Sta biste radili da ste basnoslovno bogati?

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Kad glad udje na vrata ljubav izlazi kroz prozor

Što će reći: Volim te dok ima para, posle odlazim?!
Nije to samo u braku, to je tako i sa prijateljima.
Dok si bogata svi te vole, kad propadneš nema nikog oko tebe.

Zar to nije pohlepa Dragana? Gde je tu ljubav?
Nemam komplekse, samo sam rekao da bi svoj novac trošio onako kako želim jer trošim svoj a ne tuđ.

Zato bi svoj novac davao onima koji su bili uz mene kad sam bio na dnu dna i ne vidim ništa pogrešno u tome.

Novcem može da se kupe lekove i da se izleči, ali za neke bolesti nema leka i pre bih poželeo da sam zdrav nego bogat.
Najveće bogastvo čoveka je njegovo zdravlje.

Vidim da se pominje da su deca najveće bogastvo
Da li to znači da su neplodni ljudi siromašni?
Neću dalje o ovoj temi.

PS: Intelektualcima (načitanim ljudima) je pamet najveće i bogastvo koje nikada ne presušuje.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
SA jesu siromasni ( neki svojom krivicom, neki genetski ili bolescu izazvano) zato sto su uskraceni za nesto sto je najlepse na svetu, a to je roditeljstvo. Kad budes otac shvatices sta pisem sada.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ijaoooo pa ovo mogu samo da sanjam...
Da imam para toliko da ne mogu da ih zapalim ....
Kupio bih BMW 735 iz '99 godine,kupio bih 4rosoban stan,da imam negde samo privremeno da živim dok ne izgradim kuću ,sličnu onu koju imaju Simpsonovi,samo malo drugačiju i veću :D
Onda bih otišao do Zemuna i kupio nekih finih stvari ,mislim na odeću...
Patike imam i njih ne bih menjao.
Kupio bih ceo Delta korporejšn od Miškovića,ne bih ga pitao ni da li je na prodaju,to bi moj tim od 14 advokata sredio ,našli bi kratere u zakonu sto posto...
Kupio bih zgradu negde na periferiji Beograda i pretvorio je u ogroman klub,doveo bih Axwella i napio bi' se ko bulja...Jer bogatstvo mora da se proslavi...
Onda bih polovinu svega dao državi,ukinuo politiku i izgradio nove puteve po celoj zapadnoj Srbiji jer su blagorečeno očajni...
Osnovao bih sportsko društvo sa ogromnim kompleksom,fudbalski klub,košarkaški,rukometni,vaterpolo i odbojkaški.
Onda bih one pare koje sam dao državi uzeo nazad i dao je ustanovama kojima je potrebno.
Onda bih kupio jedan unikatan Mercedes,čisto da ga slupam jer mrzim Mercedes....kupio 4 nuklearna postrojenja i podplatio talibane da sj**u VB,samo za početak...da znaju da se ne zaj**** sa mnom....Onda bih kupio Google i zaposlio se u njemu kao izvršni direktor u odseku za godišnje odmore...
Kad mi dosadi sve napravio bih spejs šatl i otišao na Mars i Mesec...uzeo prašinu sa njih da dam ženi da pođubri cveće.
Onda bih kupio profesionalni aparat i krenuo u pustolovine...moram da slikam sebe ispred slavnih građevina kako ljudskih tako prirodnih čisto da namažem komšiji preko nosa u inat :D

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
Zonki,ti si moj spasitelj!!!
thankyou.gif

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
SA jesu siromasni ( neki svojom krivicom, neki genetski ili bolescu izazvano) zato sto su uskraceni za nesto sto je najlepse na svetu, a to je roditeljstvo. Kad budes otac shvatices sta pisem sada.

Nisu se svi roditelji usrećili sa decom. Neki roditelji imaju više stresova nego lepih trenutaka sa svojom decom.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Ne znam kakav bih bio i šta bih činio da sam basnosnovno bogat. Daj nek' se to desi prvo, lako ću ja posle. yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Kad bih bila toliko bogata deo svog bogatstva bih poklonila onima koji nemaju nista...siromasnoj deci..deci bez roditelja..
Deo bih potrosila na svoja sitna zadovoljstva kao sto su garderoba..kozmetika..:roll:
Jednim delom novca bih pocastila sve moje prijatelje i napravila veliku zurku u tu cast..:dance2:
Mozda ovo mozda ono ali mislim da od tolikih para ne bih prolupala..pametno bih trosila jos pametnije cuvala za neke jos gore dane od ovih..:(

Natrag