Srodne duše

Član
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
156
ja verujem da postoje srodne duše...ljudi koji se bolje razumeju u svojim željama i htenjima..bolje nego drugi..nego većina...a kolike su šanse da sretnemo svoju srodnu dušu..pa valda to zavisi od toga koliko tražimo ne znam...

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
ja verujem da postoje srodne duše...ljudi koji se bolje razumeju u svojim željama i htenjima..bolje nego drugi..nego većina...a kolike su šanse da sretnemo svoju srodnu dušu..pa valda to zavisi od toga koliko tražimo ne znam...
[FONT=&quot]

IMAMO LI MI NEKOGA ?
[/FONT]

Svi MI imamo svog "andjela" I nitko nije Sam,
Upravo u ovom trenutku dok citas ove reci:
Vrlo Sam ponosan na tebe, mislim na tebe,
Brinem za tebe, nedostajes mi,
Zelim razgovarati s tobom,zelim DA nemas problema,
Zahvalan Sam ti za pomoc,zelim te drzati za ruku,
Zelim DA ti bude sve dobro,zelim DA si sretna,
Zelim DA Gospoda pronadjes,zelim DA ti pokloni srecu,
Verujem DA si njegov poklon,verujem DA te voli,
Divim se tvojoj snazi,mislim na tebe I smješkam ti se,
Potrebno MI je tvoje rame I tvoje prijateljstvo.
Potrbno ti je moje rame I moje prijateljstvo.Nismo Sami!!!

[FONT=&quot]Gospod je sa nama !!!

ovo je napisao neko nekoj-on zna koje ona, ona zna ko je on
zavidim oboma jer on ima kome pisati ovakve stihove
a njoj jer neko misli na nju ovakvom snagom
ja prepisah jer mi se dopalo
ostalo u mojoj svesci.
[/FONT]

Dodato posle 7 Sati 17 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ja nekako ne vjerujem u to...Ne znam,ili bar nisam nasla nikog za koga mogu reci da mi je srodna dusa.

Kad nešto želiš, naći ćeš način, kad nešto ne želiš, naći ćeš razlog...

Dodato posle 4 minuta:

Tezko je pronaci srodnu dusu, ili sam ja bas toliki "baksus"

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voleti i ostaviti trag u srcu...

Dodato posle 4 minuta:

srodna dusa....lepo zvuci..isuvise lepo da bi bilo stvarno..mozda ima istine u tome da sreli smo se...zivot promenili jedno drugom ali ipak otisli na razlicite strane..:(

Možda Bog želi da upoznaš mnogo pogrešnih ljudi pre nego što upoznaš pravog i na tome češ mu, kad se to bude desilo, biti zahvalna.

Dodato posle 2 minuta:

Srodna dusa je po meni neko ko te potpuno razume i shvata, imate puno stvari zajednickog i jednostavno ne mozete jedno bez drugoga.. Ali, da li moze da se nadje takva osoba, ..ne verujem.....

Bez sumnje; nije teško umrjeti za prijatelja kao što je teško naići na prijatelja koji bi zaslužio da čovjek za njega umre!

Dodato posle 8 minuta:

takva pravila su obicna glupost.
`isti se pronalaze`
`suprotnosti se privlace`
Nije nista od toga istina.Koliko znam ljudi koji dobro funkcionisu kao partneri ili prijatelji
bez obzira
da li su ili nisu slicni.

"Doživjeti istinsku radost života znači pridonijeti onom cilju koji i sami smatramo veličanstvenim, biti snaga prirode umjesto grozničave, sebične, sitne duše."
To znaju svi koji su,uživaju ili će uživati u Zanatskoj ulici, na Boriku ili Ćorinom mostu.
Oni kojima je vrbas u venama.

Dodato posle 4 minuta:

Srodna duša je neko ko vas dopunjuje, vaša druga polovina. Sa njim uvek imate temu za razgovor, sličnog ste razmišljanja i shvatanja. To može biti prijateljski, ili neko sa kim delite svoj život. Ako se odnosi na život u dvoje tu se naravno podrazumeva i obostrana ljubav. Ja sam našla svoju srodnu dušu i žao mi je što su komentari uglavnom negativni. Budite strpljivi i prepoznajte pravi trenutak, jer se on pojavljuje samo jednom u životu.

Jako leo samo treba biti osoba koja zaslužuje da ju neko voli,poštuje i da snjom želi to o čemu ti pišeš.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Prvobitno napisao zjovan29
Jako leo samo treba biti osoba koja zaslužuje da ju neko voli,poštuje i da snjom želi to o čemu ti pišeš.

Zašto misliš da ja nisam takva osoba i da ne zaslužujem da me neko voli i poštuje?
Za nekog ko se tako prezentuje prilično mi zvučiš negativno.
Veruj mi nisam ništa manje pobožna od tebe, ali to ne prosipam na sve strane. Za sve postoji trenutak.
Sigurno znaš za čuveno Isusovo upozorenje: ,Ne bacajte bisere pred svinje.,

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
oprosti pogrešno si shatila moj komentar.Niti jednim delom nisam mislio na tebe osobno već sam se kroz komentar obratio celom portalu.Da sam mislio na tebe veruj mi to bih i rekao.Pošto moje mišljenje o tebi nije niti blizu onoga šta sam napisao imam potrebu da ti se izvinem iako sam pogrešno shvaćen s tvoje strane.SORY.

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Izvinjenje uvek prihvatam. Jednostavno mi komentar zvuči ironično. Verujem da nisi tako mislio.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Izvinjenje uvek prihvatam. Jednostavno mi komentar zvuči ironično. Verujem da nisi tako mislio.
Drago mi je šta si prihvatila moje izvinjenje,nisam bio ironičan jer istina nikada nije ironična.
SAmo sam napisao da poštivanje nečiju treba zavrediti pri čemu nemislih na tebe nego sam se samo nadovezao na tvoj odgovor jer mo se činio pogodan za to.

Natrag