Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za Laodikeja : Nigde u bibliji ne možeš naći da su crnci nastali ukrštanjem čoveka i majmuna pa vi ipak verujete Elen Vajt da se upravo to desilo.
Baumaesteru, zaboravio si da prilozis biblijski tekst koji dokazuje da su tu bili u pitanju Andjeli.
Sto se tice ostalog, ja sam vec napomenuo, da je sama pomisao da su neki pali andjeli silazili sa neba i odrzavali intimne odnose sa ljudima suluda, jer se zna da su andjeli, ili pak demoni, duhovna bica, koji nemaju moc reprodukcije, njihova uloga kao duhovnih bica nije u tome da stvaraju potomstvo, niti su stvoreni iz te svrhe, cak sta vise, nemaju fizicke reproduktivne organe.
Ako je to tako, zasto bi Bog jednom andjelu dao takvu mogucnost, odnosno stvorio takvu anatomsku strukturu i funkciju njegovih spoljasnjih i unutrasnjih organa, seme, itd, ako su oni stvoreni sa iskljucivo jednim ciljem, a ne da stvaraju potomstvo, jer Bog nista ne radi bez svrhe.
Mi ljudi smo stvoreni da stvaramo potomstvo, i imamo seksualne nagone, koji su se padom u greh nazalost izopacili, andjelima nije data ta mogucnost da ulaze u intimne odnose, jer su to duhovna bica...
Ova slika:
U originalu je više nego vjerovatno, izgledala ovako:
Naravno da mogu. Danas je u Photoshopu moguće uraditi sa slikama sve što zamisliš. Ja sam samo na ovom jednom primjeru pokazao kakve su te mogućnosti, pa zbog toga, kada nam se podastiru bilo kakvi "dokazi" u vidu fotografija, treba biti krajnje oprezan i skeptičan.Uredniče da li se i ostale slike mogu tako umanjiti one lobanje a oni ljudi povećati?
Ne zaboravi da su i ljudi nazvani sinovi Bozji..
Isus kaze na jednom mestu `DA SE NAZOVETE SINOVI VIDELA I OCA SVOJEGA KOJI JE NA NEBESIMA.
Na drugom mestu Isus svoje ucenike naziva decicom `DECICO JOS SAM MALO S VAMA.
Sto se tice tvog izlaganja o Andjelima, demonima, i tartaru, to je cista filozofija.
Andjeli su pali andjeli, demoni...
Ove slike su falsifikati; a da se pronadju fosili prepotopnih ljudi, verovatnoca je mala. Paleontologiju kontrolisu evolucionisti, a fosili prepotopnih ljudi se kriju ili unistavaju.Ova slika:
U originalu je više nego vjerovatno, izgledala ovako: