Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Samo 27 godina a ovako elegantno i sa stilom odrađen startujući post. Perspektivna momčina ako se ovako obraća ženskom svijetu u RL-u ima pune ruke počesto.

Šta ti rekoh, vidiš kakav joj je odgovor. Svaka čast, svijetla budućnost i uvijek pun krevet ti se smješkaju.

Rus bre, ja jesam društveno biće, al' nemoj sad da devojke pomisle svašta. :)

Inače, Rus je čovek kome ništa ne promakne, samo li se neko neprecizno izrazi eto ga da mu šutne penal u rašlje. yes3 :mrgreen: Kao juče Kameronku ex-Tviti što je "podučavao" za Čečeniju i Grozni. :D

Mile, šta reći, car pare, magle i gasovitog stanja. :mrgreen: Zezam se, ima odlične fore, ko ga skapira mož' da uživa u zezanju.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Mile, šta reći, car pare, magle i gasovitog stanja.

Aaaaaaaaaaaaa... đe ga nađe majstore. Evo valjam se od smijeha. Termodinamika gasova:lol::lol::lol:

Lemi nemoj odma dizat surlu, jbg smješno je što jes-jes. Ovo ko na Sinjskoj alci : "Franjo Tuđman u sriduuuu":lol::lol::lol:

Učlanjen(a)
10.10.2010
Poruka
204
Aaaaaaaaaaaaa... đe ga nađe majstore. Evo valjam se od smijeha. Termodinamika gasova:lol::lol::lol:

Lemi nemoj odma dizat surlu, jbg smješno je što jes-jes. Ovo ko na Sinjskoj alci : "Franjo Tuđman u sriduuuu":lol::lol::lol:
ma taman posla da se naljutim, smejao sam se i ja. 66 puta su mi se ljudi zahvalili, ne volim broj 6, skloni jednu sesticu, daj jedno "hvala"
PYC mnogo dobar covek :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
PYC zeli da se ja postidim... :) A divan je... Vodi racuna o mom emotivnom stanju :)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
ma taman posla da se naljutim, smejao sam se i ja. 66 puta su mi se ljudi zahvalili, ne volim broj 6, skloni jednu sesticu, daj jedno "hvala"
PYC mnogo dobar covek :mrgreen:

Pa da lakše tako "daj jedno fala" mjesto da si samo okreno monitor naopačke pa gledo 99.

Edit Elany: Pa postidi se malčice, to znači da su neke čudne i lijepe strujice počele da lutaju od grudi i stomaka prema dole. Lijep je to osjećaj.
A za emotivno stanje, jbg, nije fazon čačkat po nekome kad je sam napisao da nije najbolje. Mislim imate vi žene tih perioda osjetljivosti i preosjetljivosti...SMS ili tako nekako slično to zovu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Eleny....
imas samo pozitivne ocene...i procene od mene...;););)
cura vredna postovanja...:yea::yea::yea:

Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
312
Edit Elany: Pa postidi se malčice, to znači da su neke čudne i lijepe strujice počele da lutaju od grudi i stomaka prema dole. Lijep je to osjećaj.
A za emotivno stanje, jbg, nije fazon čačkat po nekome kad je sam napisao da nije najbolje. Mislim imate vi žene tih perioda osjetljivosti i preosjetljivosti...SMS ili tako nekako slično to zovu.
Taj virtual SF osecaj je tek poseban i divan :) :D SMS da tako nekako :D Nadam se da je samo to posledica mog stanja ;)
Edit Janko: Bas fin decko ...

Natrag