Šta mislite o korisniku iznad?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Sanolis me je prilicno zbunio svojim avatarom i nickom pa sam morala da mu gvirnem u profil kako bih donela zakljucak da li je u pitanju muska ili zenska osoba. yes3
Primetila sam da je imao 205 poseta na profilu ,dopada mi se slika sa profila i socijalne grupe kojima je pristupio ,takodje i to sto tvrdi da o ukusima ne vredi raspravljati .:roll:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Zbog sve ucestalijeg deficita smajlija ,imam utisak da pise sa mobilnog telefona ...a mozda pise i sa mikrotalasne najnovije generacije...:blum3::blum3:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Nisam je nesto sretao po forumu... ali po onome sto sam procitao, rekao bih da je duhovita i zabavna devojka... :yea:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Mislim da je Mile..super..volim sto je nasmejan..veseo..raspolozen..sve pohvale ..:)
sve najbolje mislim o njemu..:)

Učlanjen(a)
10.10.2010
Poruka
204
Mislim da je Mile..super..volim sto je nasmejan..veseo..raspolozen..sve pohvale ..:)
sve najbolje mislim o njemu..:)

sta reci za cecu, pametna, duhovita, dobar drug, raspolozna za salu uvek. zena lavica.

lubov-255.gif

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mile ima super avatar..., po tome se vidi da želi da bude ''duhoviti šmeker''...Za pohvalu...
Ume da bude i ''nestašan'', ali dobro zna sa kim i kako da komunicira, ume da proceni.
Zanimljiv lik i ni malo naivan...

Natrag