Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Samo jedno pitanje za tebe.
Da li Bog nece cuti molitvu ako u njoj ne izgovaramo Jhwh, vec samo OCE kako je Isus i napomenuo "Овако дакле молите се ви: Оче наш који си на небесима" ?
Naravno da ce čuti. Oslovio ga sa Bog ili Oče, svejedno. Ovo je model molitva koju nam je Isus dao kao pravilo kako se treba moliti. E to je njihov problem, sto on tu nije rekao da MORAMO IZGOVORITI JAHVE.
Za Laodikeju i mire000
Zašto nećete da komentarište moje postove? Lepo sam pito, udostojite se odgovoriti, veoma mi je stalo do toga šta vas dvojca mislite po otvorenoj temi.
Niti ja znam sta si ti pitao niti sam pratio. A tvoja pitanja su stalno jedna ista i provokativna, nista drugo.
To pokazuje da tebe ne zanima sta mi mislimo. Vec je tvoj cilj da ismejavas sve one koji veruju u trojstvo. A nikada se nisi zapitao, odakle ti te ideje da Isus nije Bog.
Citajuci bibliju bez unapred stvorenih predrasuda nikada ne bi dosao do zakljucka da Hristos nije Bog.
Vec si pre toga citao brosuru ''da li treba verovati u trojstvo'' od Jehovinih svedoka, kao i svi ostali na forumu koji ovde pricaju ovakve stvari.
Nisi ni svestan da ti je um vec programiran samim tim sto si pre biblije citao druge stvari. Oni su te uputili sta i kako biblija naucava...
Ti ne mozes drugacije sve i da hoces.
Prestanite sa spamovanjem i povedite računa gdje šta pišete. Ovo nije tema o molitvama, nego o sotoninom štabu za dezinformacije.
To im ja svo vreme i govorim, idu od teme do teme, i na svakoj nadju razlog da pricaju o trojstvu i sl.(jer to im kao dozvoljava kontekst). To nije u redu.
Ako ova tema koju je clan foruma pokrenuo, i u uvodu naznacio da se govori o necem drugom, onda svi treba toga da se pridrzavaju.
Ovo mi se ne svidja uopste..
Cini mi se da se svaka tema pretvorila u istu pricu o trojstvu?
Pa ljudi imate temu o tome, nemojte nas vijati ovde po forumu sa istim, ako hocu o tome da pricam sa vama, ja odem na temu o ''svetom trojstvu''.
Poslednja izmena: