A i selektor je dobar, "ubilo" nas suđenje...Nikako da pogledamo istini u oči, i kad igramo kao babe, da neko izađe i kaže upravo to! Ne, oni danas (posle utakmice) pričaju floskule kako ima još 6 bodova u igri...? Ima, samo što možemo da se borimo za još maksimalno 3, oni kilavi Nemci će nas "pojesti" ako ovako budemo igrali u petak...
Nadam se da si ovo kilavi mislio da staviš pod navodnike
Stojković - nemam nekih zamerki
Kolarov - na nivou
Ivanović - bledo, desno su nas baš prolazili
Vidić - dosta nesiguran...
Luković - ako zanemarimo crveni karton, odlično odigrao...
Stanković - treba da leti iz prve postave, ako neko nije pokazao ništa, onda je to on + je navodno "kapiten" :fool:
Krasić - neću reći da je bio loš, nego da je imao loš dan...(verovatno je takmičenje kao što je SP uticalo na njegovu koncentraciju)
Jovanović - pored Lukovića, pružio najbolju partiju...:yea:
Milijaš - duh
Pantelić - kao i obično ništa ne pokaže i predstavlja manjak na terenu
Žigić - nijedna lopta na glavu i odma liči na manjak, nogama slabo barata što se i videlo...
Lazović - kao što je neko već rekao u tih 20 minuta pokazao više nego svi ostali u 90. :acute:
Kuzmanović - ne bih da komentarišem...samo ću reći da ono ne sme da se dešava na ovakvom takmičenj...:butcher:
Subotića ne mogu da ocenim jer i nije igrao nešto mnogo...
Antić me je iskreno razočarao, imao sam više vere u njega
Što se tiče reprezentacije Gane,...vrlo loša ekipa,...grešili su za medalju i mi smo to morali da kaznimo kako znamo i umemo, ali izgleda da ni ne znamo, a ni ne umemo...
Delim mišljenje da će nas Nemci odvaliti kao i Australiju ako se nešto drastično ne promeni, onakvu laganu igru i nonšalantnost u isti odavno nisam video... Bez greške, odličan smisao za igru pojedinih igrača i to je rezultovalo kao što smo videli...
Naravo da treba biti realan.. Ali treba verovati u njih uvek... Svako ima los dan! Pa cak i ekipe koje su u samom vrhu! Sta trebaju reci Englezi koji su odigrali 1:1 sa SAD-om?!
Svi uz Srbiju, pa sta bude bice
Englezi imaju tim koji može da dobije Nemačku, a mi verovatno ne (nadam se da grešim)....tako da njima taj remi protiv SAD-a ne predstavlja problem