Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vlada
Ja i postavih temu da se zabavimo,damo sebi oduska i pustimo masti na volju..ali,da nije onog ''ali'' sto devojci srecu kvari..sve bi bilo drugacije..
Sta pricas to? Cega je novac temelj?
Samo je sponzorusama potreban novac za ljubav. Sva sreca pripadam vrsti normalnih.Muz i ja smo poceli nas brak u sobi sa krevetom,ormanom i televizorom. Da bi sada imali svoj mali stancic, decu i sve sto nam treba. Ako cemo tako, vise dece ima u siromasnim porodicama nego u bogatim gde je opcija jedince kretence.
Cim sam video naslov teme pred ocima sam imao sliku...
Afrika... Kenija ili Tanzanija... ogromno prostranstvo na prodaju... kupujem ga... majistori ubrzano rade...nice pet metara visoka ograda...a, iza nje moj zivotni san...
Ogromno utociste za povredjene, stare zivotinje koje ne bi prezivele u divljini...
O njima se brine odabrana grupa ljudi, koja bi taj posao radila iz ljubavi prema zivotinjama...
Uporedo sa tim pokrenuo bih ogromnu kampanju na svetskom nivou za oslobadjanje svih cirkuskih zivotinja koje zive u nehumanim uslovima...
Okruzen svim tim zivotinjama...za mene bi to bio raj na zemlji...
( sve cesce mi se cini da vise volim zivotinje nego ljude)
Kuca sa pogledom na moje carstvo... neki klinci trckaju okolo, iza kuci 30ak stabljika prvoklasne marihuane, ja na terasi sa ( evo, opet proslost pomalja svoju ruznu glavu... obrni okreni sve se svodi na nju... hteo ja to ili ne... potpuno porazavajuce...)... bio bih najsrecniji covek na svetu....
@dragana5
Tema ti je hit... :yea:
Bas sam se provozao...
Btw... ja se sve vreme tripujem da bi teme u slobodnim diskusijama prvenstveno trebale da nas zabavljaju, ali po patetici i izlizanim frazama u pojedinim postovima, bice da sam debelo u krivu... :dntknw:
Ja sam se sad set'o šta bih mogao da uradim ako bih bio basnoslovno bogat.. !
Unajmio bih dovoljan broj profesionalnih snajperista da odrade jedno 30.000 domaćih političara, ministara i ekonomista.