Sotonin Stab za Dezinformacije

Sta je cilj Staba za dezinformacije

• Da iskreno i tacno pokaze ljudima koja je religija u pravu

Votes: 1 14,3%
  • Da iskreno i tacno objasni ljudima ko je Bog

Votes: 0 0,0%
  • Da iskoristi ljude za svoje ciljeve,da ostave Boga i religiju

Votes: 6 85,7%

• Total voters
    7
Član
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
188
ah73KGP.jpg

Tuča sveštenika i naroda u crkvi
Vernici tvrde da je u novom hramu u Duškovcima kod Požege sveštenik upotrebio pesnice. – Dmitar Luković: Nikog nisam udario

PožegaAko se sveštenik prilikom molitve okrene ka zapadu (narodu), a ne prema istoku (Isusu Hristu), moguće je da dođe i do nemilih scena, pa i da usred hrama sevaju pesnice. A to se, prema jednoj verziji, upravo i dogodilo na treći dan Duhova, u požeškom selu Duškovcima, usred prepunog, tek sagrađenog hrama Svete Trojice, čemu je lično prisustvovao i vladika žički Hrizostom. Zađevice su pokvarile tu dugo čekanu svečanost, a kažu i da je pred crkvu došla i policija.

Po rečima meštana Duškovaca, ono što se zbilo predstavlja bruku za ceo kraj.

Adriane na koju stranu se ti mooolis ako ne znaju ovi tvoji , kako su te naucili na zapad ili na istok preispitaj se pa se posavetuj sa njima.:D

Sve milina do miline

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Кад се све сабере шта се све дешава, стање је очајно. Ниси ти мени узвратио ударац јер ја све то добро знам. Понашање оних који треба да буду узор и број јеретичких наука као што је ваша некоме може да укаже да нема наде. Али ко заиста верује и правилно исповеда веру неће бити "инфициран" свим тим стварима.

Корумпирани православни свештеници нису разлог за одлазак у неки култ и прихватање искривљене науке. Увек је било корупције, јереси, материјализма и др., а прави светитељи су сметали. Њихови примери дају снагу онима који се збуне на први поглед када виде шта се дешава. Сво то понашање је најављено, а ми појединачно дајемо пример исправности и правоверности. Без оснивања култова, секти и нових јереси.

Кратко: мене и исправне православне вернике уопште, не можеш ућуткати са тим примерима, јер ми са тим немамо ништа. Док сви ви учествујете са налозима по директиви вашег штаба.

"Особа се рачуна као објавитељ ако на крају месеца поднесе извештај о својој служби преношења добре вести."

Član
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
188
Кад се све сабере шта се све дешава, стање је очајно. Ниси ти мени узвратио ударац јер ја све то добро знам. Понашање оних који треба да буду узор и број јеретичких наука као што је ваша некоме може да укаже да нема наде. Али ко заиста верује и правилно исповеда веру неће бити "инфициран" свим тим стварима.
To nije nasa nauka vec Hristova , nazalost znam da vas degradiramo i rusimo vam krivi nauk , narod to sve vidi vi ste stavili mrak pred ljudima , mnogi se zale na vas da bogatite na racun, ljudi imate najbolje stanove, auta , naplacujete debelo vase usluge krojeci kako ko hoce , neki ne primaju dinare vec samo strane valute valute , za razliku od vas mi delimo istinu ljudima besplatno , kaze Isus besplatno ste primili besplatno i dajte, imamo svoj posao i ne trazimo milostinju od ljudi , ljudi sami vide kakvu ljubav imamo prema svima , ne pesnicimo pesnicama kao vi nikoga , rado ih primamo .

Корумпирани православни свештеници нису разлог за одлазак у неки култ и прихватање искривљене науке. Увек је било корупције, јереси, материјализма и др., а прави светитељи су сметали. Њихови примери дају снагу онима који се збуне на први поглед када виде шта се дешава. Сво то понашање је најављено, а ми појединачно дајемо пример исправности и правоверности. Без оснивања култова, секти и нових јереси.

Кратко: мене и исправне православне вернике уопште, не можеш ућуткати са тим примерима, јер ми са тим немамо ништа. Док сви ви учествујете са налозима по директиви вашег штаба.
Mudre izreke14:9
Bezumni ismijavaju krivnju svoju, a među čestitima vlada sloga.

