Sotonin Stab za Dezinformacije

Sta je cilj Staba za dezinformacije

• Da iskreno i tacno pokaze ljudima koja je religija u pravu

Votes: 1 14,3%
  • Da iskreno i tacno objasni ljudima ko je Bog

Votes: 0 0,0%
  • Da iskoristi ljude za svoje ciljeve,da ostave Boga i religiju

Votes: 6 85,7%

• Total voters
    7
Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Apsolutno, to je problem svih medjuverskih sporova - jer se biblija ne tumaci u kontekstu, prekraja se, dodaje, postavlja se subjektivno misljenje naspram reci Bozje, zataskava se izneto..itd.

Ovde ima dosta takvih primera.

Prema tome, svako neka se moli za sebe da li on licno nesvesno ne ucestvuje u sirenju dezinformacija.

Ja znam sta mi Gospod licno svedoci, ali govorim radi drugih.

Pa to je to Laodikeja! Sam kažeš da Biblija nije kontradiktorna samoj sebi ali je ti pogrešno protumačiš, tumačiš je baš tako kako ovde navedeš da je prekrajaš, dodaješ ono što ne piše u bibliji a odužimaš to što je već napisano.
Prepravljaš Božiju reč, navodno zato što ti to znaš bolje i od samoga Boga. Ti mu čitaš misli i pronalaziš mu mane, ispravljaš Božije greške, tako Laodikeja?

Tebi nije Božija reč autoritet a ni Gospoda našega Isusa jevanđelje, ti se njima ismejavaš i rugaš im se na greške.

Sad mi kaži ko ti je taj Gospod što ti lično svedoči? Da nisu to ELOHIMI mnoštva u jednini, ha? Pitam te da mi tačno kažeš koji je ime tog Gospoda jer svi znamo da ih imaš jako mnogo. Dostavi i pasus kao dokaz da ti znaš o čemu govoriš.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
"na koju dezinformaciju najviše ljudi padaju"?

na izopačeno naučavanje Biblije da nije od potrebe poštivati Božji Zakon
u tome če se ujediniti sve ovosvjetske crkve, svih 6,5 milijardi ljudi
Koga ces danas da vidis ,a da ti ne kaze da ne postuje Bozji zakon.
Svako ce ti reci da u Bibliji pise "ne ubij" pa opet ubijaju jer kazu da je Bog dozvolio da se ljudi ubijaju u slucaju da ljudi povedu Bozji sveti rat.Dakle ako je rat posvecen,onda ga Bog i odobrava itd....

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Greska, sve sto ovde iznosim nije moje subjektivno misljenje, vec proizvod Bozanskog otkrivenja putem reci i osvedocavajucom silom Svetoga Duha koji mi je sam otkrio istinu.

Ovo je nije tema o trojstvu, zato cu ostatak odgovora dati u temi o trojstvu.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Greska, sve sto ovde iznosim nije moje subjektivno misljenje, vec proizvod Bozanskog otkrivenja putem reci i osvedocavajucom silom Svetoga Duha koji mi je sam otkrio istinu.

Ovo je nije tema o trojstvu, zato cu ostatak odgovora dati u temi o trojstvu.

Naravno da nije tema o trojstvu ali kad svaku temu spamuješ tvojim dezinformacijama zar nije pošteno da ti ostali korisnici foruma daju komentar?

Kolega Laodikeja ova je tema
Sotonin Stab za Dezinformacije

I ja ću tebi pokušati obijasniti osnove i elementarne stvari.
Prvo i prvo da ti pojasnim šta su to DEZINFORMACIJE
Dezinformacije na našem jeziku se još kaže i "LAŽI" dakle ko širi dezinformacije ne govori istinu već dezinformiše, pravi konfuziju, zbrku i svojim lažima zavarava sam sebe i vara ostale neupućene koji te laži prihvataju da bi sami sebe upropastili. Dakle DEZINFORMACIJA ili LAŽ je sušta suprotnost od "Istine" Istina je samo jedna a laž je nešto što nema ništa "UJEDNO" zajedno sa istinom.
A sada ću ja tebi pkušati pojasniti ko je otac DEZINFORMACIJA ili laži?
Otac laži po Bibliji(kao AUTORITET) je od početka "Lažac" ili otac laži, on je sotona ili đavo. Biblija ga naziva i "Bogom ovoga sveta"
A sada ću ja tebi obijasniti kako sotona kao otac laži širi te svoje laži.
Sotona širi svoje laži sam a ima i svoj štab od milion miliona za dezinformacije preko kojih širi sve te svoje laži.
Taj štab koji širi laži se lako odaje jer nema Hristov dih a nema ni zajednicu sa Bogom. Svak onaj ko je ikad čito bar jednom Bibliju odma zna šta je Biblijski nauk i autoriter a šta je laž. A ako si je i ti pročito bar jednom trebaš i ti da znaš šta je tamo napisano i možeš sam za sebe zaključiti dal je to Biblijska nauka ili je to Sotonina dezinformacija ili laž.
E a sada ću ja tebi pojednostaviti ko je sve u taj sotonin štab za dezinformacije.
Ovom prilikom ću citirati piramida4 jer je on dao lep primer kako oni iz Sotoninog štaba za dezinformacije rade.
To su oni koji naučavaju ONO što ne piše u Bibliji.
To su oni koji dodaju Božjim Jahvinim riječima.
To su oni koji oduzimaju Božjim Jahvinim riječima.

Dakle veoma jednostavno zar ne Laodikeja?

A ako hoćeš da di pojasnim i ko su ti što ne prezaju ni od čega, čak ni svoju sopstvenu crkvenu nauku ne poštuju već je ismejavaju. Ili ako hoćeš da ti ja dam do znanja ko su oni koji se rugaju JEDINOM (jer nisu tri) Bogu i Ocu našemu ili od Gospoda našega Isusa, HRISTOSA Božijega prave varalicu i prevaranta ja ću to veoma rado činiti kroz diskusije na ovu ili bilo koju temu. Dakle! šta je problem i ti ne možeš sve ovo da svatiš?
Pa ne možeš ti dva gospodara služiti(ako ti je Biblija autoritet onda ne možeš) osim ako za tebe Biblija ne važi.
Jedan je Bog i Otac naš JWHW, jedno krštenje i jedna vera! ne možeš služiti dva Boga na dve stolice niko ne seda osim možda tebe kao Adventista.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ovom prilikom ću citirati piramida4 jer je on dao lep primer kako oni iz Sotoninog štaba za dezinformacije rade.
To su oni koji naučavaju ONO što ne piše u Bibliji.
To su oni koji dodaju Božjim Jahvinim riječima.
To su oni koji oduzimaju Božjim Jahvinim riječima.

Dakle veoma jednostavno zar ne Laodikeja?

Na ovo sam vec dao odgovor.

Naravno, oni koji rade posao dezinformacije - oni moraju da vade pojedinacne tekstove iz celine konteksta, da dodaju ili oduzmu od reci Bozje da bi dokazali svoje licne teorije.

Vec smo videli ko ovde koristi ceo kontekst i ne dodaje niti oduzima, i ko kao temelj ne postavlja svoje teorije da bi na taj nacin dodavanja ili oduzimanja od reci Bozje potom pokusao da ih dokaze, da sam to upravo ja koji kao temelj istine postavljam rec Bozju, i tu istinu u pismu dokazujem iskljucivo pismom i njegovim kontekstom.

Za razliku od toga, videli smo ko vadi iz konteksta i zeli da dokaze svoje teorije ne sagledavajuci istinu u celini uporednim tekstovima.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Dobro, složili smo se oko toga šta je šta na ovoj temi, tako? E sada idi na ostale teme i daj tvoje komentare da ti ja obijasnim po kom principu radi sotonim štab za dezinformacije.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Prvo uporedi kontekst svih tekstova koje sam dao na pojedinacnim temama, a potom to uporedi sa svojim pojedinacnim tekstovima van konteksta, i ako si imalo otvoren, iskren i posten - videces ko se koristio principom celog konteksta a ko vadjenjem i prekrajanjem i dodavanjem.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Prvo uporedi kontekst svih tekstova koje sam dao na pojedinacnim temama, a potom to uporedi sa svojim pojedinacnim tekstovima van konteksta, i ako si imalo otvoren, iskren i posten - videces ko se koristio principom celog konteksta a ko vadjenjem i prekrajanjem i dodavanjem.

Da da! to ja upravo i imam nameru dokazati, samo izvoli na ostale teme i daj tvoj komentar bez spamovanja, dosta si ovde obijasnio sada je red da sve to što si obijasnio i nečim da podržiš i dokažeš,

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
[QUOTE = "mire000, post: 1.384.121, member: 567.156"] Dobro:
To su oni koji naučavaju ONO što ne piše u Bibliji. -VI naučava DA ISUS NIJE BOG A TO PISE U BIBLIJI!

To su oni koji dodaju Božjim Jahvinim riječima. -VI dodajemo BOZJE IME JEHOVA U NOVI ZAVJET (GDJE GA U manuskript NEMA)

To su oni koji oduzimaju Božjim Jahvinim riječima. -VI izbacuju TEKSTOVE KOJI JASNO KAZU DA JE ISUS BOG!

KO JE ONDA U Sotonin STABU? [/ QUOTE]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -----------------------------------------------------------

Ja nisam JS niti ću ikada biti.
Ja nisam u niti jednoj Crkvi niti ću biti (ako se ne pojavi Biblijska).
Ja nisam pod niti jednoj dogmi!
Mene ne naučavaju učitelji - nego Biblija!

-------------------------------------------------- ---------------------------------------------

Daj mi stih -
Isus kaže - Ja sam Bog.

Daj mi stih -
Isusu kažu - Ti si Isuse Bog.

Daj mi stih -
Isus kažu - Bože Isuse.

-------------------------------------------------- ------------------

Ja prvenstveno koristim Katoličku Jeruzalemesku Bibliju,
a prijevod Novi Svijet sam jednom pročitao.

Da li je veći grijeh -
ZAMIJENITI u NZ gdje piše BOG - sa JAHVE?

ILI

Je veći grijeh
IZBACITI iz SZ Ime Jedinoga Boga JAHVE?

----------------
Što je po tebi veći grijeh?
Negirati Ime Boga Jedinoga-JAHVE,
ili
Potencirati TO Jedino Sveto Ime?

............................................................................................................................................................................................................

Ja ne izbacujem NITI jedan jedini stih.
Daj ovdje taj stih - Isus je reko - Ja sam Bog.
Daj ovdje taj stih - Isusa zovu - Bože Isuse.

Čekam.

Zasto jedna ista pitanja ponavljas stalno? Kada sam ti na svako dao odgovor podrzan biblijskim stihovima?
ne mislis valjda da cu ponavljati stalno isto?
Tamo negde jos pre 3 meseca sam ti na identican post odgovorio.
Znaci identican cak su i tacke i zarezi isti!
Ti izgleda ponavljas isto, i ni doceg ti nije stalo nego da pricas u prazno.
Cak ispada tacno ono sto je Adrijan rekao, ispada da vas je neko uopslio da idete po forumima i pricate jedno isto!
(ja sam te vidjao svuda, gde god se prica o religiji, na drugim sajtovima, ti si glavni u debatama o trojstvu).

Zasto to radis?

Izgleda da vas odgovori ne interesuju uopste, niti ih citate. Sirite neku propagandu, i tvrdite da niste clanovi niti jedne crkve.

Mislim da to nije tacno..
Ali ako je vec tako. Moj savet vam je da napravite svoju crkvu, svi vi ovde treba da se udruzite i pravite novu crkvu...

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
[QUOTE = "mire000, post: 1.386.007, member: 567.156"] Zasto jedna ista pitanja ponavljas stalno? Kada sam ti na svako dao odgovor podrzan biblijskim stihovima?
Tamo negdje jos prije 3 mjeseca sam ti na identican post odgovorio.
Ti izgleda ponavljas isto, i ni docega ti nije stalo nego da pricas u prazno.
Cak ispada tacno ono sto je Adrian rekao, ispada da vas je neko uopslio ići po forumima i pricate jedno isto!
(Ja sam te vidjao svuda, gdje god se prica o religiji, na drugim stranicama, ti si glavni u debatama o trojstvu).

Zasto to radis?

Izgleda da vas odgovori ne interesuju uopste, niti ih citate. Sirite neku propagandu, i tvrdite da niste clanovi niti jedne crkve.

Mislim da to nije tacno ..
Ali ako je vec tako. Moj savjet vam je da napravite svoju crkvu, svi vi ovdje treba da se udruzite i pravite novu crkvu ... [/ QUOTE]
Zasto jedna ista pitanja ponavljas stalno?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Da shvatiš da nisi u pravu.
Da percipiraš da te STOŽER zarobio.
Da se oslobodiš i spasiš.
-------------------------------------------------- -----------------

Kada sam ti na svako dao odgovor podrzan biblijskim stihovima?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

NISI!
Na niti jedno!
Ti daješ gotove pamflete svoje Crkve,
Svojega krivoučitelja.

Kad si mi dao stih -
Isus je Bog!
Isus je reko - Ja sam Bog!
SD je Bog!
SD je reko - Ja sam Bog!
TTT!
Bog Otac, Bog Sin, Bog SD!

??

NIKADA!

A znaš zašto nisi?
Zato jer takovih stihova NEMA u Bibliji!
Čista izmišljotina - a ti u nju vjeruješ!
Ne meni na propast.

