Sotonin Stab za Dezinformacije

Sta je cilj Staba za dezinformacije

• Da iskreno i tacno pokaze ljudima koja je religija u pravu

Votes: 1 14,3%
  • Da iskreno i tacno objasni ljudima ko je Bog

Votes: 0 0,0%
  • Da iskoristi ljude za svoje ciljeve,da ostave Boga i religiju

Votes: 6 85,7%

• Total voters
    7
Član
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
188
Цинично пита човек који постави геј сличицу са псовком на крају...

588753.jpg

187453.jpg

A ti sebe predstavi sa tvojim avatarom kao cetvrtog boga alfa i omega , Adrian iz bg..i ti si pocetak i svrsetak ovaj zavrsetak

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ви кажете да смо сви ми остали хришћани сотонин штаб који вама смета, а заправо ваш штаб из Бруклина упошљава такве као што сте ви.

187453.jpg

A ti sebe predstavi sa tvojim avatarom kao cetvrtog boga alfa i omega , Adrian iz bg..

Ја бар знам ко је мој Господ, а ви се цинично спрдате да основним догмама хришћанске вере. Изопачена наука, изопачено понашање...

Član
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
188
Ви кажете да смо сви ми остали хришћани сотонин штаб који вама смета, а заправо ваш штаб из Бруклина упошљава такве као што сте ви.

Ја бар знам ко је мој Господ, а ви се цинично спрдате да основним догмама хришћанске вере. Изопачена наука, изопачено понашање...
Koliko ti Gospoda imas ?????

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Што питаш кад све ионако знаш? Нећемо да спамујемо.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
harmagedon 1 is now following you.

Е, сад сам готов...

Ево га штаб:

Седиште Јеховиних сведока у Бруклину, Њујорк, САД.jpg

Седиште Јеховиних сведока у Бруклину, Њујорк, САД

Демографија
Јеховини сведоци делују у скоро свим земљама, али ни у једној не чине велики део становништва. У августу 2013. било је око 7,965 милиона активних објавитеља[29]. Особа се рачуна као објавитељ ако на крају месеца поднесе извештај о својој служби преношења добре вести.

Број објавитеља је скоро увек у порасту али се интензитет раста смањује. 1970-их број је растао за око 8% годишње, 1990-их за 5%, а 2000-их за 2-3%. Ипак, од средине 1990-их до данашњих дана број објавитеља је порастао са 4,5 до близу 8 милиона[30].

Критика
У више наврата широм света су критиковани због повреде права малолетника на здравствену помоћ, у случајевима одбијања кориштења трансфузије крви као методе лечења, код своје деце. Критиковани су и због активног рада раздвајања брачних другова у случају да један од њих иступи из ове заједнице као и због скривања случајева сексуалног злостављања у заједници Јеховиних сведока (сви такви случајеви морају бити пријављени „старешинама"[31]). Почетком 2007. су у САД постигнуте вансудске нагодбе у више таквих случајева[тражи се извор од 11. 2009.].

Секта или не?
Јеховини сведоци тврде да нису секта. Тврде да се нису одвојили од хришћанства, већ да имају иста веровања као први хришћани, а да су се у традиционално хришћанство временом увукла погрешна веровања. Сматрају да њихов вођа није никакав човек, већ Исус Христ.

Не сматрају ни да су култ јер њихово вероисповедање је њихов стил живота, а не ритуална преданост. Кажу да нити следе људе, нити се издвајају из друштва, јер живе и раде међу другим људима.[32]

Промашена предсказања
Јеховини сведоци су више пута објавили погрешна предсказања. Водеће тело каже да Јеховини сведоци не могу бити сматрани надахнутим пророцима, и обично објашњавају своја, некад погрешна очекивања тиме да се исправно знање постепено множи, и да ће се и убудуће множити (Пр. 4, 18). Такође кажу да се прави Божји народ пре свега препознаје по љубави (Јован 13, 35) Некада су веровали да ће Хармагедон доћи 1914. али данас верују да не знају кад ће доћи, мада библијска пророчанства указују на то да живимо у последњим данима (Матеј 24, 42).

Списак погрешних предсказања
  • 1907: Хармагедон ће доћи 1914[33].
  • 1917: 1918. ће Бог уништити цркве „у великом омеру“ и милионе њених чланова[34].
  • 1922: Васкрсење мртвих ће се догодити 1925[35].
  • 1941: Хармагедон ће уследити за „неколико месеци“[36].
  • 1969: Млади који су онда живели неће остарети. Светски поредак ће нестати за „неколико година“[37].

И ко онда шири дезинформације по налогу неког "штаба"?

Član
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
188
31Zyh7K.jpg

Panika u Pravoslavnoj crkvi u Grčkoj
Pravoslavna crkva Grčke zabrinuta je nakon objavljivanja informacije Centralnih poreskih organa te zemlje da neki grčki mitropoliti na svojim bankovnim računima u zemlji i inostranstvu imaju milione evra kojima se ne zna poreklo, javila je Verska informativna agencija.Sinod će, kako je najavljeno, o tome raspravljati 10. decembra.

- See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/info...Grckoj.a-159585.293.html#sthash.obrvF2Bd.dpuf

Centralni poreski organi obelodanili su nedavno da dva mitropolita imaju na svojim računima više od pet miliona evra, što su oni demantovali istakavši da je reč o insinuacijama. - See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/info...Grckoj.a-159585.293.html#sthash.obrvF2Bd.dpuf

Vidis ko krade ali to je samo dva ima ih i vise .

Član
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
188

ermenski pravoslavni i grčki pravoslavni sveštenici vikali su jedni na druge i udarali se metlama.

Oni su čistili crkvu pred proslavu pravoslavnog Božića i nije im prvi put da se tako potuku. Dešavalo se to i ranijh godina jer obe denominacije kontrolišu deo crkve i pomno ga čuvaju.

Tuča je izbila kada su se strane međusobno optužile da su prešle na tuđu teritoriju.

Auuuuu !!! .... Kako su samo slozna braca Pravoslavci pravi hriscani nema sta slede Isusa i hricanstvo.

Ivan 13:34)

Novu vam zapovijed dajem: Ljubite jedan drugoga! Kao što sam ja ljubio vas, tako i vi ljubite jedan drugoga! 35 Po tome će svi znati da ste moji učenici, ako budete ljubili jedan drugoga.”

Filip2:2
upotpunite moju radost ovim: budite složni u razmišljanju i imajte istu ljubav, budite jednodušni, jednako razmišljajte, 3 ništa ne činite iz častoljublja niti iz taštine, nego u poniznosti smatrajte druge većima od sebe

Poslednja izmena:
Natrag