Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.820
Lepo pricas, lepo hodas,
Slatki Ruse, nemoj lako da se podas ....
:lol:
Slatki Ruse, nemoj lako da se podas ....
:lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Meni Dum deluje kao veoma obrazovana osoba,nacitana,takticna,odmerena,sa velikim smislom za humor,u drustvu je veoma cenjena,neko cije se misljenje uvazava i u vecini slucajeva je presudno,lepotu duha smo upoznali kroz postove,s lakocom nametne svoje misljenje i cesto imamo osecaj da je bas to sto smo i sami mislili reci,vizionar i lider.Tako ako budemo birali lidera,kao sad u Crnoj Gori ja glasam za Dum....
Jao Nedo, al' si me nakitilaaa....:blush:Meni Dum deluje kao veoma obrazovana osoba,nacitana,takticna,odmerena,sa velikim smislom za humor,u drustvu je veoma cenjena,neko cije se misljenje uvazava i u vecini slucajeva je presudno,lepotu duha smo upoznali kroz postove,s lakocom nametne svoje misljenje i cesto imamo osecaj da je bas to sto smo i sami mislili reci,vizionar i lider.Tako ako budemo birali lidera,kao sad u Crnoj Gori ja glasam za Dum....
Šta reći...Uvek se nešto buni i ljubomoran je na ''tuđi'' uspeh...:mrgreen: He, he...Samo malo, ovde se nešto ne uklapa...kada kažeš Dum, misliš na Dumspirospero? Jedino nju zovemo Dum :dntknw: :mrgreen: