Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
radi radi sve ok nije mi datum bio dobar na boxu,Boki traži mi date and time-please check date and time,
daje mi ispod ok,kad pritisnem ok izađe iz apk
juče super radila a danas mi to traži
Pozdrav
Ja sam deinstalirao staru verziju
Instalirao novu
I neće da radi
Upišem user i password i pokazuje neku grešku
Sent from my motorola one macro using Tapatalk
Traži da unesem server i user i pasword a Neda mi gde da unesem server samo user i pasw.
Ja sam napisao da se nemogu prijaviti u SF-W to jeste u drugi paneli po redu. A prvi je ona stara lista,trece videoteku,to je išlo.Kad ukljucim vpn mogu uci i u paneli pod nazivom SF-W...bez vpn login failedStani malo, prvo kažeš ne možeš se prijaviti. Sad kažeš ne radi jedna od tri. A kako se prijavi.....
Mozda ne kucas dobro sifru obrati paznju na velika i mala slova jer po ovom eroru je nesto pogresno uneseno.Ja sam napisao da se nemogu prijaviti u SF-W to jeste u drugi paneli po redu. A prvi je ona stara lista,trece videoteku,to je išlo.Kad ukljucim vpn mogu uci i u paneli pod nazivom SF-W...bez vpn login failed
Pogledajte prilog 137299
Jedva sam ubacio slike za naše filmove, ko će još ubaciti 3000 stranih filmova.Jel moguce da se fotke stranih filmova nekako nabace?
Npr domaci to imaju i crtani filmovi.
Savršeno je svakako al eto ako tražim neku manu to bi želja bila update da se utrpaju slike
mogli bi da se podijelimo pa da prikupimo slike sa neta, nas desetak, svatko po 200-300 slika, pa i napraviti m3u listu (ako je to to) samo bi staff trebao kordinirati zajednički posao. Evo ja se prvi javljamJedva sam ubacio slike za naše filmove, ko će još ubaciti 3000 stranih filmova.