Sotonin Stab za Dezinformacije

Sta je cilj Staba za dezinformacije

• Da iskreno i tacno pokaze ljudima koja je religija u pravu

Votes: 1 14,3%
  • Da iskreno i tacno objasni ljudima ko je Bog

Votes: 0 0,0%
  • Da iskoristi ljude za svoje ciljeve,da ostave Boga i religiju

Votes: 6 85,7%

• Total voters
    7
Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Da ja vama pojasnim kako funkcioniše Sotonin štab za dezinformacije.

Vidite velika je razlika kada je neko Homoseksualac odnosno "Peder" kako novine pišu i ko je BI seksualac. Nije civilizovano nekom reći da je Peder ili Homoseksualac, kad se to može reći i civilizovano da je BI seksualac!
Eto tako zvuči puno bolje a i priliči Pravoslavnoj crkvi.

podrzavas jednu stranu jer si nastran

Ти си заиста оптерећен човек. Прво све нас називаш сатаниним слугама, радујеш се уништењу света, и непрестано вређаш сваког ко се не слаже са тобом.

Ако сам и ставио видео где бивши ваши чланови који су 3-4 генерације у том култу сведоче о лажима и преварама, онда то може побољшати сазнање где се стварно налази један од "штабова", како ти кажеш.

Вређаш јер се показало да користите мултиналоге. И сви су криви и сатанисти, а ти (ви) говориш апсолутну истину? Тужно...

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/308625/Kusturica-Pa-sta-ako-je-Kacavenda-peder

Pa ništa! Treba svaki Pravoslavac da vidi ko njega uči ili koga on sledi.
Pravoslavac treba da se pomiri sa time jer pedera ima svuda, pa zašto da ih nema i u Pravoslavnu Crkvu:

"Pedera ima poštara, atletičara, pa zašto ih ne bi bilo i u crkvi? Pogledajte koliko ih je u Katoličkoj crkvi u Americi, koji je broj tih koji su zapravo s one strane heteroseksualnog života. Vidim da to više pogađa ove organizatore gej parade. Uče nas da budemo skloni paradi ponosa, prave filmove o tome kako je to normalno i sad odjednom jedino ne valja što je taj koji je u crkvi, taj vladika - biseksualac. Gde je sad razumevanje? I za njega treba razumevanje, nije mu lako", rekao je Kusturica za "Kurir".

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Какве то везе има са мном? Да ли се ја понашам као ти људи које ми "натрљаваш на нос"? Сигурно да не. Разлика је што ти говориш оно што су преваранти из вашег старешинства зацртали.

И сад ћете ви за сваку моју реч да ископавате примере "попова". Тако једино и умете, кад останете без речи за нормалну дискусију. Тако годинама радите. Ја нађем да се бавите мултиналозима, ти показујеш шта Качавенда ради. Немоћ, сад сам сигуран.

Боље да се и ја смирим мало јер нема шта више да се каже. Зато не називајте све друге сатанистима јер је безобразно, неистинито и увредљиво. Прво погледајте како се ви понашате, као чопор вукова. Пун цинизма и лоших намера. Жао ми је што су вас тако искварили, заиста.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Какве то везе има са мном? Да ли се ја понашам као ти људи које ми "натрљаваш на нос"? Сигурно да не. Разлика је што ти говориш оно што су преваранти из вашег старешинства зацртали.

И сад ћете ви за сваку моју реч да ископавате примере "попова". Тако једино и умете, кад останете без речи за нормалну дискусију. Тако годинама радите. Ја нађем да се бавите мултиналозима, ти показујеш шта Качавенда ради. Немоћ, сад сам сигуран.

Боље да се и ја смирим мало јер нема шта више да се каже. Зато не називајте све друге сатанистима јер је безобразно, неистинито и увредљиво. Прво погледајте како се ви понашате, као чопор вукова. Пун цинизма и лоших намера. Жао ми је што су вас тако искварили, заиста.

