Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobro, razmisliću o tvojoj ponudi, nego reci mi važi li ta ponuda ako sam pravoslavni ateista I ne reče mi ništa hoćeš li me poštediti progona, stalno mislim o tome. Daj umuri me!Sto se tice demona i njihovih sluga malopre sam te opisao.
Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
E moj urednice Jurivaka pogresno su te obavestili Moderatori dao bih ti licno casove iz hakerisanja da si Pravoslavac mozda bih te ukljucio i u nase udruzenje.
Kao što si vidio, kolebam se. Ponuda jeste primamljiva, a u takvoj situaciji, - ko šiša principe?Jurivaka, razmisli dobro o ponudi Ipak, mala je to cena preci u Pravoslavce zarad udruzenja. Mozes da postanes: "Drug clan, jbt" Svi bi govorili: "Vidi gaaa, drug clan" a ti bi samo nonsalantno setao
kota703, nisi danas popio lekove a lekari su ti lepo rekli da to moraš da radiš svaki dan . Ajde popj ih već jednom.
A sada bih se vratio na temu , pošto sad znam koja je tema . A ko je osoba koja je bila navodno isprovocirana da napusti forum ?
Dobro, razmisliću o tvojoj ponudi, nego reci mi važi li ta ponuda ako sam pravoslavni ateista I ne reče mi ništa hoćeš li me poštediti progona, stalno mislim o tome. Daj umuri me!
Kao što si vidio, kolebam se. Ponuda jeste primamljiva, a u takvoj situaciji, - ko šiša principe?
Zalut'o si u gustu šumu gde su te sačekali strani agenti koji vršljaju po našoj zemlji. To su sve Englezi organizovali. Dojavili Amerikancima, Amerikanci te sačekali u Parizu i uvukli u podzemlje. Jel tako bilo. Jeste.Jer po kazivanju Francuskog tajnog agenta Srpskog porekla sa Kosova Evropska unija je dozvolila napad Turske na Grcku jer ih je Grcka prevarila za veliki novac.
Staljin vas je ubijao, ali vas nije ubijao dovoljno! ... Mene, ako se sete na dan bezbednosti, sete se. Ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost.A sto se tice Srbije ce da vidis sta ce da bude kakvo samo ciscenje ide jeretika i ostalih sektasa jedva cekam da dam licni doprinos tome dok u meni duha i snage ima cu vas gonim iz Srbije.