Sotonin Stab za Dezinformacije

Sta je cilj Staba za dezinformacije

• Da iskreno i tacno pokaze ljudima koja je religija u pravu

Votes: 1 14,3%
  • Da iskreno i tacno objasni ljudima ko je Bog

Votes: 0 0,0%
  • Da iskoristi ljude za svoje ciljeve,da ostave Boga i religiju

Votes: 6 85,7%

• Total voters
    7
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Samo jedno pitanje za tebe.

Da li Bog nece cuti molitvu ako u njoj ne izgovaramo Jhwh, vec samo OCE kako je Isus i napomenuo "Овако дакле молите се ви: Оче наш који си на небесима" ?

Naravno da ce čuti. Oslovio ga sa Bog ili Oče, svejedno. Ovo je model molitva koju nam je Isus dao kao pravilo kako se treba moliti. E to je njihov problem, sto on tu nije rekao da MORAMO IZGOVORITI JAHVE.

Za Laodikeju i mire000
Zašto nećete da komentarište moje postove? Lepo sam pito, udostojite se odgovoriti, veoma mi je stalo do toga šta vas dvojca mislite po otvorenoj temi.

Niti ja znam sta si ti pitao niti sam pratio. A tvoja pitanja su stalno jedna ista i provokativna, nista drugo.
To pokazuje da tebe ne zanima sta mi mislimo. Vec je tvoj cilj da ismejavas sve one koji veruju u trojstvo. A nikada se nisi zapitao, odakle ti te ideje da Isus nije Bog.
Citajuci bibliju bez unapred stvorenih predrasuda nikada ne bi dosao do zakljucka da Hristos nije Bog.
Vec si pre toga citao brosuru ''da li treba verovati u trojstvo'' od Jehovinih svedoka, kao i svi ostali na forumu koji ovde pricaju ovakve stvari.
Nisi ni svestan da ti je um vec programiran samim tim sto si pre biblije citao druge stvari. Oni su te uputili sta i kako biblija naucava...
Ti ne mozes drugacije sve i da hoces.

Prestanite sa spamovanjem i povedite računa gdje šta pišete. Ovo nije tema o molitvama, nego o sotoninom štabu za dezinformacije.

To im ja svo vreme i govorim, idu od teme do teme, i na svakoj nadju razlog da pricaju o trojstvu i sl.(jer to im kao dozvoljava kontekst). To nije u redu.
Ako ova tema koju je clan foruma pokrenuo, i u uvodu naznacio da se govori o necem drugom, onda svi treba toga da se pridrzavaju.
Ovo mi se ne svidja uopste..
Cini mi se da se svaka tema pretvorila u istu pricu o trojstvu?

Pa ljudi imate temu o tome, nemojte nas vijati ovde po forumu sa istim, ako hocu o tome da pricam sa vama, ja odem na temu o ''svetom trojstvu''.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
[QUOTE = "AApocketz, post: 1382280, member: 205,55 tisuća"] Ja kad ne znam oda pitam, a pitam dok ne dobijem odgovor.

Pitanje glasi:

Ko su ti što su u Sotoninom štabu za dezinformacije? [/ QUOTE]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To su oni koji naučavaju ONO što ne piše u Bibliji.
To su oni koji dodaju Božjim Jahvinim riječima.
To su oni koji oduzimaju Božjim Jahvinim riječima.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Dobro:
To su oni koji naučavaju ONO što ne piše u Bibliji. -VI NAUCAVATE DA ISUS NIJE BOG A TO PISE U BIBLIJI!

To su oni koji dodaju Božjim Jahvinim riječima. -VI DODAJETE BOZJE IME JEHOVA U NOVI ZAVET(GDE GA U MANUSKRIPTIMA NEMA)

To su oni koji oduzimaju Božjim Jahvinim riječima. -VI IZBACUJETE TEKSTOVE KOJI JASNO KAZU DA JE ISUS BOG!

KO JE ONDA U sOTONINOM STABU?

