Šta mislite o korisniku iznad?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mislim da je poruka: " Ja sam OK." yes3
Mars, ma super...Voli ''komplet lepinju''...Takva osoba, ne može da ne valja....:)

Marsovka - zenska osoba "ne sa Zemlje",boravi u oblacima...na Marsu...ili gde vec... :) Voli da utepava zombovi! :D
Vuk...Ulete...
Sad moram nešto o njemu...Hm...Duhovit...Reč i delo ''izraženo kroz video klip''...
Mada mislim da je ''grubijan''...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Forumska zvezda bez premca. yes3 :mrgreen: Ipak, moram da kažem da je i opasna, deluje preteće. Bez ikakvog razloga napada forumaše. :mrgreen:

Šalim se. Inteligentna osoba, pleni svojim dobrim humorom, pozitivnom energijom i prijatno je biti u njenom društvu. (teška srca sam odlučio ovo da napišem :mrgreen:)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Delija mi je uvek bio simpa,pitom i krotak :)
Ne znam šta su mu mangupi/kinje napravili/le te je počeo oštro da govori :mrgreen:
Samo znam da ima meko srce kao pamuk,dobar prijatelj i veliki Zvezdaš o Deliji mislim sve najbolje :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delija mi je uvek bio simpa,pitom i krotak :)
Ne znam šta su mu mangupi/kinje napravili/le te je počeo oštro da govori :mrgreen:
Samo znam da ima meko srce kao pamuk,dobar prijatelj i veliki Zvezdaš o Deliji mislim sve najbolje :)

Ma gde ja pitom.......najveći sam divljak na forumu. :mrgreen: A to što oštro govorim, to je zato što volim da šibam po štetnim pojavama u našem društvu. :mrgreen:

Ceca je svojim nastupima na SF pozornici, očarala mnoge muškarce, još malo ima da joj se i klanjaju. :mrgreen:
Sve najbolje o Ceci. yes3

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Moj prijatelj. Krvi bi mu dao. Drago mi je da i drugi primijete njegov novi imidž. Grubijana. S mekim srcem. Dao Bog da ta nesretna Zvezda bude konačno opet prvak. Da se "vrati" onaj racionalniji Delija. Kome je svaka bila na mjestu. I koji nije gubio vrijeme na pizdarije.

HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif
HXh37.gif

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Titula grubijana meni je ovde data
briga me, i ako sam, persona non grata. :mrgreen:

Daće Bog Kantona, da Zvezda opet bude prvak. :D

Kantona: Po njegovom ponašanju bih rekao da je strasteni gledalac kriminalnih filmova. :mrgreen: Šalim se, moj dobar prijatelj, jedan od nezaobilaznih faktora dobrog zezanja na forumu. :yea: (Mada mu se ne sviđa mnogo kad se sprdam na račun Partizana :mrgreen:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Nije ni bio ružno pače a postao je labud?!:dntknw:
Nisam znala koliko može da bude opasan dok nisu počele žene da se motaju oko njega! CCC :lol:
I to kakve žene!:blum3:
Delija - divno, čisto srce!yes3

Član
Učlanjen(a)
30.05.2011
Poruka
362
Zena hladnog srca,po avataru :)
a po komentarima kapiram da si zanimmljiva i duhovita osoba :))

Natrag