Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja tek sada instalirao, i odmah problem, ne mogu se uopće logirati:
Login failed! Please check your Server address, Username and Password.
A sve sam točno ubacio
Pokušaj sa vpn, neke države blokiraju pojedine servere,ja sam trenutno u italiji i nemogu se prijaviti sa jednim od tri loga,dok sa vpn bez problemaJa tek sada instalirao, i odmah problem, ne mogu se uopće logirati:
Login failed! Please check your Server address, Username and Password.
A sve sam točno ubacio
Ma sve sam probao, probao obje verzije, SF_XC i SF_XC mod_v1, ali neće pa neće, login failed.ipak je do tebe i ja sam upravo instalirao i sve funkcioniše
Ćak sam i ja ponovno stavio link.. Pa šta je vama, jel ćitate vi više od dva posta.. Jbt administracija pokloni sve i opet teško proćitat... Sve radi.. Samo instaliraj novu verziju..Ma sve sam probao, probao obje verzije, SF_XC i SF_XC mod_v1, ali neće pa neće, login failed.
Ne znam šta raditi
Moja isprika @dux4 i @bozoileo . Pogriješio sam na način jer sam se vodio logikom teme SF VIP Plejer gdje se najnovija verzija nalazi uvijek na prvoj stranici teme. Oprostite još jednom.Ćak sam i ja ponovno stavio link.. Pa šta je vama, jel ćitate vi više od dva posta.. Jbt administracija pokloni sve i opet teško proćitat... Sve radi.. Samo instaliraj novu verziju..
Evo ti ponovno... Sve je tu..
Šta hočeš reći da original app radi normalno na shieldu ,a modovana ne?
Kao prvo da se javim i da se izvinim da kazem da je bila moja greskaPozdrav
Ja sam deinstalirao staru verziju
Instalirao novu
I neće da radi
Upišem user i password i pokazuje neku grešku
Sent from my motorola one macro using Tapatalk
Traži da unesem server i user i pasword a Neda mi gde da unesem server samo user i pasw.