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
[QUOTE = "mire000, post: 1.384.121, member: 567.156"] Dobro:
To su oni koji naučavaju ONO što ne piše u Bibliji. -VI naučava DA ISUS NIJE BOG A TO PISE U BIBLIJI!

To su oni koji dodaju Božjim Jahvinim riječima. -VI dodajemo BOZJE IME JEHOVA U NOVI ZAVJET (GDJE GA U manuskript NEMA)

To su oni koji oduzimaju Božjim Jahvinim riječima. -VI izbacuju TEKSTOVE KOJI JASNO KAZU DA JE ISUS BOG!

KO JE ONDA U Sotonin STABU? [/ QUOTE]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -----------------------------------------------------------

Ja nisam JS niti ću ikada biti.
Ja nisam u niti jednoj Crkvi niti ću biti (ako se ne pojavi Biblijska).
Ja nisam pod niti jednoj dogmi!
Mene ne naučavaju učitelji - nego Biblija!

-------------------------------------------------- ---------------------------------------------

Daj mi stih -
Isus kaže - Ja sam Bog.

Daj mi stih -
Isusu kažu - Ti si Isuse Bog.

Daj mi stih -
Isus kažu - Bože Isuse.

-------------------------------------------------- ------------------

Ja prvenstveno koristim Katoličku Jeruzalemesku Bibliju,
a prijevod Novi Svijet sam jednom pročitao.

Da li je veći grijeh -
ZAMIJENITI u NZ gdje piše BOG - sa JAHVE?

ILI

Je veći grijeh
IZBACITI iz SZ Ime Jedinoga Boga JAHVE?

----------------
Što je po tebi veći grijeh?
Negirati Ime Boga Jedinoga-JAHVE,
ili
Potencirati TO Jedino Sveto Ime?

............................................................................................................................................................................................................

Ja ne izbacujem NITI jedan jedini stih.
Daj ovdje taj stih - Isus je reko - Ja sam Bog.
Daj ovdje taj stih - Isusa zovu - Bože Isuse.

Čekam.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ono sto sotona zeli ,jeste da napravi tako veliku zabunu kod ljudi po pitanju Boga,da ljudi ne znaju ni kako se zove Bog koji je stvorio Adama I Evu,a jos vise da ljudi odbace svoga Boga Stvoritelja i da sluze njemu sotoni!.
Koliki je sotonin uspeh u tome?
Ogroman.
Evo samo jedan primer.
Luka 4:5-8
5 I izvedavši Ga đavo na goru visoku pokaza Mu sva carstva ovog sveta u trenuću oka,
6 I reče Mu đavo: Tebi ću dati svu vlast ovu i slavu njihovu, jer je meni predana, i kome ja hoću daću je;
7 Ti, dakle, ako se pokloniš preda mnom biće sve tvoje,
8 I odgovarajući Isus reče mu: Idi od mene, sotono; u pismu stoji: Poklanjaj se Gospodu Bogu svom, i Njemu jedinom služi.
Ko je predao svu vlast ovoga sveta djavolu?
Zasto Isus nije negirao tu djavolovu izjavu?
2.Korincanima 4:4
4 U kojima bog sveta ovog oslepi razume nevernika, da im ne zasvetli videlo jevanđelja slave Hristove, koji je obličje Boga, koji se ne vidi.
Ko je taj bog sveta ovoga,kako se zove???

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
[QUOTE = "AApocketz, post: 1382280, member: 205,55 tisuća"] Ja kad ne znam oda pitam, a pitam dok ne dobijem odgovor.

Pitanje glasi:

Ko su ti što su u Sotoninom štabu za dezinformacije? [/ QUOTE]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Znači da svak onaj ko nema Hristov duh i zajednicu sa jedinim Bogom i Ocem našem on je u taj štab za dezinformacije, tako mire000.

Laodikejac u koju navedenu grupu ti spadaš? a ti mire000?
A ako vam nije teško kažite mi iz vašeg iskustva "na koju dezinformaciju najviše ljudi padaju"?

