Ваша секташка "дела" немају никакве везе са хришћанским делима. Ви сте умислили (тако су вас набедили) да је то што ви радите добро дело. Прво, имате искривљену науку. Друго, неко од ваших из "водећег тела" је намерно преправљао Библију да може да подржи вашу лошу науку, што је огроман грех. И треће, ви сатанизујете све редом глумећи некакве "изабране" и савршене у вери. Гордост фарисејска.
Галатима, глава 5
19. А позната су дела телесна, која су прељубочинство, курварство, нечистота, бесрамност,
20. Идолопоклонство, чарања, непријатељства, свађе, пакости, срдње, пркоси, распре, саблазни, јереси,
21. Зависти, убиства, пијанства, ждерања, и остала оваква за која вам напред казујем као што и казах напред, да они који тако чине неће наследити царство Божије.
22. А род је духовни љубав, радост, мир, трпљење, доброта, милост, вера,
23. Кротост, уздржање; на то нема закона.
24. А који су Христови, распеше тело са сластима и жељама.
25. Ако у духу живимо по духу и да ходимо,
26. Да не тражимо лажне славе раздражујући један другог, и завидећи један другом.
И престани да ме сатанизујеш јер си досадан. Немаш други аргумент, већ да спомињеш корумпиране свештенике и да мене називаш сатанистом. Прво себе погледај јер је тебе упослио неки "штаб". Сваку тему сте на овом форуму затрпавали нападима на Тројство, Сина и Духа. И тако годинама једна иста прича. Зато су многи напустили форум јер сте досадни. Колико вам је ум изопачен доказује то што је то за вас некаква победа. А ко вам смета да ширите вашу јерес, њега сатанизујете. Болесна тактика.
Сам наслов ове теме довољно говори како сте оптерећени и затровани против других хришћана. А овамо сте насмејани на вратима, као мислите добро. Видим како мислите добро. Мислите све најгоре, а служите се Библијом док некога не преварите. Онда му потурите ваш "Нови свет" и кренете да трујете како су сви хришћани зли, а само ви добри и "изабрани". Тежак је ваш живот, пун предрасуда и осуда. Вама је најтеже, уопште се не љутим иако пишеш гадости. Знам да је то последица немоћи и туђе контроле над вама који "објављујете". Ви сте робови некаквим "старешинама" којe се крију у сенци и смишљају како да вас упосле. Тамо је легло о коме пишеш.