Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
hm...sviDŽa mi se...a avatar joj je WOW...
rollingf.gif

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Vec sam rekla...nismo se sretali bas u postovima...ali opet znam ga sasvim dovoljno da ga postujem zbog njegovih godina...Malo mi krivo sto nije OK s nekim osobama na forumu ali jbg nisam ni ja:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
BB...
istancan smisao za humor...
dobar drug i prijatelj....

:yea::yea::yea:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Eleny zna tajnu za "hvala", nesebično je podelila sa mnom ali kod mene nažalost neće. Inače, probuđena, prati "fabulu radnje", ali ne piše mnogo. A mislim da ima šta da kaže. yes3 I kao što rekoh u nekom postu ranije, oraspoloži me kad je vidim. A i avatar je izazovan. :D

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
@ tito Na njega bih potrosila svako "hvala"... makar ga nikada vise ne dobila :)
@ Banovani... o Italijanima... sve najlepse :D :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Eleny zna tajnu za "hvala", nesebično je podelila sa mnom ali kod mene nažalost neće. Inače, probuđena, prati "fabulu radnje", ali ne piše mnogo. A mislim da ima šta da kaže. yes3 I kao što rekoh u nekom postu ranije, oraspoloži me kad je vidim. A i avatar je izazovan. :D

Samo 27 godina a ovako elegantno i sa stilom odrađen startujući post. Perspektivna momčina ako se ovako obraća ženskom svijetu u RL-u ima pune ruke počesto.

Šta ti rekoh, vidiš kakav joj je odgovor. Svaka čast, svijetla budućnost i uvijek pun krevet ti se smješkaju.

Natrag