ja imam A1 u hr i radi bez vpn-a,nešto drugo je tu u pitanjuInstalirala sam prekjučer i radi savršeno, nema prekida jedino moram koristiti Optimu netu Hrvatskoj jer na A1 neće da mi uopće pokrene bez VPN, tako da znate, ljudi kapa do poda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja imam A1 u hr i radi bez vpn-a,nešto drugo je tu u pitanjuInstalirala sam prekjučer i radi savršeno, nema prekida jedino moram koristiti Optimu netu Hrvatskoj jer na A1 neće da mi uopće pokrene bez VPN, tako da znate, ljudi kapa do poda
Skinuo, instalirao, i šta dalje? Kako doći do Username/Password kombinacije. Vidim da ljudi kače Screenshots, pa se pitam da li sam jedini koji ne zna kako da pokrene program. Svaka pomoć je dobrodošla.Jos jedan poklon iz SV Vip-a
SF XC
Pogledajte prilog 136667Pogledajte prilog 136668Pogledajte prilog 136669Pogledajte prilog 136670Pogledajte prilog 136671Pogledajte prilog 136672
Kod:https://epg.serbianforum.org/Alati/SFXC/
Pa imas na tom linku ZIP fajl sa podacima za sve panele. Izaberes panel i tu imas user i pass i to je to.Skinuo, instalirao, i šta dalje? Kako doći do Username/Password kombinacije. Vidim da ljudi kače Screenshots, pa se pitam da li sam jedini koji ne zna kako da pokrene program. Svaka pomoć je dobrodošla.
Hvala unapred
Of sad mi e olesnio ali eto dosli smo do to da od bolni olosha neradi nam tako izvrsna aplikacija, koja mi normalni ljudi nemoze da koristimo radi debila koji hoce da zarade na tugji grbNe radi vise ni kod mene, od jutros, sinoc bilo sve ok.
Nazalost u Srbiji dosta krembila.Of sad mi e olesnio ali eto dosli smo do to da od bolni olosha neradi nam tako izvrsna aplikacija, koja mi normalni ljudi nemoze da koristimo radi debila koji hoce da zarade na tugji grb
Nazalost u Srbiji dosta krembila.