Šta mislite o korisniku iznad?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Evo ja ću da malo bolje upoznam nove nove članove foruma, sa našom forumašicom Dum:

Čvrsta u teranju svog inata. :D Ima je na svakom delu foruma, i ja nju predlažem za forumskog vodiča. Ljubitelj turbo folk muzike i veliki poštovalac lika i dela Saše Popovića. :D Obožava emisije poput veliki brat, gledaj majku biraj ćerku, Farma. :D Gradi neki sopstveni svet na forumu, u kome je ona gospodar a mi njene sluge. :D Vrlo često ulazi u konflikte sa ostalim forumašima, a ne propusta priliku i da ih omaložava. :D Nemam baš reči hvale, za ovu forumašicu. :blum3:
Šta reći...Laže ko' ''pašče''...:lol:

Voli da ''voli'', al najviše sebe...:lol: I mnogo je zaljubljen isključivo u sebe...Voli da čita isključivo knjige o sebi, tu nikada nije u dilemi...:lol: Obožava Mlađu, a njegovu sliku ''drži u novčaniku''...:mrgreen: Često se svađa, i i totalno je nekomunikativan. Ali, mlad je popraviće se...:lol: Ima sreću, što ga ceni Sendi, pa mu ponekad briše postove, da bi ga ''izvela na pravi put''..:mrgreen:

Delija je jedan duhovit i pozitivam momak...Ovo je jedino tačno...yes3

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
@Dumspirospero@

Zanimljiva dama sa jakim karakterom, cvrstim smislom za humor i jakim duhom. Voli zabavu, ljude, ali takodje reaguje na nepravdu, uvek spremna da pomogne, da se nekome nadje.

Uopsteno, jedna jako zanimljiva osoba i mislim da je srecan onaj ko je ima za prijatelja. yes3

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Mena je jako dobro i prijatno forumsko društvo; za zezanje, muziku i bilo kakvu priču. yes3 Drago mi je što se pojavila na forumu. yes3

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
hvaaala tito,bas lepo..a tito je prvi prijatelj moj ovde,osim realne ivanjuskeyes3...a to dosta govori;)..neposredan,slobodnog duha..i sto je najvaznije,nije tezak;)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ko nije težak?!? :diablo: Imam 100 kila. :lol: Aaa, misliš ovako, psihički... Ma težak sam, nego te štedim na početku. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
e neeee moze takoo.....heeeeeeeee.......ja onda znam da ostanem na pocetku;)

Natrag