Sotonin Stab za Dezinformacije

Sta je cilj Staba za dezinformacije

• Da iskreno i tacno pokaze ljudima koja je religija u pravu

Votes: 1 14,3%
  • Da iskreno i tacno objasni ljudima ko je Bog

Votes: 0 0,0%
  • Da iskoristi ljude za svoje ciljeve,da ostave Boga i religiju

Votes: 6 85,7%

• Total voters
    7
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Skrati priču i odgovori na jasno postavljeno pitanje:
U Mateju 6,9 je dat primer kako treba a i kome treba da se molimo.
Samo jedno pitanje za tebe.

Da li Bog nece cuti molitvu ako u njoj ne izgovaramo Jhwh, vec samo OCE kako je Isus i napomenuo "Овако дакле молите се ви: Оче наш који си на небесима" ?
Prestanite sa spamovanjem i povedite računa gdje šta pišete. Ovo nije tema o molitvama, nego o sotoninom štabu za dezinformacije.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Ako se krivo mole to bi trebo da bude šablon Sotne i njegov štab dezinformacija, ja bar tako mislim.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Hajde malo da se igramo.
Da ste kojim slucajem satana,kako bi ste napakostili Bogu i ljudima?
Da li bi ste se prvo potrudili da sakrijete njegovo ime ,a potom da ga prikazete kao trojstvo?
Zamolio bi sve entuzijaniste da se potrude da objasne umetnost pretvaranja jednog boga u trojstvo iz ovog stiha.
5.moj 6:4
Čuj, Izraele! Jahve je Bog naš, Jahve je jedan!
4 Čuj, Izrailju: Gospod je Bog naš jedini Gospod.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Hajde malo da se igramo.
Da ste kojim slucajem satana,kako bi ste napakostili Bogu i ljudima?
Da li bi ste se prvo potrudili da sakrijete njegovo ime ,a potom da ga prikazete kao trojstvo?
Zamolio bi sve entuzijaniste da se potrude da objasne umetnost pretvaranja jednog boga u trojstvo iz ovog stiha.
5.moj 6:4
Čuj, Izraele! Jahve je Bog naš, Jahve je jedan!
4 Čuj, Izrailju: Gospod je Bog naš jedini Gospod.
Ni ovo nije za kontekst ove teme. Pitanja o Svetom Trojstvu, postavljajte na temi o Svetom Trojstvu!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Osnova ove moje zamisljene igre je da se uvidi kako protivnik deluje,sta on radi u odredjenim situacijama.
Nesto slicno kao naprimer,kad se igra fudbalska utakmica,sta ce protivnik uciniti da nas pobedi,ili fer igrom,ili simulacijama,namestaljkama,gribim faulovima i slicno.
Za pocetak sam dao samo ideju kako nekoga prevariti,da se od jednog Boga napravi trojstvo.
Ali ideja ima bezbroj.
Naprimer druga ideja je kako naterati ljude koji nisu ubice da postanu ubice na temelju svetog pisma.
Ili kako naterati osobe koje su protiv sexualnog nemorala i navesti ih na sexualni nemoral uz biblijsko odobrenje itd...
Nadam se da se nisi naljutio ,sto sam na prvo mesto stavio kako pretvoriti jednog boga u trojstvo,ali moze i drugim redom.
Slobodno mozete ubaciti i neke svoje ideje,ovo je samo igra,
covece ne ljutite se :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Osnova ove moje zamisljene igre je da se uvidi kako protivnik deluje,sta on radi u odredjenim situacijama.
Nesto slicno kao naprimer,kad se igra fudbalska utakmica,sta ce protivnik uciniti da nas pobedi,ili fer igrom,ili simulacijama,namestaljkama,gribim faulovima i slicno.
Za pocetak sam dao samo ideju kako nekoga prevariti,da se od jednog Boga napravi trojstvo.
Ali ideja ima bezbroj.
Naprimer druga ideja je kako naterati ljude koji nisu ubice da postanu ubice na temelju svetog pisma.
Ili kako naterati osobe koje su protiv sexualnog nemorala i navesti ih na sexualni nemoral uz biblijsko odobrenje itd...
Nadam se da se nisi naljutio ,sto sam na prvo mesto stavio kako pretvoriti jednog boga u trojstvo,ali moze i drugim redom.
Slobodno mozete ubaciti i neke svoje ideje,ovo je samo igra,
covece ne ljutite se :)
Nemam se ja zašto ljutiti i nije riječ o tome, nego o činjenici da je nekolicina vas koji pišete ovdje, počela pisati o Svetom Trojstvu po svim temama na kojima se javljate. To nema nikakvog smisla i to je čisto spamovanje tema, a to nije dozvoljeno ni Pravilnikom foruma.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Ja kad ne znam oda pitam, a pitam dok ne dobijem odgovor.

Pitanje glasi:

Ko su ti što su u Sotoninom štabu za dezinformacije?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Nemam se ja zašto ljutiti i nije riječ o tome, nego o činjenici da je nekolicina vas koji pišete ovdje, počela pisati o Svetom Trojstvu po svim temama na kojima se javljate. To nema nikakvog smisla i to je čisto spamovanje tema, a to nije dozvoljeno ni Pravilnikom foruma.

Ne znam za druge,ali ja gledam da se uglavnom drzim odredjene teme.
Cilj ove moje teme jeste samo da se svima razotkrije sotonska taktika,i njegove tehnike dezinformacija.

Prica da je sotona veoma lukav i mocan i kao sto je u politici naveo ljude da ratuju za njegove interese,tako ih je kroz svoja tumacenja Biblije povukao na svoju stranu.
Evo na primer kako je naveo ljude da ratuju ?Dal u Bibliji igde Isus trazi od svojih ucenika da ubijaju druge ljude?
Ne pise nigde,ali te granice su neverovatno velike dokle moze da ide.
Mozda cu pogresiti za sledeci primer,ali radjen je prema poslovici "kadija te tuzi,kadija te sudi".

Eto naprimer,moj narod je optuzena za genocid nad hrvatskim narodom.
Mog naroda vise nema u Republici Srpskoj Krajini,ali moj narod je optuzen da je sam sebe genocidno proterao sa svojih vekovnih ognista.Sta ucimo iz ovoga?
Da neko misli da ako se laz ponovi 1000 puta,da ce onda to postati istina.
Cinjenice govore sasvim suprotno.Uz pomoc Nato pakta i nelegitimne hrvatske vojske,proterano je ,pobijeno i popaljeno sve od srpskih civila,nekretnina pa do domacih zivotinja.Posle svega toga,na dan tog zlikovackog i genocidnog cina,ta ista gospoda dolaze i divljaju na tom mestu,po srpskim grobovima,slaveci tu genocidnu akciju.Zanimljivo je da su ista gospoda dala mnogim ulicama u Hrvatskoj imena po cuvenim ustasama iz II svetskog rata,kao ulica Mileta Budaka itd....
Nazalost skoro ceo zapad veruje u tu Nato-hrvatsku laz kao istinu.
Zanimljivo je da su od svih verskih organizacija,jedino Jehovini svedoci kao razlog za izbijanje rata u Jugoslaviji,naveli Nasilno otcepljenje Slovenije i Hrvatske!!!

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
1.305
Ja kad ne znam oda pitam, a pitam dok ne dobijem odgovor.

Pitanje glasi:

Ko su ti što su u Sotoninom štabu za dezinformacije?

Za Laodikeju i mire000
Zašto nećete da komentarište moje postove? Lepo sam pito, udostojite se odgovoriti, veoma mi je stalo do toga šta vas dvojca mislite po otvorenoj temi.

Natrag