Ama nema nikakve veze sa tobom, ko je reko da ima, ja nisam? Ja sam tebi samo dostavio ko ti je Vladika ko Episkop a ko ti je Pop isto i šta ti je Vladika šta ti je Episkop a šta ti je Pop, tačno?
Dakle dostavio sam ti stanje poglavara, Starešina u tu tvoju Crkvu, ništa više. E i šta je tu moja loša namera kada govorim istinu, smeta ti istina valjda, ha? I, šta ti kažeš ko su sad prevaranti, lopovi, lažci, pederi i pedofili?
Kolega ja samo hoću da ti dam do znanja da kakav ti je Vladika, Episkop i Pop takva je i pastva ništa više, a ti ljuti se do sutra tvoj je problem što ti je Crkva puna takvih starešina koji imaju i šta da te poučavaju.

Što se bre igraš gvozdenim klikerima u staklenoj kući! Što ti to treba, vodi brigu o tvom dvorištu umesto što se brugaš o tuđem.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vi ne znate nista drugo, niti nesto lepo da pricate nego da blatite i pljujete po drugim verama.
To pokazuje koliko zla i mrznje imate u srcu. Pravite sebe svece, a toliko se gorcine i hvalisavosti da videti u vasim srcima i postovima, puni ste sebe, kao i fariseji.

Dobro: Hramagedon, Appocketz i ostali prikriveni svedoci... Da li ja treba i vama da postavljam ovakve videe, tuce i pedofile (a Jehovini Svedoci su vam najpoznatiji medju pedofilima, eto vam vas Michael Jackson, pedofil br. 1), moguce i da je Russel bio pedofil jer je odgovarao za to pred sudom. I ako hocete za bilo koju crkvu cu vam postaviti isto.
Znate da nije problem da postavim..

Pa ne meri se istina prema tome koliko u nekoj crkvi ima gresnika, vec da li ispoveda ispravnu nauku ili ne.
I da li ta nauka koju ta crkva ispoveda menja zivote ljudi na bolje ili ne..
To je i Hristos tako ucio ''ili donosi dobar rod ili ne''.(pa ste njegove reci izvrnuli).
I Apostoli su imali nesuglasice i svadjali se medjusobno(ko je veci, mozda se i potukli), trebamo li sve da ih nazovemo satanistima?
Bili su veliki gresnici, cak su se i Hrista odrekli na kraju, niko nije bio pored njega dok je umirao na krstu sem apostola Jovana.

Kako vas nije zao da nekoga ko je iskren vernik, veruje u Isusa Hrista, nazovete ''hulnik'' , ''otpadnik'' , ''satanista'' , ja nikada vas ne bi tako nazvao niti zelim to da radim.
Ali kada vec tako reagujete mrznjom prema svima koji nisu vasi, sta ste vi onda i kako onda vas covek da nazove, nego ''sotonin stab za dezinformacije''. Sirite ovde lazi o drugim verama a pravite svoju: ''Jehovisticku'' jedinu ispravnu.
To vam je cilj i nista drugo.
Dobro je Adrijan primetio, vas je neko uposlio da to radite. I ne samo to, vi ste svi Jehovini Svedoci.
A promovisete svoju nauku praveci se da niste.
Koliko sam vas samo puta uhvatio u lazi.
Koliko puta sa laznim nalozima, i koliko puta ste licemerno izvrtali tekstove iz biblije, kao i Ris sto je radio, pa je na kraju priznao da nije mogao da odoli a da ne ''slaze''.
I vi nas nazivate ''sotonin stab za dezinformacije''.
Puni ste mrznje i u vama ljubavi nema, a u kome nema ljubavi u njemu vlada sotona i dezinformacija koja dolazi od J.S.
Cilj je da se unizi Isus Hristos, i to se radi danas svuda, u filmovima u knjigama, price tipa Den Braun, da je imao zenu i sl..
Sve to sluzi dezinformacijama, da umanji Hrista i nacini ga stvorenim bicem, a vi to radite.
Niko vaseg Jehovu nikad nije napao, imate ga i danas eno Jevreji ga slave, idite njima pa im se pridruzite, a nas ostavite da verujemo u Hrista Raspetoga, Boga i Spasitelja nasega, jer to je Hriscanstvo.
''Ko god se odrice gospodara koji ih je otkupio'' je od sotone.

