Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Samo sam prvu probao i to mi je dosta,kanali fluidni,filmova i serija gomila -multisubs...a mimo toga sekcija filmovi i serije grme,bukvalno svaka strana serija ima ,hvala vam ljudi!
Kod mene sinoc za lige shampiona, prvi portal je vise stajao nego ista video (previse korisnika online), pa sam nakon 10 minuta ugasio aplikaciju, nista se nije videlo na Arena kanalima
Ja sam uglavnom gledao bez problema hrvatsku Arenu na kojoj je bio multiprenos. Nije bilo problema. Ne znam da li je jednom zastalo.
Ako gledate neki atraktivan prenos, a juče je bilo stvarno par klasika, ne morate da birate Arenu. Ima i drugih kanala koji prenose sa odličnom slikom.
Drugari da li ima koje rešenje obzirom da ne radi već duže vreme. Log uspeva jedino na SF W3 ali uzalud jer kanali ne rade. Probao sam sve, ili ima li još naloga obzirom da su ovi prebukirani? Hvala