Pogled u svijet
▪ “Suočavamo se s jako velikom opasnošću [političkom krizom u Gruziji]. (...) S nama je Bog i štiti nas Djevica Marija, ali jako smo zabrinuti zbog jedne stvari — ruski pravoslavci bombardiraju gruzijske pravoslavce” (KATOLIKOS I GRUZIJSKI PATRIJARH ILIJA II)

Crkva je razjedinjena
Zanimljivo je da svečanostima nisu prisustvovala dva pravoslavna patrijarha. Zbog čega? Moskovski patrijarh Aleksios II odbio je prisustvovati u znak protesta zbog toga što je carigradska patrijaršija odobrila molbu arhiepiskopâ Estonije i Ukrajine da ih se umjesto pod moskovsku stavi pod carigradsku upravu. Prema izvještajima, “to je najozbiljnija kriza koja je ikada nastala u odnosima između [carigradske patrijaršije] i daleko moćnije Ruske pravoslavne crkve”, kriza koja prijeti “nepredvidljivim posljedicama po jedinstvo i ugled pravoslavlja”.
Osim toga, sinod je bojkotirao i jeruzalemski patrijarh. Zašto? Navodno zato što je bio ljutit zbog pokore koju je prije tri godine od njega zahtijevala carigradska patrijaršija zbog pokušaja preuzimanja vlasti nad Australskom pravoslavnom crkvom.

Duhovna glad u Rumunjskoj
U JEDNOM izvještaju Associated Pressa iz Braşova (Rumunjska), pisalo je da otprilike 90 posto rumunjskog stanovništva koje broji 23 milijuna pripada Pravoslavnoj crkvi, kojoj je bilo dozvoljeno djelovanje za komunističke vladavine. Međutim, novine Daily Record iz Canon Citya, Colorado (SAD), napomenule su kako sada mnogi smatraju da je crkva iznevjerila njihova očekivanja. U novinama je objavljen naslov: “Rumunji smatraju da Pravoslavna crkva nema veze sa životom.”
“Pisac i filozof Alexandru Paleologu”, pisale su te novine u listopadu prošle godine, “spomenuo je nepovjerenje prema crkvenim vlastima te je rekao da se pobrkalo forme ponašanja i temeljne vrijednosti religije. Naprimjer, ljudi se križaju i poste u ispravne dane. Ali je zato abortus, koji crkva smatra grijehom, masovna pojava.”
Daily Record je napomenuo da su mnogi ljudi postali Jehovini svjedoci, spomenuvši kako je biblijski program poučavanja koji provode Svjedoci djelovao na jednu obitelj: “Florentina Petrisor imala je muža koji je, prema njenim riječima, znao puno piti i tući je. No otkako su supružnici postali Jehovini svjedoci, u njenom je obiteljskom životu zavladala prava harmonija.”
Florentina, 38-godišnja šivačica, navodno je “napustila Pravoslavnu crkvu zbog toga što u njoj manjka duhovne pouke i zbog materijalizma njenog svećenika”. Novine su objasnile: “Gđa Petrisor je rekla da su, kad je umro njen svekar, kao obitelj morali platiti svećeniku i nahraniti njega prije nego što su mogli nahraniti vlastitu djecu, da bi tako osigurali lijep pogrebni govor. ‘Smatrala sam da je to nepravedno’, rekla je ona.”

"Особа се рачуна као објавитељ ако на крају месеца поднесе извештај о својој служби преношења добре вести."
Vera bez dela je mrtva, imas li ti dela , propovedas li dobru vest o Kraljevstvu kao sto kaze Isus Mat.24:14. A ova dobra vest propovedace se po celom svetu za svedocanstvo , i onda ce doci kraj.:)

Dela su ti mrtva , osim sto desinformises ove ljude , po nalogu si ti poslat od sotonskog staba.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ваша секташка "дела" немају никакве везе са хришћанским делима. Ви сте умислили (тако су вас набедили) да је то што ви радите добро дело. Прво, имате искривљену науку. Друго, неко од ваших из "водећег тела" је намерно преправљао Библију да може да подржи вашу лошу науку, што је огроман грех. И треће, ви сатанизујете све редом глумећи некакве "изабране" и савршене у вери. Гордост фарисејска.

Галатима, глава 5
19. А позната су дела телесна, која су прељубочинство, курварство, нечистота, бесрамност,
20. Идолопоклонство, чарања, непријатељства, свађе, пакости, срдње, пркоси, распре, саблазни, јереси,

21. Зависти, убиства, пијанства, ждерања, и остала оваква
за која вам напред казујем као што и казах напред, да они који тако чине неће наследити царство Божије.

22. А род је духовни љубав, радост, мир, трпљење, доброта, милост, вера,
23. Кротост, уздржање; на то нема закона.
24. А који су Христови, распеше тело са сластима и жељама.
25. Ако у духу живимо по духу и да ходимо,
26. Да не тражимо лажне славе раздражујући један другог, и завидећи један другом.

