Sotonin Stab za Dezinformacije

Sta je cilj Staba za dezinformacije

• Da iskreno i tacno pokaze ljudima koja je religija u pravu

Votes: 1 14,3%
  • Da iskreno i tacno objasni ljudima ko je Bog

Votes: 0 0,0%
  • Da iskoristi ljude za svoje ciljeve,da ostave Boga i religiju

Votes: 6 85,7%

• Total voters
    7
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ovo iskustvo treba da dozivi svaki covek i zena bez razlike, jer je to bibllijski princip poznanja istine - putem reci i Duhom Svetim.
Naravno da je sve sto iznosim u skladu sa biblijom, ne moze biti nikako drugacije, jer je celina koju iznosim kristalno jasna, i samo covekova duhovna slepoca ili ponos mogu uciniti da ove istine ne vidi i da ih ne prihvati.

Ja sam sa ovim nacisto, jer istinu imam, i ne izrazavam ni mrvicu sumnje u tu istinu, jer imam i rec i Duha koji svedoci istinitost reci.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
I Hitler je mislio da je Bog sa Nemackom.
Nesto slicno mislili su i oni koji su sprovodili inkviziciju!!!
Svaki pripadnik svoje veroispovedi smatra da je Bog na njegovoj strani i da je on cist i zna istinu.
Bitno je dal ono sto ti iznosis odgovara onome sto nas uci Biblija.
zao mi je laodikeja,ali ne znam po cemu se vi adventisti razlikujete od drugih religija?
I vi slavite krst,i vi verujete u trojstvo........

Učlanjen(a)
18.02.2014
Poruka
1.805
[QUOTE = "Laodiceji, post: 1386429, member: 363.141"] To i jeste smesno, jer su odgovori vec dati u kontekstu.
Cak i postoje direktne izjave da je to tako kako kazes.

1, Ja sam Bog.
2, Ja sam Stvoritelj.
3, Ja sam Alfa & Omega.
4, Ja sam Logos.
5, Ja sjedim na Božjem prijestolju.

AMIN! [/ QUOTE]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jasno sam sebi i drugima pokazuješ kako si pod stožeru!
Nisi dao niti jedan jasni stih da opravdaš svoj Stožersko stav!
NITI JEDAN!
Zato - jer ih nema.

Makni se više čovječe od Stožera i spasi se.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Insinuacija, sve je vec dato u kontekstu, temelj koji niko ne moze srusiti.

Moli se da ti Bog otkrije istinu, jer ko je covek da sebe i svoje misljenje stavlja naspram Bozjeg, Bog je istina i njegova rec.
Moli se da ti da zivo iskustvo osvedocenja Svojim Duhom.

Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Sta mislis o Jeremiji 5:31
31 Proroci prorokuju lažno, i sveštenici gospoduju preko njih, i narodu je mom to milo. A šta ćete raditi na posledak?
Da li si ti siguran u ono sto prorokujes,ili u onoga ko ti je to otkrio?
Kako to Jeremija koji je bio okruzen mnogim prorocima,da je samo on prorokovao istinu,a svi ostali laz?
Jeremija 7:18
18 Sinovi kupe drva, a očevi lože oganj, i žene mese testo, da peku kolače carici nebeskoj, i da liju nalive drugim bogovima, da bi mene dražili.
Jel ti Elen sada na nebu,kao carica nebeska,ili se pak misli na devicu Mariju,ili boginju?Molis li se ti devici Mariji?

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Цинично пита човек који постави геј сличицу са псовком на крају...

588753.jpg

Natrag