Sta se desava.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
A sada bih se vratio na temu , pošto sad znam koja je tema . A ko je osoba koja je bila navodno isprovocirana da napusti forum ?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Sto se tice demona i njihovih sluga malopre sam te opisao.

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

E moj urednice Jurivaka pogresno su te obavestili Moderatori dao bih ti licno casove iz hakerisanja da si Pravoslavac mozda bih te ukljucio i u nase udruzenje.
Dobro, razmisliću o tvojoj ponudi, nego reci mi važi li ta ponuda ako sam pravoslavni ateista:) I ne reče mi ništa hoćeš li me poštediti progona, stalno mislim o tome. Daj umuri me!

Jurivaka, razmisli dobro o ponudi ;) Ipak, mala je to cena preci u Pravoslavce zarad udruzenja. Mozes da postanes: "Drug clan, jbt" ;) Svi bi govorili: "Vidi gaaa, drug clan" a ti bi samo nonsalantno setao :)
Kao što si vidio, kolebam se. Ponuda jeste primamljiva, a u takvoj situaciji, - ko šiša principe?

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
kota703, nisi danas popio lekove a lekari su ti lepo rekli da to moraš da radiš svaki dan . Ajde popj ih već jednom.

Moj lek je Sveta Vodica iz Ostroga a ti svoj lek sadis u saksiji pa si zaboravio da ga danas smotas i zapalis.Ja ti mogu glumiti lulu natrpaj mi usta puna i dobro potegni na donju pipu.

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
164
A sada bih se vratio na temu , pošto sad znam koja je tema . A ko je osoba koja je bila navodno isprovocirana da napusti forum ?

Nikad necu reci ime osobe! i nije navodno bila isprovocirana, nego su je prozivali na svakom cosku. Ali sta ja znam? Jer ipak ja nisam pravoslavac kako kaze Jurivaka.... ;)

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Dobro, razmisliću o tvojoj ponudi, nego reci mi važi li ta ponuda ako sam pravoslavni ateista:) I ne reče mi ništa hoćeš li me poštediti progona, stalno mislim o tome. Daj umuri me!

Kao što si vidio, kolebam se. Ponuda jeste primamljiva, a u takvoj situaciji, - ko šiša principe?

Sad mozda jeste smesno ovo sto pisem ali idu dani kada nece biti smesno.Ja cu se licno postarati sa svojim ljudima da nema te rupe u kojoj cete se sakriti.Tri godine ce proci brzo kao tren!

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
KvotaIQ7,03 znači propederisao si se , pravi Pravoslavni hrišćanin. Kad je već tako jel se bar plahnete svetom vodicom ?
Ipak mislim da nisi popio lekove, lekar će se ljutiti.
Crni haker kome je francuski agent rekao da će Turci udariti na Grke a Rusi na Turke a on kvota703 na jeretike u Srbiji sve da otera i pobije . Pa pobio bi sve Srbe. Dokle ide ovaj patološki fanatizam.
Crni Kvota pa ti nisi danas primio ni elektrošokove, ubiće te doktor !

Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
39
Jer po kazivanju Francuskog tajnog agenta Srpskog porekla sa Kosova Evropska unija je dozvolila napad Turske na Grcku jer ih je Grcka prevarila za veliki novac.
Zalut'o si u gustu šumu gde su te sačekali strani agenti koji vršljaju po našoj zemlji. To su sve Englezi organizovali. Dojavili Amerikancima, Amerikanci te sačekali u Parizu i uvukli u podzemlje. Jel tako bilo. Jeste.

A sto se tice Srbije ce da vidis sta ce da bude kakvo samo ciscenje ide jeretika i ostalih sektasa jedva cekam da dam licni doprinos tome dok u meni duha i snage ima cu vas gonim iz Srbije.
Staljin vas je ubijao, ali vas nije ubijao dovoljno! ... Mene, ako se sete na dan bezbednosti, sete se. Ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost.

Mindfulness, Jurivaka, smem li nešto da vas zamolim? Pomozite mu da vas ne ubije.

PS
Pomislih da unesem malo šale (i filmskih klasika) u ovu napetu temu ;)

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
164
kota ja mislim da sa ateistima se ne treba raspravljati na ovakvoj temi......

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Prvo tema je o jednom članu koji je (po vašoj interpretaciji ) morao napustiti forum . Ja postavim pitanje šta je bilo i koji je to član a vi nećete da odgovorite.
Drugo, koliko vidim ovde nema nikakve rasprave, samo pretnja. Ako hoćete da raspravljate, spustite malo loptu i recite nešto konstruktivo a ne samo uvrede. I MOLIM VAS NEMOJTE DA PRETITE , NEMA SMISLA A I NIKO VAS SE NE PLAŠI.

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
164
Mi nikome ne pretimo... a pogotovu se ne deremo sto za vas bas i ne bi rekao....
Normalno je da necu da kazem....jer ta osoba ne zeli da se zna njeno ime pre svega a i kad bi rekao imala bi i ona problema a i mene bi progutale azdaje.......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag