Daj boze da nije ugasena,samo da je neki problem.Valjda ce se ubrzo neko oglasiti od moderatoraNiko od Moderatora se nije oglasio tako da nezname jel ugasena ili je problen negde drugde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Daj boze da nije ugasena,samo da je neki problem.Valjda ce se ubrzo neko oglasiti od moderatoraNiko od Moderatora se nije oglasio tako da nezname jel ugasena ili je problen negde drugde.
I jas nadame se isto ko tebe ali mora neka sema da se napravi da te logove dobija samo ako neko te predlozi iz foruma pa onda moderatori da ti posalje te logove inace vako, evo primer ja sam nov u svenu ovome i ovaj program mi je bila jedina alternativa sad radi razni debilcina nemam ni programe za tv pa moram pak pi strimove sadnadam se da oni koji prave zloupotrebe nisu uspeli da nam prekinu aplikaciju, sve mislim da je neki zastoj u momentu i da ce dobri ljudi koju su to napravili, resiti i opet cemo moci da gledamo. Pozdrav autorima aplikacije.
@boki71 može li se riješiti na način da aplikaciju može skinuti i pokrenuti koristeći svoj user/pass na forumu samo član sa određenim vremenom od registracije na forumu i sa određenim brojem postova. Ne razumijem se, ne znam koliko je to teško za odraditi, samo razmišljam na glasvidecemo....mozda i proradi ponovo......