И престани да ме сатанизујеш јер си досадан. Немаш други аргумент, већ да спомињеш корумпиране свештенике и да мене називаш сатанистом. Прво себе погледај јер је тебе упослио неки "штаб". Сваку тему сте на овом форуму затрпавали нападима на Тројство, Сина и Духа. И тако годинама једна иста прича. Зато су многи напустили форум јер сте досадни. Колико вам је ум изопачен доказује то што је то за вас некаква победа. А ко вам смета да ширите вашу јерес, њега сатанизујете. Болесна тактика.

Сам наслов ове теме довољно говори како сте оптерећени и затровани против других хришћана. А овамо сте насмејани на вратима, као мислите добро. Видим како мислите добро. Мислите све најгоре, а служите се Библијом док некога не преварите. Онда му потурите ваш "Нови свет" и кренете да трујете како су сви хришћани зли, а само ви добри и "изабрани". Тежак је ваш живот, пун предрасуда и осуда. Вама је најтеже, уопште се не љутим иако пишеш гадости. Знам да је то последица немоћи и туђе контроле над вама који "објављујете". Ви сте робови некаквим "старешинама" којe се крију у сенци и смишљају како да вас упосле. Тамо је легло о коме пишеш.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
188
Ваша секташка "дела" немају никакве везе са хришћанским делима. Ви сте умислили (тако су вас набедили) да је то што ви радите добро дело. Прво, имате искривљену науку. Друго, неко од ваших из "водећег тела" је намерно преправљао Библију да може да подржи вашу лошу науку, што је огроман грех. И треће, ви сатанизујете све редом глумећи некакве "изабране" и савршене у вери. Гордост фарисејска.
Mt 7:13, 14
Uđite na uska vrata! Jer širok je i prostran put koji vodi u propast i mnogo je onih koji njime idu. 14 A uska su vrata i tijesan put koji vodi u život i malo je onih koji ga nalaze.

Mt 7:21-23
Neće svatko tko mi govori: ‘Gospodine, Gospodine’, ući u kraljevstvo nebesko, nego onaj tko vrši volju Oca mojega koji je na nebesima. 22 Mnogi će mi reći u onaj dan: ‘Gospodine, Gospodine, nismo li u tvoje ime proricali i u tvoje ime demone istjerivali i u tvoje ime mnoga silna djela činili?’ 23 Tada ću im kazati: Nikad vas nisam poznavao! Odlazite od mene, vi koji činite bezakonje!
Jk 2:17-26
Tako je i s vjerom — ako nema djela, sama je po sebi mrtva.
18 No netko bi mogao reći: “Ti imaš vjeru, a ja imam djela. Pokaži mi svoju vjeru bez djela, a ja ću tebi svoju vjeru pokazati djelima svojim.” 19 Ti vjeruješ da je jedan Bog, zar ne? Dobro činiš. Ali i demoni vjeruju — i drhte. 20 No kada ćeš shvatiti, nerazumni čovječe, da je vjera bez djela beskorisna?

И престани да ме сатанизујеш јер си досадан. Немаш други аргумент, већ да спомињеш корумпиране свештенике и да мене називаш сатанистом. Прво себе погледај јер је тебе упослио неки "штаб". Сваку тему сте на овом форуму затрпавали нападима на Тројство, Сина и Духа.
Molim te lepo ovaj naslov teme glasi tako i ja te smatram da si njegov izaslanik i iz njegovog staba sta nije jasno, Stavak lepo kaze 1 Ivanova 5:19.
 Znamo da potječemo od Boga, a cijeli je svijet pod vlašću Zloga.

Prema tome ti si pod vlascu zloga samim tim iz njegovog si staba poslat da satanizujes pravu istinu ja znam da je jedna isina koja glasi Efezanima 4:5
Jedan Gospodin, jedna vjera, jedno krštenje, 6. jedan Bog i Otac sviju, koji je nad svima i u svima i djeluje preko svih.

A ti siris Jeres i satanizujes i kazes da Trosjtvo postoji , naveo sam ti stavak koji sve odvojeno govori i da trosjtvo ne postoji niti cak u Biblijskom recniku ako ima ti mi dokazi , sto opet znaci da si pod vlascu zloga i da siris neistinu , i da si iz sotonskog staba i da promovises neistinu.

Сам наслов ове теме довољно говори како сте оптерећени и затровани против других хришћана. А овамо сте насмејани на вратима, као мислите добро. Видим како мислите добро. Мислите све најгоре, а служите се Библијом док некога не преварите.
Mi se sluzimo sa Biblijom ukazujemo na pravu istinu , a ne sa kakvim bukvarom crvenog slova koji ste vi izmislili i lazete ljude kako ne treba da rade toboze jer je svetacki dan , a gde to pise pokazi mi iz Biblije , narod sam vidi koliko ste ih zatrovali , mi im pruzamo pravu vakcinu moramo ih leciti zbog vas.:)

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Naravno kada se ne čupaju za brade i potuku zbog toga što im ta jeres nije jasna, ha?

