Snovi

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Sanjao sam jed... .... ..... sanjao sam jednu ...strasno strasnu....rasnu...crnu....zeenuuu....dominantnu....insistirala je da bude iznad....malo sam se opirao....pa sam pristao ....( lakse bratee...a ona srecna jer je pobedila ).....pa onda poce da komanduje....a ja sta cu ...na izvrsenje ( izvrsi...pa se zali )....i taman sam se overklokovo ....i krenuo u puc ....da svrgnem dusmanku....zazvoni prokleti budilnok ( maku mu boziju )......... ...... ..... ovo su zdravi snovi......samo ebeni kanadjani misle suprotno...turim ih na....

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Sanjao sam jed... .... ..... sanjao sam jednu ...strasno strasnu....rasnu...crnu....zeenuuu....dominantnu....insistirala je da bude iznad....malo sam se opirao....pa sam pristao ....( lakse bratee...a ona srecna jer je pobedila ).....pa onda poce da komanduje....a ja sta cu ...na izvrsenje ( izvrsi...pa se zali )....i taman sam se overklokovo ....i krenuo u puc ....da svrgnem dusmanku....zazvoni prokleti budilnok ( maku mu boziju )......... ...... ..... ovo su zdravi snovi......samo ebeni kanadjani misle suprotno...turim ih na....
Koliko psovki ali dobro je da ih nisi otkrio

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Mislim da sanjamo uglavnom ono sto nam se u toku dana desavalo i o cemu smo razmisljali..

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Samo da kazem.Jel se desilo da nesto sanjamo i da vidimo neku sliku i sutra je bas takvu vidimo.E to se zove dezevu.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Opet otvarate duple teme, bez provere da li nešto slično već imamo. Kao što vidite, spojila sam teme.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ja sam sanjao da sam otisao u Francusku i sutradan sam za malo otisao:)

Natrag