Član
- Učlanjen(a)
- 23.03.2010
- Poruka
- 160
Meni jos nije bas najjasnije ko ce koga da napadne za tri godine i kakve to veze ima sa Bogom?Inace u coveka se vera na silu ne moze uterati niti isterati.Bar ja tako mislim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A ako ne želite da kažete koja je to osoba i šta joj se desilo zašto ste onda postavili temu ?Mi nikome ne pretimo... a pogotovu se ne deremo sto za vas bas i ne bi rekao....
Normalno je da necu da kazem....jer ta osoba ne zeli da se zna njeno ime pre svega a i kad bi rekao imala bi i ona problema a i mene bi progutale azdaje.......
Chack Norris je zabranio 2013 godinu i time spasao covecanstvo.
Inace on je jedanput dosao dvaput.
Vidiš niko nije upoznat sa osnovom priče sem da je navodno neki član bio vređan na svim delovima foruma zato što je zilot. Kada bi ljudi znali koji je to član pogledali bi u kojoj je meri to istinito. Ovako ne znaju i ne možete očekivati neku podršku.Uvedeni su u osnovu price i to je najbitnije...sad je najmanje bitno ko je ta osoba....
Znao sam da mogu da se oslonim na njega
Kad ti nije buda tu ti se osloni na njega a kad ti bude tu buda ti se onda osloni tamo gdje on drzi ruke.