- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Na sta se oni pozivaju to je njihova stvar.
Pozivaju se na lažnog proroka isto kao i vi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Na sta se oni pozivaju to je njihova stvar.
Pozivaju se na lažnog proroka isto kao i vi.
Po tebi laznog, za Boga i nas Bozji prorok.
Za Boga su to proroci koji su govorili u drskosti.
A jesu oni ista rekli o bilo cemu a da je zapisano?Pa dobro,u cemu je problem???
Jesu li Lazar i ostali koji su u Bibliji spomenuti kao vaskrsle osobe,rekle narodu da su bili na nebu u raju,paklu,cistilistu?,ili gde vec???
Ovde se radi o pravednima i o gresnima, Solomun kaze da "svima isto biva"! I pise da "NIKADA vise nece imati udela ni u cemu sto biva pod suncem", porice vaskrsenje, a ako prihvatimo da je istinu rekao o zagrobnom zivotu onda je i o vaskrsenju rekao, pa moramo i Hristovu pricu o vaskrsenju svesti pod mit, kao sto ste vi Hristovu pricu o paklu sveli pod mit jer je Solomun rekao suprotno!A na ono "spomen im se zaboravio" ,pa Bog nece da vaskrsne zlikovce,kao ni one koje je licno pobio vodama potopa i slicnim sredstvima.
Hoces da kazes da se ovaj tekst 'nema rada ni misljenja ni znanja ni mudrosti u grobu.." odnosi samo na nepravednike a ne i na pravednike?Uvek prvo proveri prevod,kontekst,kome je upucen i slicno i bice lako razumeti
Valjda je vaznije sta Bog kaze nego neki covek u bibliji, ljudi su u bibliji osim Bozjih iznosili i vlastita misljenja! Biblija je 'Bozansko ljudska knjiga', a ta dva elementa se moraju razdvojiti prilikom tumacenja!
Njima Bog ima i ruke i noge, knjige, stolove stolice, materijalisti su, zato nista i ne razumeju!A tko je Božji pisar (ćato)? Bog ne može sam pisati, nema ruke.
Rade misle i osecaju..Ne rade ništa, ne misle, ne osjećaju.
4 A zmija reče ženi: Nećete vi umreti;
5 Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati šta je dobro šta li zlo.
E sada kazi ti meni,kome vise verujes? Dal zmiji ili Bogu??
Eno Bog je sam potvrdio da zmija nije slagala!Dal ljudi nakon smri ne umiru nego postaju bogovi,ili nista ne rade???
Da li je tog istog dana kada su umrli i Isus i razbojnik oboje otisli u raj na nebo?
Zasto se ponavljas kad sam ti na to odgovorio a ti nisi pobila moj odgovor?Evo sta Biblija kaze o stanju mrtvih.
Propovednik:
9, 5 Jer živi znaju da će umreti, a mrtvi ne znaju ništa niti im ima plate, jer im se spomen zaboravio.
6 I ljubavi njihove i mržnje njihove i zavisti njihove nestalo je, i više nemaju dela nikada ni u čemu što biva pod suncem.
10 Sve što ti dođe na ruku da činiš, čini po mogućnosti svojoj, jer nema rada ni mišljenja ni znanja ni mudrosti u grobu u koji ideš.
glava 12, 7 I vrati se prah u zemlju, kako je bio, a duh se vrati Bogu, koji ga je dao.
Psalam 146, 4 Iziđe iz njega duh, i vrati se u zemlju svoju: taj dan propadnu sve pomisli njegove
Kad covek umre ne postoji vise osim u memoriji Tvorca Boga JHVH koji ga moze uskrsnuti
u vreme koje je odredio za to u buducnosti.
Mali broj je vaskrsao na nebo to su 14400 izabranih da bi vladali zajedno sa Hristom
a vecinu ocekuje vaskrsenje na Zemlji i vecni zivot na Zemlji...
Njima Bog ima i ruke i noge, knjige, stolove stolice, materijalisti su, zato nista i ne razumeju!
Ako je Isus obećao razbojniku da će s njim tog istog dana (u petak) biti u raju, a obećanje nije ispunio, onda je zaista najgori lažov. Je li Isus po tebi lažov? Po Laodikeji je lažov, a što ti kažeš?