Šta žene žele - kako da je oborite s nogu

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
moj provereno dobar nacij je onako kao i uvek pun samopouzdanja i kazem SKIDAJ SE

neke cure ce da kazu da je ovo mnogo glupo al ja jos nisam naiso na nijednu koja je odbila kad se to desi javicu
E sad si ga usr.o do daske, baš... Vežbamo ovde lepe manire, "da ti pridržim kaput draga", "komšija jel' Vam treba nešto sa pijace", "ja ću Vam pomoći staramajka da pređete ulicu"... To je više za neki S/M film, ne znam... Ček da naletiš na neku policajku, kad joj to kažeš, ima da te veže lisicama i gazi štiklom po... :lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
68
E sad si ga usr.o do daske, baš... Vežbamo ovde lepe manire, "da ti pridržim kaput draga", "komšija jel' Vam treba nešto sa pijace", "ja ću Vam pomoći staramajka da pređete ulicu"... To je više za neki S/M film, ne znam... Ček da naletiš na neku policajku, kad joj to kažeš, ima da te veže lisicama i gazi štiklom po... :lol::lol:

hehehe muriju nevolim tako da ni u najgorem snu nebi policajki reko skidaj se a lisice i vezivanje zasto da ne zna da bude dosta dobro samo nemoj da zaboravite da pritegnete liside dobro da nesme da se opire

Član
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poruka
2
Ne treba vam nikakva formula ni specijalan nacin da oborite zenu sa nogu.
Ukratko receno,onaj ko zaista,ali zaista ima dve cuke u glavi i jos samo osnovnu kulturu ponasanja uz to,uvek ce znati sa zenama tj uvek ce naci nacin da neku od njih obori s nogu.;)

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Zene, ali sve do jedne, "padaju" na pricu. Muskarac koji je duhovit i pricljiv, pravopisno potkovan, taj je "smeker", "baja", "frajer" i tako to.

U zivotu, svaku zenu sa kojom sam bio smuvao sam na istu pricu. Vremenom to dosadi, jednostavno vise nemas volje da se zamajavas sa time, smiris se.

Uglavnom, ako je muskarac elokventan, zena je njegova, neka za krace, neka za duze vreme. Definitivno.

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
9
NIje problem biti fin i pazljiv,pitanje je da li mi hocemo pitomu-finu-pazljivu(ili u muskom rodu),a zna se sta muskarci zele(kurvu u krevetu,damu u drustvu,kuvaricu u kuhinji - pitanje je sta zene zele,to ne znaju ni same) i onda smo u startu na gubitku.Najvaznije je biti iskren pa ako upali upali(sve igre se igraju zbog lecenja svog ega i nizbogcega drugog).wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2wacko2

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ako Vam ovih 10 načina ne pomogne, pokušajte sa boksom! :lol::lol::lol:
Ma šalim se, upaliće...

Ved

Član
Učlanjen(a)
09.01.2010
Poruka
7
Duhovitost, taktičnost,učtivost - i uspeli ste

Član
Učlanjen(a)
11.01.2010
Poruka
603
...a kako bi biloooo...pored navedenog i malo iskrene zainteresovanosti (ne samo da se, glupa kokoš smuva parama, jaknama i uglađenošću), nego zainteresovanosti i da se ona upozna...?Šta misli, šta oseća, čemu se nada, kako vidi sebe za par godina...možda upali...kod neke...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Potpis koji sam izabrala govori o tome kakvo je moje vidjenje stvari.
U potpunosti se slazem sa svim tackama,osim one o pisanju pesama.
Cesto sa muskim prijateljima razgovaram na ovu temu,i sve se svodi na to da danas zene traze samo lovu,sa cim se ja nikako ne slazem.
Ako devojku interesuju samo parice,sta jedan muskarac moze u nekoj buducnosti da ocekuje od takve devojke?
Ko iole zna za prave vrednosti,znace da finansije nisu presudne.
Znam da se ni jedna devojka nece uvrediti na ove moje reci,jer takve koje bi se pronasle u prici imaju pametnijeg posla od citanja necijeg misljenja.
Manikiri,pedikiri,solarijumi,frizeri,pa nije to lako izdrzati.Pa posto poto pratiti modne trendove...
Zato momci i muzevi,poklonite svojoj voljenoj paznju,saslusajte je,iako mozda ne razumete o cemu prica,povedite u setnju obliznjim parkom,iznenadite tako sto cete pozvati njene prijateljice na cit-cet,napiste pisamce samo za njene oci.
Zene znaju da cene sitnice i visestruko ce vas nagraditi za trud.

Nije tesko biti fin!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ako devojku interesuju samo parice,sta jedan muskarac moze u nekoj buducnosti da ocekuje od takve devojke?
Ko iole zna za prave vrednosti,znace da finansije nisu presudne.
Znam da se ni jedna devojka nece uvrediti na ove moje reci,jer takve koje bi se pronasle u prici imaju pametnijeg posla od citanja necijeg misljenja.
Manikiri,pedikiri,solarijumi,frizeri,pa nije to lako izdrzati.Pa posto poto pratiti modne trendove...
Šta da očekuje? Da glumi ludilo dok se ne pojavi neki "veći baja", koji će moći da ispuni i najveće hirove, a njemu ostaje da nađe novu kokošku, ispunjava želje i prohteve, i tako u krug...

Natrag