Srodne duše

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Srodna dusa???:dntknw: Zar ne vazi ono pravilo: Suprotnosti se privlace... :beee:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
srodna dusa....lepo zvuci..isuvise lepo da bi bilo stvarno..mozda ima istine u tome da sreli smo se...zivot promenili jedno drugom ali ipak otisli na razlicite strane..:(

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Srodna dusa je po meni neko ko te potpuno razume i shvata, imate puno stvari zajednickog i jednostavno ne mozete jedno bez drugoga.. Ali, da li moze da se nadje takva osoba, ..ne verujem.....

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Srodna dusa???:dntknw: Zar ne vazi ono pravilo: Suprotnosti se privlace... :beee:

takva pravila su obicna glupost.
`isti se pronalaze`
`suprotnosti se privlace`
Nije nista od toga istina.Koliko znam ljudi koji dobro funkcionisu kao partneri ili prijatelji
bez obzira
da li su ili nisu slicni.

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Srodna duša je neko ko vas dopunjuje, vaša druga polovina. Sa njim uvek imate temu za razgovor, sličnog ste razmišljanja i shvatanja. To može biti prijateljski, ili neko sa kim delite svoj život. Ako se odnosi na život u dvoje tu se naravno podrazumeva i obostrana ljubav. Ja sam našla svoju srodnu dušu i žao mi je što su komentari uglavnom negativni. Budite strpljivi i prepoznajte pravi trenutak, jer se on pojavljuje samo jednom u životu.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
srodna dusa....lepo zvuci..isuvise lepo da bi bilo stvarno..mozda ima istine u tome da sreli smo se...zivot promenili jedno drugom ali ipak otisli na razlicite strane..:(

[FONT=&quot]Danas je opet pcelica proletela kroza me[/FONT]
[FONT=&quot]Kao munja zaparala dusu moj[/FONT]
[FONT=&quot]Mirisom ravnice odagnula misli jalove [/FONT]
[FONT=&quot]Jer ljubav je moja OD svake ljubavi veca[/FONT]
[FONT=&quot]Duboka ko Dunav U koji slijepo upadoh
NE znajuci mesto Niti vreme,zaplivah[/FONT]
[FONT=&quot]S vrata doma svog Glasno me doziva
Glasom MI Obasja pute [/FONT]
[FONT=&quot]Kada slep OD ljubavi[/FONT]
[FONT=&quot]Bezglavo zalutam u snovima pustim,svojim [/FONT]
[FONT=&quot]Povede me Dunavu mome gdje vlada vecni mir
DA dusa moja pronadje Svoga spokoja
Zauvek uz Tebe pcelice moja.[/FONT]
[FONT=&quot]Zauvek Zahvalan Gospodu na pcelici,[/FONT]
[FONT=&quot]Zauvek Zahvalan na letu njenom,[/FONT]
[FONT=&quot]Zauvek it Hvala Gospode voljeni na ljubavi silnoj.[/FONT]

opet isti pisac, opet istoj predivnoj dami
zavidim i piscu i dami
njemu zavidim na stihu a njoj na tolikoj ljubavi koja je u njemu za nju.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Hvala ZJovane...ako mislis tako. yes3..lepa pesma..oborila me s nogu..;)

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
Srodna duša je neko ko vas dopunjuje, vaša druga polovina. Sa njim uvek imate temu za razgovor, sličnog ste razmišljanja i shvatanja. To može biti prijateljski, ili neko sa kim delite svoj život. Ako se odnosi na život u dvoje tu se naravno podrazumeva i obostrana ljubav. Ja sam našla svoju srodnu dušu i žao mi je što su komentari uglavnom negativni. Budite strpljivi i prepoznajte pravi trenutak, jer se on pojavljuje samo jednom u životu.

Tuzno je sto ne verujem u ovo. Zvuci predivno

Natrag