
Ali, i takvim ženama jednog dana malo dosadi novac neotesanih parajlija, pojavi se neko ko uradi nešto od gore navedenih stavki, i obori ih s nogu. Dešava se, verujte mi, upoznala sam nekoliko takvih žena, "sponzoruša" koje su promenile mišljenje zbog šarmantnih džentlmena. Čuda se dešavaju! :)

Zato, ako ste imali loša iskustva, verovatno su bila sa pogrešnim ženama. Još uvek ima romantičnih i "normalnih" žena koje sve ovo vole. Samo ih treba potražiti.
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
I nije neka fora kad uzmeš tatinu kreditnu karticu pa glumiš frajera! Poenta je ispasti šmeker bez para, to je mnogo teže! E tu onda bato pokaži koliko imaš mašte i fazona... Em si tome dao lični pečat, em uvek ispadne nekako naivno slatko. A i upali, verujte... yes3
 
Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
11.da joj dozvolite da u neograničenim količinama troši vaš novac.

MOCO HVALA ŠTO SI OVO REKAO UMESTO MENE!!!
Ukratko, mr. Wiseman (verujem da mu se tako piše prezime), bi trebao da se uda i PROMENI prezime... A, eventualnu, ničim izazvanu diplomu na kojoj piše, da je on, jelte, i psiholog bi trebao da dobro i detaljno zgužva- tako će se udobnije i svrsishodnije koristiti kao toalet papir...
E, moj RE, ti kao da nisi iz sretne nam zemljice Srbijice- pa ko je ovde faca, frajer, njuška, odvajač- bez gotovine, ili makar prenapučene magnetisane plastike???
Mr Wiseman(ponoviću ????), navodi nekih 10 ženskih želja ergo, obaranja...
Počeo sam čitati, kod stavke 2 sam počeo, do 5 sam se već valjao od smeha...
Jel on zna bre da NE POSTOJE VILE ZUBIĆKE!! Da decu ne donose rode?
Njegovih 10 načina (ma 10x 10 x10 načina) raznosi vetar 'kao pepeo ljubavnoga pisma' LOL!!!! bilo koji zlatni predmet, možda fancy pićence/ večera na fancy mestu, vožnja kroz downtown u krrrkkhljj skupoj makhini, javna nabavka krzna, naravno da ONA proba u radnji oko koje gravitira lokalni džep-svet, ili letovanje/ zimovanje u koje će ona uložiti samo svoj pasoš za viziranje, eventualno možda i jedan kupaći kostim (ti nabavljaš ostalih 6, ili, 13, zavisi od lokacije i aranžmana),
ma ko shvata, shvata...
E, ali, kada se udubiš malo više u te tanane suktilne M/Ž odnose, videćeš, da npr kod iskusnih i realnih žena, takve džidža bidže ne rade posao... Ako ti, brajko moj, nisi u mogućnosti da joj osiguraš nekretninu (i to ne njivu, šumu, livadu,nego nešto sa zidovima i krovom, po mogućstvu legalizovano i do 5og sprata), ti si u tim slučajevima sexualno privlačan, koliko i cipela koja niz Savu klima ka Dunavu i Crnom moru...
Hvala na pažnji!
 
Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
68
moj provereno dobar nacij je onako kao i uvek pun samopouzdanja i kazem SKIDAJ SE

neke cure ce da kazu da je ovo mnogo glupo al ja jos nisam naiso na nijednu koja je odbila kad se to desi javicu
 
Natrag
Top