Jedini ovde na forumu koga mogu da pohvalim je Laodikeja, kod koga nikad nisam video, ni najmanje gorcine ni ljutnje, vec naprotiv ljubavi i postovanja prema svima.
Iako se mozda s njim ne slazem u svemu.
Adrijan je isto duhovan covek, trudi se da vam objasni, covek ima strpljenja, i nimalo nije kao vi.
A vi ste puni gorcine i dezinformacija!
Vi ste u stvari ''stab za dezinformacije'' , zaverili ste se da idete po forumima i sirite neistinu, umnozili ste naloge po ko zna cijoj direktivi, i ovde se pretvarate, to se vidi po kolicini mrznje i svega sto izlazi iz vasih usta.
Zato necete vi prevariti ovde nijednog iskrenog coveka.
Jer Hristove ovce ''njega znaju i on njih zna i zove ih po imenu''.
A vi ste vukovi odeveni u ovcje ruho!

Cast izuzecima, nisu svi takvi, ima koji su prevareni. Ali ja znam koji su poslani iz vaseg staba...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Vi ne znate nista drugo, niti nesto lepo da pricate nego da blatite i pljujete po drugim verama.
To pokazuje koliko zla i mrznje imate u srcu. Pravite sebe svece, a toliko se gorcine i hvalisavosti da videti u vasim srcima i postovima, puni ste sebe, kao i fariseji.

Dobro: Hramagedon, Appocketz i ostali prikriveni svedoci... Da li ja treba i vama da postavljam ovakve videe, tuce i pedofile (a Jehovini Svedoci su vam najpoznatiji medju pedofilima, eto vam vas Michael Jackson, pedofil br. 1), moguce i da je Russel bio pedofil jer je odgovarao za to pred sudom. I ako hocete za bilo koju crkvu cu vam postaviti isto.
Znate da nije problem da postavim..

Pa ne meri se istina prema tome koliko u nekoj crkvi ima gresnika, vec da li ispoveda ispravnu nauku ili ne.
I da li ta nauka koju ta crkva ispoveda menja zivote ljudi na bolje ili ne..
To je i Hristos tako ucio ''ili donosi dobar rod ili ne''.(pa ste njegove reci izvrnuli).
I Apostoli su imali nesuglasice i svadjali se medjusobno(ko je veci, mozda se i potukli), trebamo li sve da ih nazovemo satanistima?
Bili su veliki gresnici, cak su se i Hrista odrekli na kraju, niko nije bio pored njega dok je umirao na krstu sem apostola Jovana.

Kako vas nije zao da nekoga ko je iskren vernik, veruje u Isusa Hrista, nazovete ''hulnik'' , ''otpadnik'' , ''satanista'' , ja nikada vas ne bi tako nazvao niti zelim to da radim.
Ali kada vec tako reagujete mrznjom prema svima koji nisu vasi, sta ste vi onda i kako onda vas covek da nazove, nego ''sotonin stab za dezinformacije''. Sirite ovde lazi o drugim verama a pravite svoju: ''Jehovisticku'' jedinu ispravnu.
To vam je cilj i nista drugo.
Dobro je Adrijan primetio, vas je neko uposlio da to radite. I ne samo to, vi ste svi Jehovini Svedoci.
A promovisete svoju nauku praveci se da niste.
Koliko sam vas samo puta uhvatio u lazi.
Koliko puta sa laznim nalozima, i koliko puta ste licemerno izvrtali tekstove iz biblije, kao i Ris sto je radio, pa je na kraju priznao da nije mogao da odoli a da ne ''slaze''.
I vi nas nazivate ''sotonin stab za dezinformacije''.
Puni ste mrznje i u vama ljubavi nema, a u kome nema ljubavi u njemu vlada sotona i dezinformacija koja dolazi od J.S.
Cilj je da se unizi Isus Hristos, i to se radi danas svuda, u filmovima u knjigama, price tipa Den Braun, da je imao zenu i sl..
Sve to sluzi dezinformacijama, da umanji Hrista i nacini ga stvorenim bicem, a vi to radite.
Niko vaseg Jehovu nikad nije napao, imate ga i danas eno Jevreji ga slave, idite njima pa im se pridruzite, a nas ostavite da verujemo u Hrista Raspetoga, Boga i Spasitelja nasega, jer to je Hriscanstvo.
''Ko god se odrice gospodara koji ih je otkupio'' je od sotone.

