- Učlanjen(a)
- 26.04.2010
- Poruka
- 2.667
tesko je to naci ali treba biti uporan
Jel to naziv...." Nove Teme".....:dntknw:.
" Tesko je to naci ali treba biti uporan ".....:yea:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tesko je to naci ali treba biti uporan
Verujem da svako od nas ima srodnu dusu (i ne mora se odnositi iskljucivo na partnera/partnerku)
ali isto tako mislim da te dve osobe ne moraju biti slicne,slicnih interesovanja,naravno,ne ni totalno razlicite,vec da mora postojati ono "nesto",sto se gradi vremenom (cini mi se da je neko vec to pomenuo)...
Upravo tako yes3. Ja sam nasla svoju srodnu dusu,i za dve godine bice svadba smile3Srodna duša je neko ko vas dopunjuje, vaša druga polovina. Sa njim uvek imate temu za razgovor, sličnog ste razmišljanja i shvatanja. To može biti prijateljski, ili neko sa kim delite svoj život. Ako se odnosi na život u dvoje tu se naravno podrazumeva i obostrana ljubav. Ja sam našla svoju srodnu dušu i žao mi je što su komentari uglavnom negativni. Budite strpljivi i prepoznajte pravi trenutak, jer se on pojavljuje samo jednom u životu.
Upravo tako yes3. Ja sam nasla svoju srodnu dusu,i za dve godine bice svadba smile3
upravu si. netreba zuriti yes3 dok nebudem potpuno sigurnaNa tvom mestu ne bih toliko žurio .....
"Sramota" me priznati, ali moja najsrodnija duša u životu je bio muškarac. Najbolji prijatelj iz zgrade s kojim sam preživljavao burne pubertetske dane. Igrali smo nogomet, išli u kino, svirali gitaru. Nebrojeno puta smo istovremeno izustili istu riječ, počeli pričati isti vic, započeli svirati istu pjesmu. Nemožeš vjerovat. Kao da su dva tijela imala jednu glavu.