SP 2010, 13.06.2010. 16:00 Srbija - Gana 0-1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
341
realno Nigeri su pokazali više od Srbije...to je sigurno zbog toga što su bosonogi naučili da šutaju loptu..daj im obuću i rekvizite ima da trče ko ludi

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
najlošija igra i izdanje od svih reprezentacija koje su igrale dosad

Brate ,realno sad si lupio. Kad nas je vodio Petković tad je bilo definitifno najgore vreme za fudbal u Srbiji uopšte...Igrači su plaćali za ulazak na SP a nisu ulazili zaslugom.
Ova ekipa je najbolje koju smo imali do sad...sj**** ih je samo pritisak....Previše sr*** po medijima...Novinama pogotovo. Previše fame nam nikada nije pomoglo...Očekivao sam da izgube od Gane jer njihov nam stil uopšte ne odgovara ... Ovo je prva utakmica i nju kad izgubiš padne ti moral i dalje nema priče. Evo sad vode Nemci 2 : 0 protiv Australije ali po meni poredak je sledeći

Gana
Australija
Nemačka
Srbija

Učlanjen(a)
15.04.2010
Poruka
341
Brate ,realno sad si lupio. Kad nas je vodio Petković tad je bilo definitifno najgore vreme za fudbal u Srbiji uopšte...Igrači su plaćali za ulazak na SP a nisu ulazili zaslugom.
Ova ekipa je najbolje koju smo imali do sad...sj**** ih je samo pritisak....Previše sr*** po medijima...Novinama pogotovo. Previše fame nam nikada nije pomoglo...Očekivao sam da izgube od Gane jer njihov nam stil uopšte ne odgovara ... Ovo je prva utakmica i nju kad izgubiš padne ti moral i dalje nema priče. Evo sad vode Nemci 2 : 0 protiv Australije ali po meni poredak je sledeći

Gana
Australija
Nemačka
Srbija

ma ti nisi normalan s obzirom kako švabe igraju osvojit će svih 9 bodova ako Srbija osvoji bod protiv švaba ima neke šanse ako pobjedi Australiju..

ATI

Član
Učlanjen(a)
04.08.2009
Poruka
221

Sta je to uradio Antic vise od Petkovica? Petkovic nas je odveo na svetsko bez poraza! Na svetskom ce i Antic imati 0-3 tako da nije nista uspesniji.

Član
Učlanjen(a)
27.02.2010
Poruka
3
Ljudi uopste se ne ljutim na kuzmanovica.... svakome moze da se desi, vidi se da je bilo slucajno

Pantelic (i zigic) je najveci krivac, propustio je minimum jednu sto-procentnu priliku... lopta mu ide na nogu samo treba da sutne... koj invalid

Ne znam sta se ljutite na Krasica, decko je odradio najbolje sto je mogao kao i uvek!!

Zadnja linija je dobra - Vidic kolarov itd
Sredina - dobri su deki i krasic, milijas tu i tamo
Spic - katastrofa

Glavati ziga se trosi i pravi startove u odbrani (zaradio i zuti karton na nasoj polovini!), a pantelic nikad nije znao da igra za reprezentaciju, vec samo zna u ajaxu & nemackoj

Uopste ne bi vodio zigica i pantelica na SP.... umesto njih Mrdja i kacar.... mrdja da je dobio iste asistencije kao pantelic (koji uvek dobija najvise asistencija a najmanje ih iskoristi) vodili bi 2-0

Član
Učlanjen(a)
27.02.2010
Poruka
3
by the way mislim da smo pukli na ovom prvenstvu... protiv svaba necemo moci remi (teeeeskooo), a australijanci ce nas najverovatnije izujedati jer je to nama poslednja utakmica (posle 2 poraza), a njima odlucujuca

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Jedno veliko razocaranje kod mene....Jos se oporavljam od juce!!:diablo::diablo::diablo:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Hajde ljudi, kao da prvi put smo izgubili.. Ima jos 2 utakmice, svasta moze biti. Ovo je Sp, a na Sp-u su cesta iznenadjenja ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag