Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve to sto te muci ima objasnjeno sa slikama u ovoj temi , krenes otpocetka od prve strane i naici ces na sve odgovore.Upravo tako Torpedo, zato sam ga i ostavi na 1.0.7. Elem , potrebna mi je pomoc mala. Prvi put se srecem sa ovim i nije mi bas najjasnije sta se gde upisuje a pored toga nemam ni liste. Npr- otvorim User accounts-onda gore desno na onog coveculjka desno i sta treba da ubacim tu ? Za Name i Address sam pohvatao da mi treba ime liste i lista , mislim da je tako , koju u svakom slucaju nemam . A sta se upisujem pod Username i Passaword, da li ja to sam stavljam po svom nahodjenju ili treba neka registracija.Hvala unapred svima koji mi daju malu pomoc
Obriši ga i ponovo instaliraj.After updating to 1.0.8 version facing below problem loading list from username password. Before update it was working well.Any solution?Pogledajte prilog 121795
Skineš odgovarajaću verziju (32 ili 64)zip fajla i raspakuješ.I meni je potrebna mala pomoc kao i kolegi "Lube". Prvi put se srecem sa ovim i nije mi bas najjasnije sta se gde upisuje.
Npr- otvorim User accounts, onda gore desno na onog coveculjka desno i sta treba da ubacim tu?
Za Name i Address sam pohvatao da mi treba ime liste koju nemam. Bila bi mi dovoljna jedna sa eks yu kanalima.
A sta se upisuje pod Username i Passaword, da li ja to sam stavljam po svom nahodjenju ili treba neka registracija.
Hvala unapred svima koji mi daju neke instrukcije. Ovako pokusavam svasta i nista...