Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Onda da ti pojasnim. Ne možeš nikoga ubediti da nije na pravom putu i pomagati mu da to spozna ako on misli suprotno. To je tema ili i sa mnom ne nešto, nego ništa nije u redu. Zato su jedni pisali ovako a drugi onako. Zato se međusobno optužujemo i gložimo.
Rekao si, otišli su tebi dragi ljudi jer su pokušali da objasne ovim drugima da greše. Međutim ovi drugi ne prihvataju da oni greše, već misle da greše ti što su tebi dragi. U tom smislu niko nikoga ne može da UBEDI na ovakav način, na silu. Jednostavno, nije način. Samo kao što već rekoh i kao što je rekao patrijarh Pavle (negde iznad ima citat) ljubavlju i hrišćanskim životom.
Uostalom, baš me i briga, neka misli ko šta hoće i neka piše ko šta hoće, pa ko kako koga razume. Svako odgovara za svoju dušu.
Pobedili ste!!!!!
Dobro je bilo na vašoj strani!!!!
Pomolite se za mene ako Ljubavi imate!!!!
Kalimercice molim te predstavi se pod svojim pravim imenom urednika da te ja ne moram predstavljati ostalima.
Onda da ti pojasnim. Ne možeš nikoga ubediti da nije na pravom putu i pomagati mu da to spozna ako on misli suprotno. To je tema ili i sa mnom ne nešto, nego ništa nije u redu. Zato su jedni pisali ovako a drugi onako. Zato se međusobno optužujemo i gložimo.
Rekao si, otišli su tebi dragi ljudi jer su pokušali da objasne ovim drugima da greše. Međutim ovi drugi ne prihvataju da oni greše, već misle da greše ti što su tebi dragi. U tom smislu niko nikoga ne može da UBEDI na ovakav način, na silu. Jednostavno, nije način. Samo kao što već rekoh i kao što je rekao patrijarh Pavle (negde iznad ima citat) ljubavlju i hrišćanskim životom.
Uostalom, baš me i briga, neka misli ko šta hoće i neka piše ko šta hoće, pa ko kako koga razume. Svako odgovara za svoju dušu.
Lepo rekoh, samo sudi, to je hrišćanski. Ja kažem da pripadam Crkvi. I misliš da me je briga šta imaš da kažeš i kome da kažeš da li pripada ili ne. Usuđeješ se ti da nekom određiješ. Ko si ti? Nije čudo o kom nerazumevanju pričaš. Samo si obrnula uloge. Osećam hladnoću koju pružaš drugima.
O kompromisu nisi kompetenta da govoriš i misliš. Jer ga doslovce nemaš. Najverovatnije da su svi protiv tebe na ovom svetu ili da svi pokušavaju da te smetnu sa puta kojim hodaš. Breme neviđeno.
Da ne budem prijatelj sa nekim samo zato što je neko druge vere? Ili da se brecam ili da grčevito branim svoje stavove? Nikada.
Niko ne može da promeni moje mišljenje i moje stavove u kokliko ja to ne želim.
Da odbijam druge u njihovim kazivanjima zbog različitih stavova??? Bože sačuvaj. Ali znam sigurno da nećeš biti sama u raju. Tamo će da budu samo pravoslavni hrišćini koji nepropovedaju ekumanizam. Negde oko 147 ljudi. A i sigurno si revoltirana ponašenjem sadašnjih crkvenoslužitelja i monaha, tako da oni isto ne pripadaju Crkvi. Jer poštuju ostale ljude koji imaju svoje stavove izgrađena na ‚‚iskrivljenom" hrišćanstvu.
Ti ne bi trebala da se bojiš, ti si već 3458 puta zaslužila mesto u Raju. Nema više potrebe da se boriš protiv ‚‚iskrivljača" i jeretika. I da sebe dokazuješ i Bogu i drugim smrtnicima. Imaš čelični štit vere, to se, nadam se, slažemo.
Samo na jedno si zaboravila. Dete se rađa bez ikakvih spoznaja/znanja/prestava o narodima, nacijama i veroispovesti. Kada bi nagovarala dete od 5 godina da ti kaže da je hrišćanin, on će da te pogleda i rećiće ne lupaj gluposti, ja sam dete i otićiće da se igra i sa vršnjakom crncem i sa kinezom i sa tibentacom jer ono što ti vidiš on to ne vidi. Jer nema usađene filtire u očima. I jako je srećan zbog toga. Jer je potpuno oduzet od svih predstava koje imaju odrasli ljudi. U njemu je prisutno samo IGRA=ISTRAŽIVANJE. Garant, da si vaspitačica ti bi zabranila deci da igraju lopte protiv tima ‚‚iskrivljača". Čak mislim da bi se namerno preselila iz ulice Gandijeve (primera radi, jer zna se koje bio on!!!).
Ma šta ja pričam. Za tebe niko nije vredan ko nije hrišćanin. Ali onaj pravi, kojeg samo ti možeš da prepoznaš. Ti si samo tužna osoba sa velikim osmehom na licu u iluziji sreće.
Pozdrav i neka ti se namere ispune!
Narvno budi s Bogom (na sa mojim u kojeg verujem, to ni slučajno!!!!!!!)
Kalimercice molim te predstavi se pod svojim pravim imenom urednika da te ja ne moram predstavljati ostalima.
i zanima me, o cemu se ovde radi? kakav urednik?
Milose, svako moze da iskaze svoje misljenje sve dok to misljenje ne vredja drugog. Ali, to sto to misljenje vredja drugog ne treba da bude problem onoga koji je to rekao, vec onoga koji se uvredio jer je uopste nasao razloga da se uvredi. Ipak - postoje odredjena pravila koja se koriste u dijalozima pa ipak ostaje pravilo da ne treba govoriti nesto sto moze drugog povrediti.
ZBog cega kazes da su proterani? Pa Magdalina je tu, zar ne?