Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
veliki je to posao....mi imamo u vipu svako svoj acc...ali isuvise ljudi to koristi ovde u javnom delu......@boki71 može li se riješiti na način da aplikaciju može skinuti i pokrenuti koristeći svoj user/pass na forumu samo član sa određenim vremenom od registracije na forumu i sa određenim brojem postova. Ne razumijem se, ne znam koliko je to teško za odraditi, samo razmišljam na glas
Ovo je odlican posao i vrijedi velikih para. Mislim ako bi moglo da se napravi ali da se placa. Ja sam koristio vrlo kratko app ali extra stvarno.veliki je to posao....mi imamo u vipu svako svoj acc...ali isuvise ljudi to koristi ovde u javnom delu......
ne naplacujemo mi nista niti ikada naplacivali......s obzirom da je vecina nas jako dugo u iptv to nam je hobi ,,,Ovo je odlican posao i vrijedi velikih para. Mislim ako bi moglo da se napravi ali da se placa. Ja sam koristio vrlo kratko app ali extra stvarno.
Aplikacija je bila odlična