Sta biste radili da ste basnoslovno bogati?

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Vlada
Ja i postavih temu da se zabavimo,damo sebi oduska i pustimo masti na volju..ali,da nije onog ''ali'' sto devojci srecu kvari..sve bi bilo drugacije..

Ma... sto bi moja baba rekla pusti bi.bi.bi.bi nek smrde... nedajmo da nam to omete dobro zezanje...
hiphip.gif

Evo jedne pesmice u duhu teme...

Bas je light pesmica... da zaigramo?
dancing.gif

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Sta pricas to? Cega je novac temelj?

Šta tebe Anđelina buni? :) Ja sam lepo banalizovala sa sapunom koji ne možeš da kupiš ako nemaš novac, ma kako mizerno 20 dinara izgledalo za sapun koji nemaš. A kad nemaš sapun i vodu, da vidim ko će da te smuva? Ako nemaš novac za dečiju hranu, šta onda? Hranićeš ga godinu dana mlekom, a šta druge godine? Treće? Dakle krećem od toga da novac jeste temelj, koliko god se tebi to sviđalo ili ne.

Samo je sponzorusama potreban novac za ljubav. Sva sreca pripadam vrsti normalnih.Muz i ja smo poceli nas brak u sobi sa krevetom,ormanom i televizorom. Da bi sada imali svoj mali stancic, decu i sve sto nam treba. Ako cemo tako, vise dece ima u siromasnim porodicama nego u bogatim gde je opcija jedince kretence.

Ne znam da li si pokušala da mene nazoveš sponzorušom, nije me briga preterano, ali ako jesi to je klasična zamena teza. Ja ovde ne pričam o poremećenim ličnostima već o životu, ljudima, odnosima. Sve je opet, zasnovano na novcu (nažalost). Mali ili veliki, bez novca ne može da se živi i kraj priče. Temelj, osnov. Potreban je novac za ljubav itekako. I ponavljam, ne govorim o zlatnim kajlama, parfemima i autima od par hiljada evra, govorim o onome što je potrebno da bi se živelo. A opet, kad kažem živeti, ne mislim ni na parče hleba i malo vode... Potrebno je malo više za život.
To što kažeš da više dece ima u siromašnim porodicama, čega je to dokaz nego... ne znam kako to da nazovem zaista. Meni je to kretenski donekle... Evo cigani imaju po 15 komada, Bicu i Dželjanu i... ne mogu ni imena da im popamte, pa? Učinili su nešto lepo, uživaju u ljubavi prema deci, o yeah... super. Pa izem ja takvu ljubav kad puste tu jadnu decu da hodaju gola i bosa i da prose, da nemaju nikakvu školu, i da završe na ulici... Ne samo Romi, ima toga i kod zapadnog naroda na svakom koraku... Veći je procenat kriminala i svega što ne valja proistekao iz takvih porodica, nego iz ovih drugih... Naravno ni meni se ne sviđa priča o jedincu kretenu, to je opet druga krajnost... itd.
Sve što ja pokušavam da kažem ovde to je da je moj pogled na novac pojednostavljen do granice gde ga banalizujem (sa tim sapunom od 20 dinara), i gde se ta priča završava na tome da bez njega ne možemo ništa. Danas papirići, pre 500 godina zlato, isti đavo.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Putovao, igrao preferans danima, jurio sojke, nalivao se najkvalitetnijim vinom...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Cim sam video naslov teme pred ocima sam imao sliku...

Afrika... Kenija ili Tanzanija... ogromno prostranstvo na prodaju... kupujem ga... majistori ubrzano rade...nice pet metara visoka ograda...a, iza nje moj zivotni san...

Ogromno utociste za povredjene, stare zivotinje koje ne bi prezivele u divljini...
O njima se brine odabrana grupa ljudi, koja bi taj posao radila iz ljubavi prema zivotinjama...
Uporedo sa tim pokrenuo bih ogromnu kampanju na svetskom nivou za oslobadjanje svih cirkuskih zivotinja koje zive u nehumanim uslovima...
Okruzen svim tim zivotinjama...za mene bi to bio raj na zemlji...
( sve cesce mi se cini da vise volim zivotinje nego ljude)

Kuca sa pogledom na moje carstvo... neki klinci trckaju okolo, iza kuci 30ak stabljika prvoklasne marihuane, ja na terasi sa ( evo, opet proslost pomalja svoju ruznu glavu... obrni okreni sve se svodi na nju... hteo ja to ili ne... potpuno porazavajuce...)... bio bih najsrecniji covek na svetu....

@dragana5

Tema ti je hit... :yea:

Bas sam se provozao...
tornado.gif

Btw... ja se sve vreme tripujem da bi teme u slobodnim diskusijama prvenstveno trebale da nas zabavljaju, ali po patetici i izlizanim frazama u pojedinim postovima, bice da sam debelo u krivu... :dntknw:

Brate,jesi ti stvaran? Voliš životinje toliko,znaš da kuvaš,inteligentan si,bla bla truć...mislim da si sa ovim postom završio svoju samačku karijeru i očekujem da ti ispred vrata zakuca pola devojaka sa ovog foruma,njenih drugarica ,poznanica i slično :D

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
E ovako da krenemo u akciju: Prvo bih pokupovala sebi sve ono što sam oduvek želela a nisam mogla i to pocevši od krpica, kozmetike, obuće......Ta kupovina bi trajala dotle dok mi ne bi dosadilo toliko da više ne bih znala šta da kupim. To bi bilo za početak da dam sebi malo oduška. Sledaća faza bi bila da renoviram kuću-ma kakva renovacija pravim novu sa sve mogućim perverzijama koje idu u skladu sa mojim novonastalim položajem.Automobil to ću da vidim koja još ne znam,privatni avion, motor ....Korak dalje da sredim ovo moje šugavo mesto gde živim i da napravim od njega najbolji velegrad u Evropi, zaposlim sve moje žitelje mesta. Naravno da ću im biti predsednik, a za podprecednika bih postavila svoju tetku koja voli da vlada ali nije imala prilike, pa nek i ona uživa.U državi bi popravila sve što je za popraviti da bude najlepša na svetu, neka nam svi zavide. Svim beskućnicima bih napravila kuće, izgradila fabrike da se svi zaposle, opremila zdravstvene ustanove.
Kada bih sve to završila otišla bih na put oko sveta. A kasnije bih malo otišla na safari po mlečnom putu........................

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Sve si ukrala od mene...Sad ću ovaj moj tim od 14 advokata da pustim s lanca :lol:

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Ja sam se sad set'o šta bih mogao da uradim ako bih bio basnoslovno bogat.. !
Unajmio bih dovoljan broj profesionalnih snajperista da odrade jedno 30.000 domaćih političara, ministara i ekonomista.

Natrag