Sta biste radili da ste basnoslovno bogati?

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Ja sam se sad set'o šta bih mogao da uradim ako bih bio basnoslovno bogat.. !
Unajmio bih dovoljan broj profesionalnih snajperista da odrade jedno 30.000 domaćih političara, ministara i ekonomista.

Hah... pa bolje daj tim snajperistima da vode državu, bolje će je voditi od ovih sadašnjih.... a političare u zatvor i obavezno nabaviš sapune koji lako klize iz ruku... :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
@zonki

A ne, ne dolazi u obzir. Častio bih te ja tada, da sam sorry .... toliko bogat...

@Sania

Državu bih vodio ja. Don't worry. ;)

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Al ste raskalasni trosite municiju na boodale.

Sto ih ne posaljete da vide koliko je duboko.

0811131287_mn.jpg

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Ideja je odlična, ali jbg, municije ima dovoljno da napuni jedno 25 takvih rupa....

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Pokupovao bih sve Tesline još uvek nerealizovane projekte i potom bih platio loodim naučnicima da napra'e sve to. Bogat, basnoslovno, šta ćeš?

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
I Piggy je bogata, ume da piše u PS-u! :dance2:

E da. Napravila bih ja i jedan ogrooooman restoran u stilu TNG (Star Trek). Svi bi bili obučeni u uniforme iz ST, a hologrami kapetana Pikarda i ostalih glavnih likova bi komunicirali sa mušterijama yes3 Sve bi "lebdelo" u međuprostoru, a imam ideju i kako bih to napravila.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
I Piggy je bogata, ume da piše u PS-u! :dance2:

E da. Napravila bih ja i jedan ogrooooman restoran u stilu TNG (Star Trek). Svi bi bili obučeni u uniforme iz ST, a hologrami kapetana Pikarda i ostalih glavnih likova bi komunicirali sa mušterijama yes3 Sve bi "lebdelo" u međuprostoru, a imam ideju i kako bih to napravila.

Kako bi ti to napravila?

Natrag