Sta se desava.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
Meni jos nije bas najjasnije ko ce koga da napadne za tri godine i kakve to veze ima sa Bogom?Inace u coveka se vera na silu ne moze uterati niti isterati.Bar ja tako mislim.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Mi nikome ne pretimo... a pogotovu se ne deremo sto za vas bas i ne bi rekao....
Normalno je da necu da kazem....jer ta osoba ne zeli da se zna njeno ime pre svega a i kad bi rekao imala bi i ona problema a i mene bi progutale azdaje.......
A ako ne želite da kažete koja je to osoba i šta joj se desilo zašto ste onda postavili temu ?
A kažeš da ne pretite , dobro ti ne pretiš ali ovaj kota703 je nekoliko puta ponovio kako će se svetiti i proterivati nekakve jeretike i to za tri godine . I da bi to potkrepio preti kako je crni haker i kako će saznati prava imena a onda će sa nama u četiri oka, još sa svojom ekipom - da li sam ja ovo izmislio?
I to sve zbog čega - jer imamo drugačije mišljenje jer smo navodni jeretici, iako ima nas koji smo i hrišćani. E to se drugačije zove fašizam.
Na kraju kažeš da bi tebe progutale aždaje - koje aždaje ?

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
164
Pa postavio sam temu da bi skrenuo ekumanistickim "azdajama" paznju da se to zaustavi i da vide ljudi sta se desava na forumu i da vide ljudi da se ipak ne postuje necije misljenje i vera...

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Pa poštovanje je širok pojam , ni vi ne poštujete drugačiju veru i mišljenje, uvrede koje su izrečene bile su obostrane . Hajde da se na tome zaustavilo, već se krenulo i sa pretnjama. Ti reče da bi te progutale ekumenske aždaje . Da li ti je neko pretio ? Ili postoji neka objektivna opasnost od napada ili ugrožavanja i zašto ne smeš da kažeš koji je to član koji je proteran ? Pa niko ti neće ništa , dobro ako nećeš da kažeš kako onda možeš da očekuješ da ljudi vide šta se dešava kad uopšte ne znaju o čemu se radi ?

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
164
Uvedeni su u osnovu price i to je najbitnije...sad je najmanje bitno ko je ta osoba....

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.888
Chack Norris je zabranio 2013 godinu i time spasao covecanstvo.
Inace on je jedanput dosao dvaput.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Uvedeni su u osnovu price i to je najbitnije...sad je najmanje bitno ko je ta osoba....
Vidiš niko nije upoznat sa osnovom priče sem da je navodno neki član bio vređan na svim delovima foruma zato što je zilot. Kada bi ljudi znali koji je to član pogledali bi u kojoj je meri to istinito. Ovako ne znaju i ne možete očekivati neku podršku.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag