- Učlanjen(a)
- 17.12.2018
- Poruka
- 36
svaka cast majstori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
svaka cast majstori
Radi,upravo gledam utakmicu.Je li jos nekome prestalo raditi? Izbacuje mi poruku:
Your account has been expired.
Ja gledao dokumentarac kada mi je prestala raditi. Izadjem iz aplikacije, i kada sam htio ponovo da udjem, trazi mi da se logujem. Ali ne prihvata vise log, izbacuje mi onu poruku.Radi,upravo gledam utakmicu.
Kad se meni pojavi taj problem iziđem iz aplikacije i restartam ruter i radi sve ok!Je li jos nekome prestalo raditi? Izbacuje mi poruku:
Your account has been expired.
A na koliko uredjaja ti istovremeno koristis apk?Kad se meni pojavi taj problem iziđem iz aplikacije i restartam ruter i radi sve ok!
Ili uključite drugi portal... recimo ako se to desilo na SF XC uključite SF W...
Kao da blokira Ip adresu nakon nekog vremena...
Samo na jednom... naručio iz kine Mecool K5 Hibridtv... i zablokira mi kad pokušavam gledat npr odjednom 4 utakmice tj. kad koristim opciju Multi... inače ne blokira nikako... super radi!A na koliko uredjaja ti istovremeno koristis apk?
Pa nisam bas nesto primetio da se igraju utakmice na Zadruga kanlima a ni na History kanalu takodje.Samo na jednom... naručio iz kine Mecool K5 Hibridtv... i zablokira mi kad pokušavam gledat npr odjednom 4 utakmice tj. kad koristim opciju Multi... inače ne blokira nikako... super radi!
Sta mislis kako ce gazda panela reagovati kad vidi 4 konekcije sa iste ip adrese kod usera koji nije predvidjen za tako nesto?Nema trenutno utakmica pa gledam History ... Discovery... BBC earth... zadruge... baš malo prije me je blokirao sf xc... upalim opciju multi pa naredam 4 kanala...