Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mogli bi da se podijelimo pa da prikupimo slike sa neta, nas desetak, svatko po 200-300 slika, pa i napraviti m3u listu (ako je to to) samo bi staff trebao kordinirati zajednički posao. Evo ja se prvi javljam
Ne ide to u nijednom player-u sem u ovom postojecem.Da li moze da se dobije portal adresa kako bih ovo gledao na nekom drugom playeru. Kao sto sam ovde izvestio SF aplikacija mi ne prikazuje program na mom Nvidia Shieldu?
Koliko pratim na tom shieldu mu ništa neradiNe ide to u nijednom player-u sem u ovom postojecem.
Ma jok, radi sve sem tog epg što ne prikazuje - to je vjerujem neka glupost ali mi ne smeta pa ne čačkam.Koliko pratim na tom shieldu mu ništa neradi
@torpedo to neko smeće od boxa
onda ja odustajem ne trebaju mi krsevi..da mi doplatis za gt king dok sam jos raspoozen......Ma jok, radi sve sem tog epg što ne prikazuje - to je vjerujem neka glupost ali mi ne smeta pa ne čačkam.
Jedina loša stvar je daljinski, kod mene onaj tanki model, ispo mi je jedno 20x na parket i svaki put nepogrješivo na glavu bubne morao sam ga malo namrljati ljepilom jer se počeo raspadati.