Чупање за браде није јерес, већ непоштовање Цркве, самог Господа. То што се неко не понаша како треба није повезано са ПРАВИЛНИМ ИСПОВЕДАЊЕМ ВЕРЕ. Наравно да нису сви такви осиони. Свађали су се и у време апостола, па их апостоли критикују за то. То јесте заиста лоше, али не може пореметити истинску веру неискварених.

Ма, само сте ви ти који улазе у Спасење и једини верују и схватају. А ви сте једини којима "штаб" командује како да говорите и живите, како да делујете на интернету. То што све друге хришћане, људе који су слободно дошли на форум без обзира којој цркви да припадају, називате "сотониним штабом за дезинформације", довољно говори за себе. Тачно се види ко је какав.

Ако користите стихове да другог наружите, а себе уздигнете наспрам других које црква није упослила, веома лошу ствар чините. Још се љутите и вређате само зато што некоме смета ваше претрпавање темама које вређају и имају неколико истих циљева. Ви годинама понављате исте реченице, некада више пута дневно на различитим темама.

Најупадљивије од свега је што се ви плашите лепе речи. Било да вам неко упути или да ви некоме упутите. Припремили су вас на рововску борбу са свим хришћанима и вама добронамерност изазива саблазан. Нормалније би вам било да ја вас назовем сатанистима, него да кажем да вам желим све најбоље и да се надам да ћете наћи мир. Заиста вам желим све најбоље од Господа.

Никада вас не бих назвао сатанистима, али то што институцију која вас користи спомињем, то свакако није на ваш рачун. Као када ви спомињете корупцију у православној цркви (и још много других недела), то се не може односити на мене и остале, јер ми немамо учешће у томе. Искени православац изазива више мржње код таквих корумпираних људи, него сви ви из других цркава заједно. Јер ако сам ја у мојој кући пример, увек ће се "моји" свађати са мном, или ће се угледати на мене. Прво балван у свом оку, па онда трн у братовљевом.

Живи били и не сатанизујте нас више јер нема смисла.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Чупање за браде није јерес, већ непоштовање Цркве, самог Господа. То што се неко не понаша како треба није повезано са ПРАВИЛНИМ ИСПОВЕДАЊЕМ ВЕРЕ. Наравно да нису сви такви осиони. Свађали су се и у време апостола, па их апостоли критикују за то. То јесте заиста лоше, али не може пореметити истинску веру неискварених.

A gde se učite čupati se za brade i premlaćivati se? Na ulici ili u Crkvi? Sa čime je povezano to što se sami među sobom ne poštujete? Koga sledite, čiji duh se u vama nastanio kada se sami među sobom ne trpite?
Šta ostalima hrušćanski ko "NEISKVARENI" radite, kada se eto među sobom za brade čupate, ha? Mrzite sami sebe a kamo li one koji nisu sa vama.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
sami među sobom

Причаш као да сте ви са Марса. Има много људи који не мрзе, не можеш све да етикетираш. И међу вама има подмуклих, неискрених, а вероватно има и искрених и добронамерних. Ја не могу све да вас етикетирам, зато и говорим о исправној или кривој науци. Правоверју или јереси.

Пре свега, не можете писати да ми имамо некакве налоге штаба (од сотоне), кад сте ви ти који имају налоге и упутства за агитацију. О себи пишете, онда.

Ако вам нешто не одговара, као ово што сам показао да користите више налога да изгледа као да вас има више (или ко зна), ви као и увек "хватате попове за браде". То је бесмислено. Као да ти покажеш да ја лажем, а ја се правим блесав и нападам Кулу стражара. Ако варате, онда нема смисла да вређаш и сатанизујеш.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Samo se vi čupajte za bradice a nas prozivajte sektom i sektašima zato što vam govorimo da je Bog jedan a ne TRI u jedan.

Dobro je što priznaš da ste podmukli i neiskreni! zato se i vućete za bradice.

A da li i kod nekog drugog ima podmukli i nepošteni i neiskreni i sluge Sotone koji šire Dezinformacije ostavi da se oni sami izjasne a ne ti to da radiš.
Ti češ meni govoriti ša je hrišćanstvo, ha? A tvoj Episkop i Vladika homoseksualac a Popovi ti siluju maloletnu decu. Ti ćeš meni reć da takvih ima i kod drugih, ha?

Poslednja izmena:
Natrag