Jedini ovde na forumu koga mogu da pohvalim je Laodikeja, kod koga nikad nisam video, ni najmanje gorcine ni ljutnje, vec naprotiv ljubavi i postovanja prema svima.
Iako se mozda s njim ne slazem u svemu.
Adrijan je isto duhovan covek, trudi se da vam objasni, covek ima strpljenja, i nimalo nije kao vi.
A vi ste puni gorcine i dezinformacija!
Vi ste u stvari ''stab za dezinformacije'' , zaverili ste se da idete po forumima i sirite neistinu, umnozili ste naloge po ko zna cijoj direktivi, i ovde se pretvarate, to se vidi po kolicini mrznje i svega sto izlazi iz vasih usta.
Zato necete vi prevariti ovde nijednog iskrenog coveka.
Jer Hristove ovce ''njega znaju i on njih zna i zove ih po imenu''.
A vi ste vukovi odeveni u ovcje ruho!

Cast izuzecima, nisu svi takvi, ima koji su prevareni. Ali ja znam koji su poslani iz vaseg staba...

Vidiš da po Bibliji raspravljati nemaš kapacitet ni ti a ni ovi tvoji iz Sotoninog kluba za Dezinformacije. Evo šta vi znate, pa hajd da ti ja ne uskratim zadovoljstvo kada si se počeo naslađivati idemo onda redom.

Postavi šta imaš da postaviš! jer dosta sam se tebe naslušao ali ništa od dokaznog materijala, samo pričam ti priču. Dakle hajd spamuj svaku temu oko korisnika foruma da ti vidim hrišćanstvo.
Ne reko li ja da kakav vam Episkop, Vladika i Pop ni vi ne možete biti ništa bolji, jel sam tako reko?

E i šta sad! unizujem ti i Vladiku i Popa i Episkopa još i hulim na dogmu o drugom Bogu Presvete Trijade Bogova, ha? i šta ćeš sada ti? Branićeš si te tvoje lopove, pedere i pedofile koji malotetnice siluju, to hoćeš.

Pa kad nisi dorastao po Bibliji raspravljati onda napred brani si starešine zašto da samo u vašoj Crkvi nema ni lopova ni lažova ni pedera a ni pedofila kad ih svugde ima, izvolte.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vidiš da po Bibliji raspravljati nemaš kapacitet ni ti a ni ovi tvoji iz Sotoninog kluba za Dezinformacije. Evo šta vi znate, pa hajd da ti ja ne uskratim zadovoljstvo kada si se počeo naslađivati idemo onda redom.
Postavi šta imaš da postaviš! jer dosta sam se tebe naslušao ali ništa od dokaznog materijala, samo pričam ti priču. Dakle hajd spamuj svaku temu oko korisnika foruma da ti vidim hrišćanstvo.

JA od tvog dokaznog materijala nisam video ni slovo ''D'' , dakle nemoj meni pricati o dokazima jer ih ni sam nemas nego su ti dokazi ''tertulijan'' , ''atanasije'' i ''dictonary recnik''.
Kad budes dao nesto iz biblije relevantno da ti odgovorim onda cu ti biblijom i odgovoriti i potkrepiti svoje tvrdnje.
Dotle mozes da pricas u prazno, koliko god hoces.
I nije vam neki ''stab za dezinformacije'' , morate malo da poradite na tim ''informacijama-dezinformacijama''.

