Logujem se na pet, ali ne otvara kanale. Ostalo radiPotvrdjujem da Panel 5 neradi, Panel 4 kod mene radi.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Logujem se na pet, ali ne otvara kanale. Ostalo radiPotvrdjujem da Panel 5 neradi, Panel 4 kod mene radi.
Pozdrav
Verovatno ti nisu dobri logovi......Drugari da li ima koje rešenje obzirom da ne radi već duže vreme. Log uspeva jedino na SF W3 ali uzalud jer kanali ne rade. Probao sam sve, ili ima li još naloga obzirom da su ovi prebukirani? Hvala
ne bi trebalo da je losije ,sada je kvalitetnija lista sa kanalima iz celog sveta,zavisi sta ko gleda.......Panel 4 i 5 ne rade već duže vrijeme, panel 2 nema exyu a panel 1 je lošiji nego prije kad je bio samo EXYU, Slovenija i Adult.
peti menjamo veceras ako i drugima ne radi........Potvrdjujem da Panel 5 neradi, Panel 4 kod mene radi.
Pozdrav
u pravu si sada i ja video........sutra resavamo prvi log kada bude malo vise vremena...Majstor Boki, sad su prvi i drugi portal isti log