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
"na koju dezinformaciju najviše ljudi padaju"?

na izopačeno naučavanje Biblije da nije od potrebe poštivati Božji Zakon
u tome če se ujediniti sve ovosvjetske crkve, svih 6,5 milijardi ljudi

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sotona upravo dezinformise ljude tako sto naspram istine stvara svoju istinu koja je slicna Bozjoj ali lazna, kopira istinu i naspram pravog Boga koji je zajednica tri licnosti stvara lazno pagansko trojstvo, naspram Isusa Mesije stvara svoje lazne paganske mesije, naspram Bozjem plana spasenja stvara lazni put spasenja, takodje, svoje andjele, duhove, filozofiju zagrobnog zivota, kraja sveta, itd..itd.

Dakle, postoji istina - ali postoji i kopija te istine koju je stvorio djavo, i on je plasira kroz svoje zemaljske sluge - koji su njegovi pretstavnici u takozvanom stabu za dezinformacije, sa ciljem da bi ljude odveo od istine i odveo ih na put propasti.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Sotona upravo dezinformise ljude tako sto naspram istine stvara svoju istinu koja je slicna Bozjoj ali lazna, kopira istinu i naspram pravog Boga koji je zajednica tri licnosti stvara lazno pagansko trojstvo, naspram Isusa Mesije stvara svoje lazne paganske mesije, naspram Bozjem plana spasenja stvara lazni put spasenja, takodje, svoje andjele, duhove, filozofiju zagrobnog zivota, kraja sveta, itd..itd.

Dakle, postoji istina - ali postoji i kopija te istine koju je stvorio djavo, i on je plasira kroz svoje zemaljske sluge - koji su njegovi pretstavnici u takozvanom stabu za dezinformacije, sa ciljem da bi ljude odveo od istine i odveo ih na put propasti.

Dobro Laodikeja svi mi znamo kako sotona funkcioniše ali mene interesuje šta ti kažeš ko je u Sotonin štab za dezinformacije ili da li se slažeš sa piramida4 i njegovim mišljenjem kada navodi tri kategorije sotonine dezinformacije.

Ja se u potpunosti slažem da su ove tri kategorije pogubne za onoga koji upražnjava makar koju od ove tri ili sve tri ujedno, šta ti misliš?
Da li se i ti slažeš da ove tri kategorije nemaju ništa zajedničo sa Isosovim duhom i zajednicom sa Bogom i Ocem našim YHWH.
Vidi u tvom postu sam ja podvuko 2 stvari na koje tražim tvoje obijašnjenje.
Prvo ako neko plasira nauku da je Bog zajednica tri ličnosti! da li je to Biblijska nauka? ako je gde to u tvoju Bibliji napisano? a ako nije napisano da li to spada u:
"To su oni koji naučavaju ONO što ne piše u Bibliji." isto kao i u:
"To su oni koji dodaju Božjim Jahvinim riječima."

Dakle imaš taj stih?

Pod dva ako ti nije teško molim da izjasniš šta ti misliš koje su to Sotonine zemaljske sluge kroz koje Sotona plasira svoje dezinformacije da bi ljude odveo u propast?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Dobro Laodikeja svi mi znamo kako sotona funkcioniše ali mene interesuje šta ti kažeš ko je u Sotonin štab za dezinformacije ili da li se slažeš sa piramida4 i njegovim mišljenjem kada navodi tri kategorije sotonine dezinformacije.

Apsolutno, to je problem svih medjuverskih sporova - jer se biblija ne tumaci u kontekstu, prekraja se, dodaje, postavlja se subjektivno misljenje naspram reci Bozje, zataskava se izneto..itd.

Ovde ima dosta takvih primera.

Prema tome, svako neka se moli za sebe da li on licno nesvesno ne ucestvuje u sirenju dezinformacija.

Ja znam sta mi Gospod licno svedoci, ali govorim radi drugih.

Natrag