A te dokaze imam, mogu ti postaviti sudske procese, novinske izvestaje, videe, snimke vesti sa tv i sl.. Gde su J.S. cinili ista dela koja vi ovde postavljate, dakle silovali decu!
I sta sad hoces da se spustam na vas nivo?
Jel to hriscanstvo, pa takve stvari da postavljam?

Ne reko li ja da kakav vam Episkop, Vladika i Pop ni vi ne možete biti ništa bolji, jel sam tako reko?
E i šta sad! unizujem ti i Vladiku i Popa i Episkopa još i hulim na dogmu o drugom Bogu Presvete Trijade Bogova, ha? i šta ćeš sada ti? Branićeš si te tvoje lopove, pedere i pedofile koji malotetnice siluju, to hoćeš.

Ne branim ja nikog ko cini zlo i radi gadosti. Ja to osudjujem! Jel sam ja mozda takvo sta branio??? Sta pricas to???
A posto ti nas svrstavas u takvu grupu i gore si rekao da mi ''nismo nista bolji'' , to pokazuje vasu mrznju prema svima koji su drugacijeg misljenja i vere.
Dok ja postujem tudje misljenje i imam Hristov Duh, vas se pokazuje da je od Oca sotone.
To je antihristov duh.
Nikada nikoga nisam mrzeo zato sto veruje drugacije.
Ali vi ne volite nikog, samo svoje.
Po tome se poznaju deca Bozja i deca djavolova.
Deca Bozja vole sve ljude, a vi sami sebe.
Pa kad nisi dorastao po Bibliji raspravljati onda napred brani si starešine zašto da samo u vašoj Crkvi nema ni lopova ni lažova ni pedera a ni pedofila kad ih svugde ima, izvolte.

Prvo recnik te odaje da si Jehovin Svedok, samo oni svoje ''vodje'' nazivaju ''staresine''.
Drugo: Naravno da gresnika ima svuda. Ima ih i medju tvojim Jehovinim svedocima, i odavno sam ja shvatio da ako i nisi clan(ili vesto prikrivas) , onda si simpatizer.
Svejedno ako nisi u toj organizaciji, a ovako reagujes to je neshvatljivo, jer niko ko nije poucen toj teologiji, ne bi ovako pricao.
Ako hoces da ti dokazem da su J.S. pedofili i da siluju decu, dokazacu ti to cinjenicama.
A rekao sam, nikada to nisam radio da bi diskreditovao neku veru, niti je to dokaz pogresne teologije.
Uvek sam koristio bibliju i samo bibliju. Ali tebi predrasude ne daju da vidis dalje od nosa.
A to sto radite, niti je Hriscanski, niti je dokaz, za bilo sta...
Blatite druge a sebe uzdizete, a isti ste, i iste grehe cinite...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
"Teorija zavere" - jadno i patetično! Ako nisi vernik, onda si "vanjski neprijatelj", a ako si vernik a ne veruješ na način na koji ti ja naređujem onda si "unutrašnji neprijatelj"! Da li vi, (neki pojedinci na ovom forumu), uopšte razmislite o ovome šta pišete ovde? Naknadno pročitajte sami sebe, ja vas molim, pa naknadno sami sebe okaraterizujte. To bi vam bila primjerena kazna za sve ovo šta pišete ovde-obraćam se isključivo samo nekim pojedincima na ovom forumu koji će se odmah, kao takvi prepoznati i požuriti da me lično ovde sotoniziraju. Svaka čast nekim članovima ovog foruma koje iznimno cenim, ali su to ovde, na moju žalost, samo iznimke. Ovaj forum se zove "Religija", a ja sam na njemu spoznao jako malo istinskih nevernika a još manje istinskih vernika. ... čekam ... (premda već znam da neću dočekati ništa konstruktivno a kamo li pametno, bez obzira, kao večiti optimista, ja se uvek nadam)

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Vidiš da po Bibliji raspravljati nemaš kapacitet ni ti a ni ovi tvoji iz Sotoninog kluba za Dezinformacije.

