- Učlanjen(a)
- 13.12.2020
- Poruka
- 155
Pa ovu verziju što smo dobili na poklon za novu godinu. Zar ima više verzija.provjeri koju verziju imas ,, inace sve radi super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa ovu verziju što smo dobili na poklon za novu godinu. Zar ima više verzija.provjeri koju verziju imas ,, inace sve radi super
Ova od nove godine mi treba pasword i user.
Imas na prvoj stranici link za apk i log.zipOva od nove godine mi treba pasword i user.
obrisi tu verziju sto imao.......skini sa prve stranice novu,zatim instaliraj ......imas logove na prvoj stranici .....Ova od nove godine mi treba pasword i user.
Tacno tako, sa novom verzijom prestaje sa radom stari SF-XC pa neka se pitaju kako i sta.Ne bi me iznenadilo da za nekih 20 dana iziđe neka nova proljetna verzija sf xc...
Trebalo bi radi onih što prodaju jer kad iziđe nova verzija stara prestane radit...
Dok sam se zezao neki dan zaboravih ti reci da ako ne diras daljinski cca 5 sec ona zuta crta se sama vrati na trenutno reproducirani program u malom prozoru, onda samo stisnes ok na daljinskom.Jel ima neka fora kako se prebaciti u full screen kada je uključena sa strane lista a desno je u malom prozoru aktivan kanal? Odnosno kako aktivirati taj kanal u full screenu kada je pozicija u listi na nekom drugom kanalu pa se ne može samo sa ok buttonom
Bravo majstore, to je to, hvala !Dok sam se zezao neki dan zaboravih ti reci da ako ne diras daljinski cca 5 sec ona zuta crta se sama vrati na trenutno reproducirani program u malom prozoru, onda samo stisnes ok na daljinskom.