11.da joj dozvolite da u neograničenim količinama troši vaš novac.
MOCO HVALA ŠTO SI OVO REKAO UMESTO MENE!!!
Ukratko, mr. Wiseman (verujem da mu se tako piše prezime), bi trebao da se uda i PROMENI prezime... A, eventualnu, ničim izazvanu diplomu na kojoj piše, da je on, jelte, i psiholog bi trebao da dobro i detaljno zgužva- tako će se udobnije i svrsishodnije koristiti kao toalet papir...
E, moj RE, ti kao da nisi iz sretne nam zemljice Srbijice- pa ko je ovde faca, frajer, njuška, odvajač- bez gotovine, ili makar prenapučene magnetisane plastike???
Mr Wiseman(ponoviću ????), navodi nekih 10 ženskih želja ergo, obaranja...
Počeo sam čitati, kod stavke 2 sam počeo, do 5 sam se već valjao od smeha...
Jel on zna bre da NE POSTOJE VILE ZUBIĆKE!! Da decu ne donose rode?
Njegovih 10 načina (ma 10x 10 x10 načina) raznosi vetar 'kao pepeo ljubavnoga pisma' LOL!!!! bilo koji zlatni predmet, možda fancy pićence/ večera na fancy mestu, vožnja kroz downtown u krrrkkhljj skupoj makhini, javna nabavka krzna, naravno da ONA proba u radnji oko koje gravitira lokalni džep-svet, ili letovanje/ zimovanje u koje će ona uložiti samo svoj pasoš za viziranje, eventualno možda i jedan kupaći kostim (ti nabavljaš ostalih 6, ili, 13, zavisi od lokacije i aranžmana),
ma ko shvata, shvata...
E, ali, kada se udubiš malo više u te tanane suktilne M/Ž odnose, videćeš, da npr kod iskusnih i realnih žena, takve džidža bidže ne rade posao... Ako ti, brajko moj, nisi u mogućnosti da joj osiguraš nekretninu (i to ne njivu, šumu, livadu,nego nešto sa zidovima i krovom, po mogućstvu legalizovano i do 5og sprata), ti si u tim slučajevima sexualno privlačan, koliko i cipela koja niz Savu klima ka Dunavu i Crnom moru...
Hvala na pažnji!