Мире, ни један симпатизер било које верске групе неће нападати све остале. То раде само припадници ЈС-а који су тако научени. Они све нас гледају исто и сврставају у "сотонски клуб". Тако су им рекли. На крају месеца они предају извештај о својим "делима", како то називају. Бар да стварно преносе радосну вест, па да им се ништа не замери, него све друге хришћане вређају и сатанизују. Потпуно исто понашање имају и муслимани који све хришћане описују баш као и сведоци. Апсолутна подударност. Једино што једни користе име Јехова, а други Алах. А догме су им потпуно исте, тј. оспоравају све најважније хришћанске догме.

Код адвентита су скоро сви сем Лаодикеје на овом форуму рекли да су наш Бог и Алах један исти Бог, само зато што Алах у преводу значи Бог. И ЈХВХ значи Бог, али не онакав како га сведоци и муслимани представљају. Зато и истичу име, као да је то световно име. Али од јединог имена које нам је дато за Спасење праве вулгарне пошалице. Зато се и једни и други не уздају у Господа Исуса, већ у Јехову или Алаха.

Ипак, не треба их мрзети или вређати, они су само жртве једног култа. Може да се деси да неко почне да преиспитује истинитост речи које су им наложили да пишу и говоре, па се отргне од те преваре. Дубоко верујем да је Божија промисао да неки људи уђу у те култове. Јер онда, након изласка, могу да посведоче шта се тамо стварно ради, како их уче, како их "дресирају" под сталном претњом да ће бити избачени, проклети, осуђени на пакао после Армагедона и сл.

Ти људи су под сталним страхом да изгубе Спасење јер су их тако програмирали. Зато и не смеју да преиспитују "старешине" и њихове одлуке. Они су за њих бог који се не преиспитује. Тешко је њима, немају слободу и не осећају хришћанску љубав. Само дисциплина и напоран рад (дејствовање по улицама и интернету). Морају да испуне задатак да их "старешине" не укоре и извређају пред свима.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Vidiš da po Bibliji raspravljati nemaš kapacitet ni ti a ni ovi tvoji iz Sotoninog kluba za Dezinformacije.
Код адвентита су скоро сви сем Лаодикеје на овом форуму рекли да су наш Бог и Алах један исти Бог, само зато што Алах у преводу значи Бог. И ЈХВХ значи Бог, али не онакав како га сведоци и муслимани представљају. Зато и истичу име, као да је то световно име. Али од јединог имена које нам је дато за Спасење праве вулгарне пошалице. Зато се и једни и други не уздају у Господа Исуса, већ у Јехову или Алаха.

YHWH je persoalno ime Boga i Oca našega!

Elohim u prevodu znači Bog, kao što i:
God, Alah, Dios ....itd

Ni Alah nije Božije ime kao što nije ni God ili Dios! Bog ima samo jedno ime

Ivan 17,8 jer riječi koje si mi dao njima predadoh i oni ih primiše i uistinu spoznaše da sam od tebe izišao te povjerovaše da si me ti poslao.

Ivan 17,9 Ja za njih molim; ne molim za svijet, nego za one koje si mi dao jer su tvoji.

Ivan 6,44Nitko ne može doći k meni ako ga ne povuče Otac koji me posla; i ja ću ga uskrisiti u posljednji dan.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
nema veće žalosti
nego kada čovjek koji tvrdi da je propovjednik Evanđelja Gospodina Isusa Krista
ne razumije razliku između titule i osobnog imena Božjeg,

kod nas kršćana se to uči na prvom satu biblijske škole
dakle mala djeca, oni koji su na mlijeku znaju što znači titula, a šta je to osobno ime

evo na šta su spale crkve danas, a predstavljaju se kao vrata raja

jasno se vidi koga to crkve postavljaju za pastire i tko ustvari stoji iza svega toga

sedmerostruki jao onome tko se penje mimo vrata da ukrade.....

Natrag