Snovi

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Na žalost, uvijek sanjam intenzivne snove, da ih preživljavam organski. Naime, često sanjam da mi je neko blizak umro ( opravdano , jer sam imala dosta smrtnih slučajeva ) i kada se probudim, preživim to osjećanje kao da se stvarno dogodilo. Tako da me snovi uništavaju.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Moj san traje ili 10 sekundi,ili sanjam crno...ili traje 4 sata...nikad da prestane...
Jedno veče sam spavao samo sat vremena a osećam da sam sanjao ceo dan...već na pola sna sam izvalio da samo sanjam,ali sam se uplašio da se nikad neću probuditi...Mislim da bih mogao 2 filma da napravim od tog sna....predugačak je bio...

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Moj san traje ili 10 sekundi,ili sanjam crno...ili traje 4 sata...nikad da prestane...
Jedno veče sam spavao samo sat vremena a osećam da sam sanjao ceo dan...već na pola sna sam izvalio da samo sanjam,ali sam se uplašio da se nikad neću probuditi...Mislim da bih mogao 2 filma da napravim od tog sna....predugačak je bio...
San zapravo traje samo nekoliko sekundi :blum3:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Desava se...u zadnje vrijeme sanjam mrtvace i mnooooooogo krvi pa mi ne bude dobro...koliko god da se puta probudim kad opet zaspim nastavi tamo gdje je stalo...desi se i da placem u snu...sinoc sam se i ugrizla za usnu u snu...:???:sve mi bila krrrrv:cray:
San mi nekad moze popraviti ili pokvaiti dan maksimalno...
Cesto sanjam i da se udajem u vjencanici ili da se poradjam i uvjek rodim djecaka...:???:

Član
Učlanjen(a)
19.01.2011
Poruka
0
moze li neko da mi pomogne veoma cesto sanjam taj san!
Budim se u nepoznatoj kuci koja je ogromna i sa nekim dedicom bezim od neke devojke koja veoma podseca na onu iz filma krug,
u jednom trenutku se okrecem i vidim da nje uvopste nema i dolazim do dvoje vrata ispred vrata se nalze makaze i ja u strahu
uzimam te makaze i ulazim u sobu i cim sam usao cujem neki jeziv zvuk i sa makazama krenem da bodem ka tom smeru i ubodem
neku devojcicu koja umire i kaze da ce se osvetiti i tu se budim.A dedicu uvopste vise ne vidim , a i svestan sam da sanjam

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ja često sanjam da se nalazim na Planeti Bureka. A meni fali jogurt...

Natrag