SF Vip plejer

Učlanjen(a)
25.04.2020
Poruka
58
i have a problem with the software it crashes!! First i open one portal and start watching some channels but when i decide to leave the portal and open another portal and select to play any channel the software crashes can someone help?
To se isto i meni događa. Oprostite mi ako sam dosadan samo me zanima da li će biti omogučene tv serije u listama koje koriste mac adresu u budučim updatima. Ako je to ikako moguće?
 
Učlanjen(a)
24.07.2009
Poruka
19
Imam jedan predlog, mislim da je koristan kad se gledaju serije. Kod kanala ima ono dugme za repeat, pa kad zašteka stream on ga pusti opet - to je ok. Ali kad to uključite dok gledate seriju, kad se epizoda završi onda krene ista ponovo. Bilo bi lepo dodati treću opciju na istom dugmetu da pređe na sledeći naslov kad se ovaj prekine ili završi - to bi koristilo za serije.
Hvala!
 
VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
491
to se događa kad se prelazi sa naloga na nalog, vjerovatno da očisti memoriju
 
Učlanjen(a)
31.01.2020
Poruka
89
A zasto nebi moglo prijavljivati ako ti link ili u/p nisu ispravni.
Hmm, čitaj šta pišem. m3u fajl, moj m3u fajl (lokalni) koji sam napravio i natrpao omiljene kanale, ubacio poštene logotipe i namestio EPG id.

U SFVIP Player se može ubaciti m3u link a može se ubaciti i m3u fajl preko browse dugmeta (tri tačkice) koji mi stoji na desktop-u. Neko voli da drži m3u liste offline pa da ih skida po želji, ja koristim m3u linkove online i jedina koju offline koristim je ova moja od ## kanala.

I sad ne kapiram, zašto prijavljuje invalid credentials za lokalni m3u fajl.
 
Natrag
Top