Sta biste radili da ste basnoslovno bogati?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Jednim delom novca bih pocastila sve moje prijatelje i napravila veliku zurku u tu cast..:dance2:

Predlažem moj klub,kapacitet 4000 duša,20 separeJa,150 astala,kojekavi' pića,ali ića nema...za to se snađi.
ParkinZ ima 200 mesta + 4 za invalide.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Može da priča ko šta hoće, ali novac je (nažalost), temelj svega. I dece, i porodice, i prijateljstva pa i ljubavi. Nemaš novac - nemaš ljubav. Zato što, kad nemaš novac, nemaš para za sapun, a ni za vodu, pa ajde čik nađi nekoga ko će da te voli tako prirodnog :mrgreen:
Kao što reče neko iz Vanilla Sky: "odgovor na 99 od 100 pitanja je - novac". Ne znam koje je to jedno pitanje? Zdravlje možda, mada se uz mnogo novca može i to kupiti donekle. Ja sam kapitalista i ponosim se time... svi ostali koji preziru novac moguće da se nisu dovoljno trudili da zarade isti...:)
A kad bih bila basnoslovno bogata... hmm. Nekretnine, nekretnine i nekretnine :mrgreen: Dobar deo bi išao u humanitarne svrhe, ali pošto iz tih ustanova ne verujem nikome, sve bi siromašni dobili pod mojom kontrolom. Ne bih se nešto posebno razbacivala na druge strane, sem što bih jurila Rammstein po celoj planeti da odem na njihov svaki koncert, kupila bih kuću u šumi i udesila je kako meni odgovara. Dala porodici i onima koji su mi najdraži i to je to... Trošila bih i na putovanja. I na tehniku... to je to otprilike.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Sta pricas to? Cega je novac temelj? Samo je sponzorusama potreban novac za ljubav. Sva sreca pripadam vrsti normalnih.Muz i ja smo poceli nas brak u sobi sa krevetom,ormanom i televizorom. Da bi sada imali svoj mali stancic, decu i sve sto nam treba. Ako cemo tako, vise dece ima u siromasnim porodicama nego u bogatim gde je opcija jedince kretence.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Sta pricas to? Cega je novac temelj? Samo je sponzorusama potreban novac za ljubav. Sva sreca pripadam vrsti normalnih.Muz i ja smo poceli nas brak u sobi sa krevetom,ormanom i televizorom. Da bi sada imali svoj mali stancic, decu i sve sto nam treba. Ako cemo tako, vise dece ima u siromasnim porodicama nego u bogatim gde je opcija jedince kretence.

Ejmin sister...Sad što nije svako sposoban kao ti to nema veze :D
Šalim se,trud trud i samo trud (e sad već ke**am)

Nego sam hteo pitati Saniu šta će joj nekretnine ako ima toliko para koliko ne može da potroši sledećih 12 pokolenja ni 50%?
To jedno pitanje glasi "šta je svrha života"...to je uvek to pitanje :D:D:D

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Uf...tesko pitanje...Kada ga nemas, ne moras da razmisljas o tome kako bi ga potrosio ali kad ga imas...e tu je problem.......Verovatno bih kad god bi bila u prilici davala onima kojima je najpotrebniji, siromasnima i deci..izgradila kuce i smestaje za one kojima je dom potreban ..pomogla bih raznim bolnicama u nabavci lekova i aparata i sve im treba...skupila bih sve pse i macke sa ulica i obezbedila im veliki prostor gde bi na miru proziveli svoj zivot...Eh..ima tu dosta toga...A sto se mene licno tice..volela bih da sebi kupim neke sitnice koje volim, a sad ne mogu da ih sebi priustim.....

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
motherfucking_scrooge_mc_duck.jpg

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Cim sam video naslov teme pred ocima sam imao sliku...

Afrika... Kenija ili Tanzanija... ogromno prostranstvo na prodaju... kupujem ga... majistori ubrzano rade...nice pet metara visoka ograda...a, iza nje moj zivotni san...

Ogromno utociste za povredjene, stare zivotinje koje ne bi prezivele u divljini...
O njima se brine odabrana grupa ljudi, koja bi taj posao radila iz ljubavi prema zivotinjama...
Uporedo sa tim pokrenuo bih ogromnu kampanju na svetskom nivou za oslobadjanje svih cirkuskih zivotinja koje zive u nehumanim uslovima...
Okruzen svim tim zivotinjama...za mene bi to bio raj na zemlji...
( sve cesce mi se cini da vise volim zivotinje nego ljude)

Kuca sa pogledom na moje carstvo... neki klinci trckaju okolo, iza kuci 30ak stabljika prvoklasne marihuane, ja na terasi sa ( evo, opet proslost pomalja svoju ruznu glavu... obrni okreni sve se svodi na nju... hteo ja to ili ne... potpuno porazavajuce...)... bio bih najsrecniji covek na svetu....

@dragana5

Tema ti je hit... :yea:

Bas sam se provozao...
tornado.gif

Btw... ja se sve vreme tripujem da bi teme u slobodnim diskusijama prvenstveno trebale da nas zabavljaju, ali po patetici i izlizanim frazama u pojedinim postovima, bice da sam debelo u krivu... :dntknw:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Cim sam video naslov teme pred ocima sam imao sliku...

Afrika... Kenija ili Tanzanija... ogromno prostranstvo na prodaju... kupujem ga... majistori ubrzano rade...nice pet metara visoka ograda...a, iza nje moj zivotni san...

Ogromno utociste za povredjene, stare zivotinje koje ne bi prezivele u divljini...
O njima se brine odabrana grupa ljudi, koja bi taj posao radila iz ljubavi prema zivotinjama...
Uporedo sa tim pokrenuo bih ogromnu kampanju na svetskom nivou za oslobadjanje svih cirkuskih zivotinja koje zive u nehumanim uslovima...
Okruzen svim tim zivotinjama...za mene bi to bio raj na zemlji...
( sve cesce mi se cini da vise volim zivotinje nego ljude)

Kuca sa pogledom na moje carstvo... neki klinci trckaju okolo, iza kuci 30ak stabljika prvoklasne marihuane, ja na terasi sa ( evo, opet proslost pomalja svoju ruznu glavu... obrni okreni sve se svodi na nju... hteo ja to ili ne... potpuno porazavajuce...)... bio bih najsrecniji covek na svetu....

@dragana5

Tema ti je hit... :yea:

Bas sam se provozao...
tornado.gif

Btw... ja se sve vreme tripujem da bi teme u slobodnim diskusijama prvenstveno trebale da nas zabavljaju, ali po patetici i izlizanim frazama u pojedinim postovima, bice da sam debelo u krivu... :dntknw:

I skoknula bi do Beograda da upoznam ovog covjeka...svaki post njegov me fascinira...sto razmisljanje sto smajliji:)
Da malo procaskamo i da me prosvjetli:mrgreen:(jer slabo ja razmisljam svojom glavom):D

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Vlada
Ja i postavih temu da se zabavimo,damo sebi oduska i pustimo masti na volju..ali,da nije onog ''ali'' sto devojci srecu kvari..sve bi bilo drugacije..

Natrag