A Štab radi!
-------------------------------------------------- -----------------------------------

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nemoj! Izađi iz Stožera.
Počni malo logički razmišljati,
Dobro pročitaj što te pitah,
A onda - što si odgovorio!

A ako ti nije jasno - idi kod neke profesorice jezika,
Koja nije vjernica - pa nju pitaj ovako -
Reci da si ti napisao ono što sam ja napisao,
A da sam ja napisao ono što si ti napisao,
Pa neka ti objasni - tko je - pitanjem - odgovorom u Nelogičnosti!
-------------------------------------------------- ---------------------------------------

Tamo negdje jos prije 3 mjeseca sam ti na identican post odgovorio.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Normalno da je tako - jer imaš gotove dogmatične špranjce,
A uopće ne razmišljaš - ŠTO se pita - ŠTO odgovaraš!

Bog je onaj koji sjedi na Božjem prijestolju,
ALI - Isus ne sjedi na Božjem prijestolju,

Nego VJEČNO zdesna BOŽJEG PRIJESTOLJA,
Zdesna BOGU Ocu Jedinome Jahvi.

A STOŽER te uči -
Isus sjedi na Božjem prijestolju! -?

A nema takova stiha! -?

Jel ti jasno kako te Štab krivo vodi?
-------------------------------------------------- ---------------------

Ti izgleda ponavljas isto,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ja ponavljam stalno Biblijske jednoznačne stihove.

Isus je Božji Sin.
Isus sjedi desna Bogu Ocu Jahvi.

A Štab uči kontra toga.
Ja za svaku svoju tvrdnju mogu dati masu istih stihova.

Stožer? - NE MOŽE!
-------------------------------------------------- -------------------------

i ni docega ti nije stalo nego da pricas u prazno.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Da - za mnoge će TO biti - UPRAZNO,
Za sada na ovome svijetu,
A na drugom svijetu - bit će to momčadi - utopi Vječno.
-------------------------------------------------- -----------------------------------------

Cak ispada tacno ono sto je Adrian rekao, ispada da vas je neko uopslio ići po forumima i pricate jedno isto!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ja živim sam i nemam unajmitelja zemaljskoga.
Mene je unajmio Onaj čiji sam - Božji - Jahvin.
A ti?
-------------------------------------------------- ------------------------------------

(Ja sam te vidjao svuda,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Za razliku od nekih - ja se ne krijem!
Ja svugdje imam isti Nick.
-------------------------------------------------- --------------------------------

gdje god se prica o religiji, na drugim stranicama, ti si glavni u debatama o trojstvu). Zasto to radis?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Borim se za one koji imaju prevjes preko očiju.
Borim se za to da se još netko spasi - za koga još ima nade.
Žao mi je toga da se više od 2/3 ljudi NEĆE spasiti,
A većina vjeruje u TTT.

Zašto većina vjeruje u TTT?
Pa zato jer je TO najveća Sotonina prijevara.
A Štab radi punom parom.

TTT - NEMA U BIBLIJI = Sotonina prijevara!
-------------------------------------------------- ----------------------

Izgleda da vas odgovori ne interesuju uopste, niti ih citate.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nemoj tako govoriti - jer TO nije istina.
Ja znam gotove predloške TTTejaca,
ALI - ja ti odgovaram na svaki post,
Osim ako ne zaboravim - ali - ti me podsjeti.

ALI - koliko se sjećam - TI si taj koji se ne osvrće na masu
Stihovnih dokaza kotra tvoje dogme - Jel tako!
Nego odmah prelaziš na nešto novo!

Bježiš od istine!
Makni se od Stožera!
Počni razmišljati svojom glavom.
-------------------------------------------------- ----------------------

Sirite neku propagandu,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ako su za tebe - Masa Biblijskih stihova = Propaganda,
Onda tebi nema spasa.
Osvjesti se!
-------------------------------------------------- -------------------------

i tvrdite da niste clanovi niti jedne crkve. Mislim da to nije tacno
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ja više ne lažem. Prestao sam - jer mi je TO Bog Jahve rekao.
Nisam u niti jednoj C.
Ako si zainteresiran - dođi na Skype - javi mi tko si.
Na Skype imamo konferencije.
-------------------------------------------------- --------------------------

.. Ali ako je vec tako. Moj savjet vam je da napravite svoju crkvu, svi vi ovdje treba da se udruzite i pravite novu crkvu ...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ja nemam niti novca za Crkvu,
Niti mi se čini da je to moja uloga u Božjem Jahvinu planu.

Oni "drugi" - koji su kontra TTT - nisu neovisni,
Nego su većinom JS.

Natrag